Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar merhaba,
bende bu illetle dün tanıştım.3-4 gündür kaşıntı oluyordu,yanma falan yoktu.ancak cuma akşamı tuvalete gittiğimde peçeteye toplu iğne başı kadar bikaç kan geldi.c.tesi dr.a gittim,kontrol etti,ve siğil dedi,ama çok başında dedi,en erken gelenlerdensin dedi.hemen yakmamız lazım dedi,bi solusyon sürdü,5 dk falan hafif yakıyo sonra kalkıyorsunuz.onu sürdü ayrıca smear testi yaptı ama henüz sonucunu almadım,haftaiçi belli olcak.bgn peçeteyi bastırdım gene tek tük kan geldi topu iğne ucu gibi.acaba norml mi bu.bi de fitil verdi,o sanırım enfeksiyon için.napcam şaşırdım.

iki hafta önce genel cerrahiye gtmiştim maktım için podoflm uyguladıgım için ciddi tahriş vardı ve doktr rengi düzeldiğinde gel tekrar demişti.ve bugün tekrar genel cerrahiye gittim doktr baktı ayrıntılı bir sekilde ve gözle görülür bi sğilin olmadıgını söyledi ve beni bir kez daha cildiyeye yönlendrrdi hemen cildiyeye gttim bir kez daha muayne için.gittim bütün sikayetimden bahsettim bir bucuk yıldan beri cogaldıgından pütrlerin hem makatta hem vajende oldugunu faaln söyledim podoflm uyguladıgımı küçlme oldugunu söyledim falan doktr muayne etti bir kez daha siğil olmadıgını bendeki oluşumların SİNİRSEL EGZMA oldugunu söylediilaçlar yazdı gecmezse biyopsi alınacagını söyledi yani inanamıyorum yaaaaa siğil değil dedi yaaa hala inanamıyorum bukez de umarım yanlış teshs değildr ama belrtler ble olkadar benzerki arastrdım yaaa ilaçlarımın süresi bir ay kullandıktan sonra gdip byopsi verecem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok dua ettim sizde dua edin bu rahatsızlık olsun gercekten biyopsi kesin aldırcam enazından elimde bunun gercekten egzama oldugu yazsın ve yine yine yinede gidip hpv asısı olucam....

Benim üçüncü doktorum anca anladı yara olduğunu. Düzgünce baktığında görebilir. Diğerleri bişey yok diyip geçmişti hep bana. Alınacak şimdi o yara. Koter yapılcak bende. Tedavisi var tabii ama sonuçları kötü olmadan bir an önce alınması lazım. Doktorun düzgün muayene ediyorsa anlar zaten.

benim de bu 3.doktor ya aslında siğil dolayısıyla baktı hep doktor, görmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum bir de acaba bu siğiller mi ona sebep oldu offf smear sonucumda temizdi anlamıyorumki ( siğillere lazer uygulamıştı bi kaç gün sonra kontrole gitcem yenileri çıkmış mı diye bakcak doktor, heralde bununla ilgili de bakar öfff bitmiyo hiç sorunum.. peki koter ücreti hakkında bir bilgin var mı? çok teşekkür ederim buarada cevapların için

bu durumda dr podofilm kullanmayı bıraktırdı di mi?

kahverengi akıntı düzensiz adetten de olur, mantardan da olur. hemen yakıştırma kendine her şeyi, sakinleş biraz canım. dr a bir sonraki gidişinde bunu da sorarsın. yara vb varsa da lazım gelen neyse yaptırırsın. şu an kendini sıksan üzsen de olacak olan budur. yani üzülmeye gerek yok :)

teşekkür ederim karat, aslında öncesinde çok akıntım vardı hep benm, doktor da mantar için flucan yazdı onu kullanıyodum, sadce son 2 aydır adetim düzensiz kahverengi falan oluyo çok bunaldım sürekli sorun çıkmasından bir de yeni siğilleri görünce falan yoruldum artık

senin adına çok sevindim ya görmemiştim iletini, mucize gibi bir haber hatta en güzel haber :)

merhaba arkadaşlar

ben 3 defa siğillerimi özel bir hastahanede yaktırdım 2 bin tl yakın para verdim ve 1 yıl sonra gene çıktı ve çoğalmaya başladı şimdi yeniden yaktırmayı düşünüyorum ama özel hastahanede yaktırabilcek durumum yok bildiğiniz güvenilir hastahane varmı ssk geçtiği (

bende sen gibiydim 2 yıl oldu 3 defa yaktırdım ve geçti sandım şimdi tekrar yaktırmam gerekiyor ve büyümeye başladı ( tamamen kurtulmak en az 5 kere yaktırmakla oluyormuş dikkat et ihmal etme çoğaltma sakın bana az kalınca son kez gene yakıcaz geçicek demişti ben o sıra maddi durumdan dolayı yaktıramamıştım şimdi çoğaldı gene ( devlet hastahanesi arıyorum para ödeyebilcek durumum olmadığı için ( çok geçmiş olsun sanada arkadaşım (

bu durumda dr podofilm kullanmayı bıraktırdı di mi?

