bir de kahverengi akıntı çıktı başıma yaa bi o eksikti
Onu mutlaka göster doktora rahimde yara falan olabilir
iki hafta önce genel cerrahiye gtmiştim maktım için podoflm uyguladıgım için ciddi tahriş vardı ve doktr rengi düzeldiğinde gel tekrar demişti.ve bugün tekrar genel cerrahiye gittim doktr baktı ayrıntılı bir sekilde ve gözle görülür bi sğilin olmadıgını söyledi ve beni bir kez daha cildiyeye yönlendrrdi hemen cildiyeye gttim bir kez daha muayne için.gittim bütün sikayetimden bahsettim bir bucuk yıldan beri cogaldıgından pütrlerin hem makatta hem vajende oldugunu faaln söyledim podoflm uyguladıgımı küçlme oldugunu söyledim falan doktr muayne etti bir kez daha siğil olmadıgını bendeki oluşumların SİNİRSEL EGZMA oldugunu söylediilaçlar yazdı gecmezse biyopsi alınacagını söyledi yani inanamıyorum yaaaaa siğil değil dedi yaaa hala inanamıyorum bukez de umarım yanlış teshs değildr ama belrtler ble olkadar benzerki arastrdım yaaa ilaçlarımın süresi bir ay kullandıktan sonra gdip byopsi verecem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok dua ettim sizde dua edin bu rahatsızlık olsun gercekten biyopsi kesin aldırcam enazından elimde bunun gercekten egzama oldugu yazsın ve yine yine yinede gidip hpv asısı olucam....
benim de bu 3.doktor ya aslında siğil dolayısıyla baktı hep doktor, görmesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum bir de acaba bu siğiller mi ona sebep oldu offf smear sonucumda temizdi anlamıyorumki( siğillere lazer uygulamıştı bi kaç gün sonra kontrole gitcem yenileri çıkmış mı diye bakcak doktor, heralde bununla ilgili de bakar öfff bitmiyo hiç sorunum.. peki koter ücreti hakkında bir bilgin var mı? çok teşekkür ederim buarada cevapların için
kahverengi akıntı düzensiz adetten de olur, mantardan da olur. hemen yakıştırma kendine her şeyi, sakinleş biraz canım. dr a bir sonraki gidişinde bunu da sorarsın. yara vb varsa da lazım gelen neyse yaptırırsın. şu an kendini sıksan üzsen de olacak olan budur. yani üzülmeye gerek yok :)
iki hafta önce genel cerrahiye gtmiştim maktım için podoflm uyguladıgım için ciddi tahriş vardı ve doktr rengi düzeldiğinde gel tekrar demişti.ve bugün tekrar genel cerrahiye gittim doktr baktı ayrıntılı bir sekilde ve gözle görülür bi sğilin olmadıgını söyledi ve beni bir kez daha cildiyeye yönlendrrdi hemen cildiyeye gttim bir kez daha muayne için.gittim bütün sikayetimden bahsettim bir bucuk yıldan beri cogaldıgından pütrlerin hem makatta hem vajende oldugunu faaln söyledim podoflm uyguladıgımı küçlme oldugunu söyledim falan doktr muayne etti bir kez daha siğil olmadıgını bendeki oluşumların SİNİRSEL EGZMA oldugunu söylediilaçlar yazdı gecmezse biyopsi alınacagını söyledi yani inanamıyorum yaaaaa siğil değil dedi yaaa hala inanamıyorum bukez de umarım yanlış teshs değildr ama belrtler ble olkadar benzerki arastrdım yaaa ilaçlarımın süresi bir ay kullandıktan sonra gdip byopsi verecem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok dua ettim sizde dua edin bu rahatsızlık olsun gercekten biyopsi kesin aldırcam enazından elimde bunun gercekten egzama oldugu yazsın ve yine yine yinede gidip hpv asısı olucam....
Bende bugün doktora gittim.. Öncesinden özel hastanede doktora gitmiştim küçük bi siğil var büyürse yakarız deyip önemsememişti doktor hanım!
