Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben podoflm kullanmaya devam ediyorum her nekadar gittiğim cilt doktru kullanma desede cnkü ilaçlarından fayda göremedim kaç doktra gttysm hiç biride smear alamayız diolar su biopsi yapılmadan rahat edemicem ben bide küçüldüler fakat kökleri duruyo haala bu nasıl iş beyaz nokta gibi duruyolar anlamadım gitti...

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce son çıkan siğillerimi yaktırdım ve şu ana kadar herhangi bir yeni siğil belirtisi yok. Bu yüzden çok mutluyum. Lakin acaba içlerde de var mıdır diye tereddütteyim. O yüzden bir hafta sonra son bir kontrol için doktora gidecem. Allah hepimizi bu dertten kurtarsın. İnşallah içte de birşey yoktur. Çıkmasın diye yapmadığım şey kalmadı. Sürekli herşeye dikkat etmekten çok yoruldum. Gerçi bundan sonra hiç çıkmasa da sanki çıkacakmış gibi tereddütlü yaşayacağım için aynı şeylere aynı yaşam standardına devam aynen devam.

sevindim senin adına tekrar cıkmadıgı için siğillerin büyüyen tiptenmydi merak ettim

ayreten merak ettm özel bi hastandemi yaktın nekdar ödedin

merhaba
uzun zamandır vajina girişinde iki tane siğilim varmış .ilk önceleri jiletle kestim zannettim ama çoğalınca bu işin içinde bi iş var dedim.hemen;
-ilk devlet hastahanesine gittim ve bana çok kötü muamele yaptı kötü kadınmışım gibi(erkekti ve ilk muayenem olduğu için cok utanmıştım ). uygun gününde gel yakıcaz dedi. annenle gel dedi.ağlamaklı ayrıldım oradan.(ne alakaysa)
bende bi daha oraya gitmek istemedim ve başka bir devlet hastahanesine gittim.burada doktor aldara verdi(bayan). kullan 12 gün sonra kontrole gel dedi. hergün sür dedi. ben başladım kullanmaya ..... 1.gün 2. gün.3. gün derken 4. günün sonunda klioristin altındaki yerler bebek yumurtalığı gibi şişti. sonra özel bi hastahanede kadın doğum uzmanına gittim. ülser de var burada demedi mi siğiller için yakıcaz dedi tmm dedim ogün yaktık. benden parça almış ve patalojiye yollamış sonucuma bakmadı ben biliyorum ne cıkıcanı dedi. bende sonucumu aldım okudum ama hiçbirşey anlamadım. kan tahlili verdim VDRL negatif çıktı.ve antibiyotik ağrı kesici ve bephantene verdi. 3 günde iltihaplı olan yerler iyi oldu.
- yakma işleminden sonra tekrarladı siğillerim hem yakılan yerde hem karşı vulavada yani iki taraftada siğillerim oluştu ve makattada 3 tane var.2 haftta sonra kontrol günü geldi gittim kontrol etti yaraların çok güzel iyileşmiş dedi.ama dedim çoğaldı ? aldarayı kullanacağız 8 hafta dedi. haftada 3 kes sürüceksin aralara birer gün koayarak dedi. şimdi uyguluyorum kremi ama siğillerde bi değişiklik yok artıyoda sanki tedaviye başlayalı 1 buçuk ay oldu. aldarayada dün başladım. tekrar yaktırmalımıyım? yoksa aldaraya devam mı etmeliyim? çok korkuyorum ve pisikolojik olarak berbat bi durumdayım

