Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

gercekten kurtulacakmıyım hiç umudum kalmadı bugün bana snirsel egzama oldugumu söyleyen doktra muayneye gittim.gecmediğini sikayetimn devam ettiğini söyledim.bna o teshsi hiç koymamış gibi bi durumdaydı yine muayne etti siğil denilen sey illa kocaman olacak die düşünüp göz ucuyla bakmaya yetindi mnk zaten cok ufaklardı falan dedim yok öle bişey dedi benim gördüğümü nasıl görmüyolar anlamış değilim.ve bugün cok ama cokkkkkkkkkkkkk kötü durumdayım pütrlerden makatta genitalimde vardı ve bugün tam idrar deliğimn üstünde iki tane kabartı farkettm daha öncede farketmiştim ama braz byümüşler gibi sert tam üretranın üstü yaaaa artık varya ne yapacaıgımı bilmyrm canıma kıyacam artık hem cok yaygınlar hem teshs ettremiyorum hemde idrar deliğme kadar yayılmışlar hemde param yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba kizlar, benim sigil degil ama sivilce problemim vardi birkac tane. Molluskum teshisi koyuldu ve sivilceler yakildi. Bu rahatsizligi geciren oldu mu aranizda? gecmisi okuyamadim tek tek. herkese gecmis olsun

molloskum siğile göre cok masum bi hastalık tedavisi benzer, virüsüde siğile göre göre atlatmak daha kolaymış

bazı doktorlar öyle işte dışarıdan bakınca görebilceklrini zannediyolar siğilleri.. bende öyle bi doktora denk geldim.. o yüzden bu hastalığı gerçekten bilen bir doktor gerekli.. ama para bende de hep sorun hatta en büyük engelim.. İstanbla gelme durumun vardı olmuyomu

molloskum siğile göre cok masum bi hastalık tedavisi benzer, virüsüde siğile göre göre atlatmak daha kolaymış

tesekkurler canim
ben de o sekilde biliyorum cok sukur yakildi sivilceler
tekrarlamiyor dediler bana da, ama icten de temizlemek icin ilac tedavim var ayrica

burdaki herkese acil sifalar dilerim umarim en kisa zamanda tamamen kurtulursunuz

Bende sivil belirtisini ilk önce anlamadım et beni çıktı zannettim ilk eşimde problem çıkınca onun doktoru esinizde doktora gitsin dedi öyle öğrendim yaklaşık 7-8 ay oldu doktor dondurdu su ana kadar bişey yok sadece en büyük sivil çok minik kaldı smear testide temiz çıktı ama bana doktorun söylediği bu bir virüs ve ömür boyu taşıyorsun

ben de dün jinekolojik muayeneye gittim smear testi yaptırdım,genel rutin görünüm. Ama siğillerim de varmış daha başında ufak ufak 4-5 adet. pazartesi günü yakacaklar... bir de sol yumurtalığımda kist çıktı. onu da regl olup bittikten sonra tekrar bakacaklar.

Evet benm makattan vajinaya sıçramıştı. operasyon öncesi kolonoskopi yaptırmıştım. onu doktoruma gösterdim. içerde bir problem olmadığını, kolonoskopi yaptırmamış olsm, kendisinin zaten benden yaptırmamı isteyeceğini belirtti. sanırım iç kısımda da olma olasılığına karşı tedbir olarak yaptırmak gerekiyormuş. Eğer İstanbul a geleceksen, Hakan Bey tüm ayrıntıları anlatıyor zaten, karşıdan konuya hakim birini görmek de insanı çok rahatlatıyor doğrusu :)

tesekkurler canim
ben de o sekilde biliyorum cok sukur yakildi sivilceler
tekrarlamiyor dediler bana da, ama icten de temizlemek icin ilac tedavim var ayrica

burdaki herkese acil sifalar dilerim umarim en kisa zamanda tamamen kurtulursunuz

canım bişey sorucaktım sendeki molloskumların sekli ve byklüğü tam olara nasıldı kasntı falan yapıyrmuydu

canım bişey sorucaktım sendeki molloskumların sekli ve byklüğü tam olara nasıldı kasntı falan yapıyrmuydu

bendekiler kil donmesi gibi gorunuyordu, ve aslinda cok uzun sure sadece iki tane vardi
bu arada hepsi bacaga dogru olan kisimdaydi ve genital bolgemde yoktu. tam bacakla o bolge arasinda vardi
bastan normal sivilce sandim onemsemedim, sonra yavas yavas artmaya basladi ayni kisimlarda
once kucuk beyaz bir yag bezesi gibi ckiyor, minicik ve deriyle ayni renkte
iki uc gun icinde buyuyor ve kirmizilasiyor
sigilden farkli ama et parcasi gibi mi desem hani baktiginda rahatsiz edici goruntuleri oluyor inci tanesi goruntusunde minik minik kabarciklar
beyaz ve kirmizi olabiliyordu
bende boyle tepki verdi
ama esimdekiler kucucuk hic buyumeyen yag bezeleri gibi noktalardi ve sayilari daha fazlaydi, hepsi nokta seklindeydi

hicbir sikayetim yoktu, ne kasinti ne aci
sIkInca islerinde beyaz bir sey cikiyor ve sonra sonup yok olabiliyorlar ama sIkmak sakincali cunku bulasip daha fazla yayilabiliyorlarmis

