canım sen tip testi falanda yaptrdın sanırım hakan beye toplam nekadr ödedin yakmak tip testi muayne ücreti dahil ve hiç bilgim olmadıgı için istanbula gelsem en az nekadar bulundurmam lazım yanımda orda ulaşım aracları sanırım fazla alıyrdur
Operayon yoğunluğa göre deişio die biliorm. 400-800 arası demişti. test için bi laboratuvara göndermişti. farklı yerde yapıldığından 450 tl gibi bi ücreti var. bunu yaptırmaya mecbur deilsin ama için rahtalr demişti. hani kanserle alakası var mı yok mu die. ben tip 6 çıkmıştı. en uzak olan tipmiş. kafam rahatladı en azından. ama istersen hakan beyi bir ara. durumunu anlat. en azından yaklaşık bir fiyat söyler. anlayışlı ve iyimser biri.
kızlar merhaba bende yeni ilişkiye başlayanlardanım ilk ilişkide sistit oldum sonra nette ararştırırken bide böyle hastalıklar olduğunu öğrendim ister istemez korkmaya başladım.kızlar bu tür rahatsızlıklar cinsel yolla bulaşıyomuş sanırım bende ilk ilişkide kondom kullandım ama yinede korkuyorum herhangi bir belirti yok böle siğiller falan uçuıklar lakin işte naapmak lazım?tahlil yaptırılıyomu belli oluyomu nereye başvurmalı?eşimde de dikkat ettim öyle şeyler yok yani ama taşıyıcıda olunabiliyomuş..onunda tahlil yaptırmasını istiyorum ama nereye başvurmalı?sonuçta yeni ilişkiye başladık korunmak istiyorum yardım edin nolur.Allah bu dertleri çekenlere yardım etsin kızlar benm içim içimi yiyor sizleri düşünemiyorum bile
aa bir de şöle bir güzelliği var. iki hafta sonra ücretsiz muayene oluo. bunu bi çok doktor yapar ama, hakan bey 1 ay kadar sonra tekrar ücretsiz muayene yaptı. başka yere gitsem bunun için ekstra ücret ödemek sorunda kalcaktm. bir de istanbulu fazla bilmior isen, muayenehanesini yeri de oldukça kolay bulunur bir yer :)
cnm yani bulaşsa bulaşırdımı diyosun şimdiye?yada bi şekilde belirtsimi olurdu?sağol ya içim rahatladı bi korku başladı bende eşimde ya varsa banada bulaşırsa diye.ama demekki oluruna bırakmak lazım yani..
Bu arada korunmak icin bu kadar dikkate gerek yok çünkü benim Dr.um eslerin birinde sigil varsa muhakkak sizde de olur demişti sonuçta sadece cinsel iliskiye değil aynı yatak yatıyorsun sonuçta partner değiştirmediğin sürece gerek yok demişti. Bu arada benim esimin ilk belirtisi penisten kan gelmesiyle acayip korkmuştum neferde çok nadir bir sürünmüş onun sigili penisin içerisindeyiz böyle de olabiliyormuş çok kafaya takmayın bu bir virüs ve ömür boyu sizle yaşıyor ve tedavisi yok kontrol altında tutmak lazım herkeze sifalar
cnm belirtileri ne bu illettin?sen nasıl farkettinn neyden kaynaklanıyomuş?kusura bakma çok soru sordum:)cvplarsan sevinirim...Takıl, sen aşı da yaptırmıştın sanırım onun için ne kadar ücret ödedin ?
cnm yani bulaşsa bulaşırdımı diyosun şimdiye?yada bi şekilde belirtsimi olurdu?sağol ya içim rahatladı bi korku başladı bende eşimde ya varsa banada bulaşırsa diye.ama demekki oluruna bırakmak lazım yani..
Takıl, sen aşı da yaptırmıştın sanırım onun için ne kadar ücret ödedin ?
aa bir de şöle bir güzelliği var. iki hafta sonra ücretsiz muayene oluo. bunu bi çok doktor yapar ama, hakan bey 1 ay kadar sonra tekrar ücretsiz muayene yaptı. başka yere gitsem bunun için ekstra ücret ödemek sorunda kalcaktm. bir de istanbulu fazla bilmior isen, muayenehanesini yeri de oldukça kolay bulunur bir yer :)
canım peki sen smear aldrmışmıydın
cnm belirtileri ne bu illettin?sen nasıl farkettinn neyden kaynaklanıyomuş?kusura bakma çok soru sordum:)cvplarsan sevinirim...
300 TL ödedim. acaba aşı ucuz da ben mi fazla ödedim die araştırdım. ama gerçek fiyatı da zaten 275 tl civarında falanmış. bi kere aşı oluosun. 2 ay sonra oluosun. sonra 3 ay sonra takrar oluosun. bir yılda 3 kez olduktan sonra tekrar 5 yıl sonra oluosun.
hmmmm bu aşı sadce hpv ye yönelik mi yoksa rahim ağzı kanseri aşısı var galiba o mu yoksa 2si aynı şey mi :)
cok soru soruyorum farkındayım bitane daha sormak istiyorum :)senin makattan vajene sıcramıştı ya yani bu kızlık zarının gerisi vajina oluyor ya oralardada mı cıkmıştı yoksa iç dudakta yani tüysz yerin etrafındamıydı ben dışlara asit srüyüm ama içtede kasıntı kprtı var acaba cok zamn gectigi için iiçlerede geçmişmdrayh heyecandan ben de unuttum ama siteden kopya çektim. şöle dio "ABD Hastalıkları Önleme Merkezi’ne bağlı “Aşı Uygulamaları Danışma Komitesi”, MSD’nin HPV Aşısı’nın 11–26 yaş arasındaki bayanlar üzerinde, bu virüsün neden olduğu rahim ağzı kanserini, düşük dereceli lezyonları ve genital siğilleri önlemek amacıyla kullanılmasını oybirliğiyle tavsiye ettiğini açıkladı. "
bir taşla iki kuş yane :)
ayh heyecandan ben de unuttum ama siteden kopya çektim. şöle dio "ABD Hastalıkları Önleme Merkezi’ne bağlı “Aşı Uygulamaları Danışma Komitesi”, MSD’nin HPV Aşısı’nın 11–26 yaş arasındaki bayanlar üzerinde, bu virüsün neden olduğu rahim ağzı kanserini, düşük dereceli lezyonları ve genital siğilleri önlemek amacıyla kullanılmasını oybirliğiyle tavsiye ettiğini açıkladı. "
bir taşla iki kuş yane :)
cok soru soruyorum farkındayım bitane daha sormak istiyorum :)senin makattan vajene sıcramıştı ya yani bu kızlık zarının gerisi vajina oluyor ya oralardada mı cıkmıştı yoksa iç dudakta yani tüysz yerin etrafındamıydı ben dışlara asit srüyüm ama içtede kasıntı kprtı var acaba cok zamn gectigi için iiçlerede geçmişmdr
evet :) teşekkür ederimbir de sen sanki erkek arkdaşım da aşı oldu demiştin, erkeklere de olduğunu bilmiyodum ben aynı aşı mı ki
evet makattan ilerledi. iç dudakta 3 tane vardı. sanırm zamanla ilerlimuş. çünkü benm makatta 2 adet vardı. yanlış teşhisler yüzündn ilerledi. 3ü iç dudakta olmak üzere toplam 22 siğil olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?