slm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz....ben dun dr gittim smear sonuclarimi almaya sukur negatif cikti....2 hafta once kan aldilar bir cok cesit vuruse bakildi hepsi negatif kultur yapildi butun enfeksiyon cesitleri negatif pc ye bakildi ama sonucu anlayamadim....dun dr gittigimde beni jinekologa yonlendirdi kolposkopiyle bakilacakmis herhangi bir anormallik varmi diye varsa biopsi yapilacak umarim yoktur onlarda her ihtimale karsi dedi zaten...dr sigil oldugunu soyleyince sasirdi kontrol etti bu sigil degil dedi bir isim soyledi anlayamadim...27 temmuzda jinekologta randevum var kolposkopiyle bakilacak anormal birsey varmi yokmu diye bu yaptigim 3.smear 3 de negatif...onumuzdeki sene ocak ayinda tekrar smear yaptirmami soyledi...bu illet can sikintisindan baska birsey degil...4 temmuzda dermatologda randevum vardi tekrar yaktirmak icin gidimmi ona dedigimde gitme dedi agustos ayinda dermatologa gidersin oncesinde jinekolog bir gorsun ne oldugunu ona gore gittigim jinekologta koter olabilirmiyim diye sordugumda buyuk ihtimal lazer yaparlar dedi butun testlerimi bir zarfin icine koydu durumu anlatan bir yazi yazip bana verdi gittiginde jinekologa ver dedi sonra tlfn acip ranevu aldi yaptigim butun testleri hangi ayda nekadar sureyle tedavi oldugumu hepsini yazdi....bu gidecegim jinekologa ilk defa gidecem onceki dr cok ovdu cok iyi kibar bir dr dedi umarimda oyledir zaten memnun kalirsam doktorum olarak secmeyi dusunuyorum sadece erkek dr olmasi rahatsiz etti beni iyi olsunda varsin erkek dr olsun benden bukadar jinekologa gittigimde sonuclarimi burda yazarim hepimize kolay gelsin...

ayreten merak ettm özel bi hastandemi yaktın nekdar ödedin

Ben hep sgk anlaşmalı özel hastanede yaktırdım. İlki anestezi olduğu için 300 tl ödedim. Dah sonraki seanslarda da 100 lira civarı ödedim ama ardı ardına gittiğim zaman 2.gidişim kontrolden sayıldığı için muayene ücreti ödemiyordum. Sadece koter için 47 lira civarında ödüyordum. En son başka bir özelde yaktırdım.Sadece koter için 120 lira aldı insafsızlar.

peki nezmandr var siğillerin

sevgılı arkadasım oncelıkle gecmıs olsun

oncelıkle kendıne cok ıyı bK EGER suan sıgıllerın var ıse kı war muhakkak sırke sur pamuga sırke dok sabah bır sur aksam yatarken bır sur . artı aksam yatarken pamuga sırkeyı dok onunla bırlıkte yat bır hafta ıcınde ( sırkede zarar vermeyen asıt war cunku ) dokulucektır surunce kocaman kabarıo sonrasında kopup dusuyor denersen gorursun bende 45 e ykın wardı koter sonrası uyguladım 3 hafta sonra sımdı hıc cıkmıyor 3 senedır ama ben ası oldum sonra tabe gunde bır bardak portakal suyu ıcıyorm cok yogun c we vıtamını yesıl salata yıyorum doktorum hamburger vs o tıp yıceklerı azaltmamamı yaglı seyler yemememı onermıstı kendıne ıyı bak we sırke kullan goruceksın

bu sirke normal kullanılan sirke mi, doğal diye aktarlarda satılan sirke mi acaba ?

arkadaşlar siğillerim olmamasına rağmen benim o bölgede sürekli yanma batışma kaşınma vardı...doktora gidiyorum fitil krem veriyor geçmiyor...çok huzursuzum.bu hastalık yüzünden rahmim alındı....şimdide genital bölgeye zarar veriyor sanırım....tip 16 taşıyıp bu problemleri yaşayan varmı...deliricem bıktım artık...tedavi edici aşıyı sürekli takip ediyorum.şimdide bitiş tarihini 2014 yapmışlar.biran önce çıksa allahım kurtulsak bu pis hastalıktan....

sirkeyi duydum ama korktum dahada coğalır ve yan etki yapar diye gerçekten geçiriyor mu ? çünkü cok fazla yayıldı siğillerim aldı başını gidiyor makatta da var büyük diil ama korkuyorum içine yaylır die

benim yine aklıma takılan bi konu var yardımcı olrsanız cok sevnirim...
normalde vajina girişinin oldugu iç genitalden iç kısımlar hemen idrar deliğinin altındaki doku normalde hafif kabarcıklı bi dokumu ya orda kabarcıklar var bende cogald gibime geldi doktruma gttim onlar vajen dokusu dedi ama nasıl oluyo arada orda kasıntı sızlma oluo anlamadım

sade_
sen tedavini nasıl yapıosun koter uygulandımı yoksa kendinmi asitle yok etemeye calışyonsun

yok JANIM arkadasım doktor soledı bana sırkede dogal asıt ozellı war dedı ... muhakkakn dene ılk bı acıo ama surdun de sac kurutma makınasını soguk ayarla kurut tekrar pamukla sur kurut sona sur bır ıkı hafta hep dene gece yatarkende pamugu koy bır haftada dokulucek bak gore dıorum ya bende we bı cok kısıde gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…