canım sen tip testi falanda yaptrdın sanırım hakan beye toplam nekadr ödedin yakmak tip testi muayne ücreti dahil ve hiç bilgim olmadıgı için istanbula gelsem en az nekadar bulundurmam lazım yanımda orda ulaşım aracları sanırım fazla alıyrdur

canım peki eşindekler sıktıgında bişey cıkyrmuydu neden sordugumu mazur gör hala bi umut siğil değildr die benzer mi oluşmlarm die soruyorum

yani acıkcası bendekilerin sayısıda cok fazla asit kullnıyorum kçlüyo ama daha kaybolan farketmedi ve 2 ay gecti nerdeyse ucu beyaz gibi ama skılcak gibi durmuo sert

canım peki eşindekler sıktıgında bişey cıkyrmuydu neden sordugumu mazur gör hala bi umut siğil değildr die benzer mi oluşmlarm die soruyorum

aslinda esimdekileri hicbir zaman farketmedim cunku oyle birsey ki beyaz kucucuk nokta sadece ve bunun bir rahatszliktan kaynaklandigini dusunemiyor insan

ve sikilir miydi bilmiyorum cok kucuklerdi cunku
bendeki de ayni sey ama bende daha degisik tepkiler verdi
ben google a molluskum yazdigimda cesit cesit resimler cikiyor ama ordaki bir resim ayni esimde olanlar gibiydi ve baska bir resim de bende olan gibiydi
resimleri bir incele istersen belki seninkilere benziyordur
ama dedigin gibi beyaz birsey cikiyor belki seninki de bundandir
doktor gormedi mi ? hemen baktiklari gibi anliyorlar zaten bunu, iyice incelemelerine gerek kalmadan

ben yaklşık bir bucuk yıldr teshs ettrmek için gidiyrdum ben henüz bekar olduugm için öle bi siğil tarzı bişey olacagına ihtmal veröedim hiç ama hepte doktrlara gttim son olarak tıp fkltesinde bi bayan doktr hpv baslangıcı yada molloskm olablr nemzna evlenrsen ozman gel dedi ne alakysa dielm evlenmcem ve siğilse yksek tipse ölsemydim yani cok sacma neyse annemde beni özel bi hastaneye göttrdü ordaki doktr siğil dedi cok yaygınlar koter istedim gerek yok podoflm kullan dedi kntrlmde küçlmüşler devam et dedi 2 aydr kullanıyorum oldugu gibi mnk kökleri duruo hiç bzamn byümediler ama kıl kökü gibiler ve sertlerdi asırı yaygınlar kendm basa cıkamıyorum makatımda dahi varlar hemde ordada cok fazla maddi sıkıntm olmasa hemn istnbula gelmek istyrm ama olmuo hemde tekrarlayan bişey oldugu için burda güveneblecegm bi doktr arıyorum bi hafta snra önerilen bi doktr var ona gidicem bakalım inş. her neyse enazından ona yaktrablrlm cok mnk olduklarından anlamıyolar bile

bu durumda onlari molluskum olmasini diliyorum senin icin oyle br ihtmal de varms
umairm kurtulursun moralini yuksek tut canim bir de beslenmene dikkat et bu ara ki bagisikligin iyi lmasi cok onemliymis viruslerde
ben yurt disindayim burda ilk gittigim doktor bir bakista anlamisti
umarim senin karsina da iyi bir doktor cikar Allah yardimcin olsun
kil koku gibiyse ve sert beyazsa bana biraz molluskum gibi geldi

cok sagolasın canım allahım hepimizin yardımcısı olsun cektiğimiz hastalıklar da günahlarmıza kefaretolsun inşallah dert veren allah dermanınıda vericektr inş. seninle yazışmakta iyi geldi acıkcası normal hayımta bu konuyu hep içimde tutmak cok can sıkıcı kmseyle paylaşamamk annem bilio ama üzülmesin die içime atıyorum oda siğiln tam nasıl bişey oldugunu blmyr acıklıyorum ama yok dktrlar abartyo falan dio :) umarım sende tekrarlama olmıycagı gibi virüsde biran önce atarsın vücudundan.

aman soyleme kimseye, burda paylasmak gercekten iyi oluyor

benim annem saglikci ve sivilce cikti dedigim anda hemen olmamali hemen doktora git dedi
cunku normal sartlarda genital bolgeler puruzsuz olmali diyor hep, o yuzden kucuk bir kabarcik da olsa sivilce de olsa gostermek gerekiyor demisti bana
tesekkur ederim
sen de kisa zamanda kurtulursun umarim

anlattığın gibi güzel haberler duymak çok moral veriyor, en önemlisi umut veriyor, hastalığını atlattığın halde burda unutmayıp destek olman çok güzel teşekkür ederiz gerçekten

esasında bende şimdilik herhangi bir hastalık belirtisi yok şükür. bu konu ilgimi çekiyor, araştırıyor okuyorum fırsat buldukça. nihayetide hepimiz risk altındayız. sadece bu hastalık için diğer tüm hastalıklar için de bağışıklık sistemini desteklemek çok önemli, insanlar bağışıklık sistemini artırarak kanserden bile kurtuluyorlar. Allah hasta olan herkese şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…