merhaba

uzun zamandır vajina girişinde iki tane siğilim varmış .ilk önceleri jiletle kestim zannettim ama çoğalınca bu işin içinde bi iş var dedim.hemen;
-ilk devlet hastahanesine gittim ve bana çok kötü muamele yaptı kötü kadınmışım gibi(erkekti ve ilk muayenem olduğu için cok utanmıştım ). uygun gününde gel yakıcaz dedi. annenle gel dedi.ağlamaklı ayrıldım oradan.(ne alakaysa)
bende bi daha oraya gitmek istemedim ve başka bir devlet hastahanesine gittim.burada doktor aldara verdi(bayan). kullan 12 gün sonra kontrole gel dedi. hergün sür dedi. ben başladım kullanmaya ..... 1.gün 2. gün.3. gün derken 4. günün sonunda klioristin altındaki yerler bebek yumurtalığı gibi şişti. sonra özel bi hastahanede kadın doğum uzmanına gittim. ülser de var burada demedi mi

siğiller için yakıcaz dedi tmm dedim ogün yaktık. benden parça almış ve patalojiye yollamış sonucuma bakmadı ben biliyorum ne cıkıcanı dedi. bende sonucumu aldım okudum ama hiçbirşey anlamadım. kan tahlili verdim VDRL negatif çıktı.ve antibiyotik ağrı kesici ve bephantene verdi. 3 günde iltihaplı olan yerler iyi oldu.
- yakma işleminden sonra tekrarladı siğillerim hem yakılan yerde hem karşı vulavada yani iki taraftada siğillerim oluştu ve makattada 3 tane var.2 haftta sonra kontrol günü geldi gittim kontrol etti yaraların çok güzel iyileşmiş dedi.ama dedim çoğaldı ? aldarayı kullanacağız 8 hafta dedi. haftada 3 kes sürüceksin aralara birer gün koayarak dedi. şimdi uyguluyorum kremi ama siğillerde bi değişiklik yok

artıyoda sanki

tedaviye başlayalı 1 buçuk ay oldu. aldarayada dün başladım. tekrar yaktırmalımıyım? yoksa aldaraya devam mı etmeliyim? çok korkuyorum ve pisikolojik olarak berbat bi durumdayım