evet podoflme gerek yok dedi krec gibi bi krem verdi onu kullan ve bi pskyatrye git dedi sinirsel egzma strese baglı oluşuyrmuş ogün bi sevncle yazdım ama hala byopsi yaptrmadan rahatlamıcam kolonoskopi içinde randevu aldım bakalım onda ne cıkıcak kafayı yedrdi bu hastalık :)

sevgili primera
özelden mesaj atamıyorum.ama yazdıkların için cok tesekkürler bahsettiğin gibi oluşumnlarımız cok aynı önerin içinde cok sagolasın merak etme ben kurtulna kadar burda yazmaya devam edecem allahın izniyle kurtuldugum da da önerimlerimle paylaşımda bulunucam aynı sekilde yazmanı cok isterim canım
kişilk olarak cok duygusal kendinden cok karsısındakini düşünen sinirli bi insanım strese dayalı olarakda vücud belli bi zmandan sonra tepkisini vücuttan bazı oluşmlarla dısarıya vuruyormuş.yani sinirsel egzmanın en büyük nedeni buymuş biopsi yaptrdıktan sonra sonucumu paylasıcam

sevgili primera
özelden mesaj atamıyorum.ama yazdıkların için cok tesekkürler bahsettiğin gibi oluşumnlarımız cok aynı önerin içinde cok sagolasın merak etme ben kurtulna kadar burda yazmaya devam edecem allahın izniyle kurtuldugum da da önerimlerimle paylaşımda bulunucam aynı sekilde yazmanı cok isterim canım
kişilk olarak cok duygusal kendinden cok karsısındakini düşünen sinirli bi insanım strese dayalı olarakda vücud belli bi zmandan sonra tepkisini vücuttan bazı oluşmlarla dısarıya vuruyormuş.yani sinirsel egzmanın en büyük nedeni buymuş biopsi yaptrdıktan sonra sonucumu paylasıcam

sevgili primera
özelden mesaj atamıyorum.ama yazdıkların için cok tesekkürler bahsettiğin gibi oluşumnlarımız cok aynı önerin içinde cok sagolasın merak etme ben kurtulna kadar burda yazmaya devam edecem allahın izniyle kurtuldugum da da önerimlerimle paylaşımda bulunucam aynı sekilde yazmanı cok isterim canım ha ben bekar oldugum için smear aldıramıyorum sen aldırdın mı peki?

sevgili primera
özelden mesaj atamıyorum.ama yazdıkların için cok tesekkürler bahsettiğin gibi oluşumnlarımız cok aynı önerin içinde cok sagolasın merak etme ben kurtulna kadar burda yazmaya devam edecem allahın izniyle kurtuldugum da da önerimlerimle paylaşımda bulunucam aynı sekilde yazmanı cok isterim canım ha ben bekar oldugum için smear aldıramıyorum sen aldırdın mı peki?

çok teşekkür ederim önerin iiçin, 5 de çokmuş ya
ben de maddi yönden sıkıntılıyım ailem bilmediği için destek de alamıyorum öğrenciyim bi de yeni mezun oldum hemen iş bulamazsam yandım demektir, siğil çıkınca zaten direk para sorununu düşünüyorum ve yine çıktı yarın doktora gitcemtim kontrole yenileri çıkmışsa yakıcaktı ama kahverengimsi adet akıntı karışığı bişey çıktı bilmiyorum nolcak..
bi de iyi bi devlet hastanesi bulursan bana da önerir misin ? şuan memnunum ben ama nolcağı belli olmuyo, bide huzur hastanesi (adını doğru hatırlıyorumdr umarım) iyi diyorlardı hpv forumda hatta forumda medusa diye bir doktor var o yardımcı olup yönlendiriyor sanırım.. o hastanenin ücretleri de diğerlerine göre baya uygunmuş diye duydum bir de onu araştır istersen

bu dediğin hastahane istanbuldamı peki...bende araştırmaya başladım artık verebilcek durumum yok çünkü ve çok çoğaldılar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…