Bugün bu konuyla çok ilgilenen bir doktora gittim söylediğine göre 20 tane siğilim varmış neyseki içlere bulaşmamış kökleri zayıfmış, biraz daha geç kalsam baya zorlaşcaktı işim..
Mikroskopla baktı tek tek, bana da gösterdi ekrandan teker teker bunlar siğil diye böylece anlamış oldum, çok ilgili ve çok bilgili bir doktor, ona rast geldiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi,
Bugün onları lazerle yaktı, zaten smear yapmıştım hastanede onun sonucunu gösterdim temizdi o da..
2 hafta sonra kontrole gitcem, tekrar etme olasılığı ilk senede oluyomuş, bana %5 ihtimal dedi, 6 senede vücuttan atılır dedi.
Tedavi edici aşıyı sordum onun üstünde çalışıyolar piyasaya süremiyolar çünkü yan etkileri var dedi. Bana da aşı yaparız sana da dedi, bende dedim virüs bulaştıktan sonra etkisi olurmu ki diye, o da sendeki kanser etkisi yaratmamış virüs uyuyodur uyanıp kanser etkisi yaratmadan aşıyı olursan kanser etkisini kaldırırsın tarzı bişey söyledi tam olarak hatırlayamıyorum,
Lazerle iz kalcak mı dedim, yok kalmaz dedi, şuan tabiki oraların yakıldığı belli oluyo bana silverdin yanık kremi verdi zamanla ne olcağını görcem, 2 hafta sonra kontrol de var, şuan çok rahatladım önceki doktor yüzünden resmen streslerdeydim nolcak bu siğil kalcakmı böyle bende diye..
Bana sen çok zayıfsın diye bağışıklık güçlendirici ilaç da verdi.
Bir de ağız yoluyla bişeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu, onun için de önce sağ yada sol dudak iç kenarlardnda, sonra dil üstünde, sonra dilin ilerisinde boğazın üst kısmında çıkarmış bu sırayla gidermiş hep bilginiz olsun arkadaşlar
Benim tek birlikte olduğum adam da yoktu yanımda, ama saolsun 2 tane arkadaşım var herşeyi bilen, bırakmadılar hiç beni her zaman yanımdaydılar, şuan bu hastalıkla ilgili bişeyler yaptım sonunda lazerle yakıldı, şimdilik mutluyum ama bi yandan da korkuyorum bu mutluluğu kaybetcem diye.. umarım ağızda yada tekrarlanma gibi bir durum yaşamam umarım hiçbirimiz yaşamayız
bu durumda dr podofilm kullanmayı bıraktırdı di mi?
senin adına çok sevindim ya görmemiştim iletini, mucize gibi bir haber hatta en güzel haber :)[/QUOTE
cok tesekkr ederim yazdıgın için ne bilim ogün bi sevinccle yazdım ama biyopsi yapılana kadar sanırım için yinede pek rahatlamıcak umarım gercektende egzamadır:)
bende sen gibiydim 2 yıl oldu 3 defa yaktırdım ve geçti sandım şimdi tekrar yaktırmam gerekiyor ve büyümeye başladı( tamamen kurtulmak en az 5 kere yaktırmakla oluyormuş dikkat et ihmal etme çoğaltma sakın bana az kalınca son kez gene yakıcaz geçicek demişti ben o sıra maddi durumdan dolayı yaktıramamıştım şimdi çoğaldı gene ( devlet hastahanesi arıyorum para ödeyebilcek durumum olmadığı için ( çok geçmiş olsun sanada arkadaşım (
çok teşekkür ederim önerin iiçin, 5 de çokmuş ya
ben de maddi yönden sıkıntılıyım ailem bilmediği için destek de alamıyorum öğrenciyim bi de yeni mezun oldum hemen iş bulamazsam yandım demektir, siğil çıkınca zaten direk para sorununu düşünüyorum ve yine çıktıyarın doktora gitcemtim kontrole yenileri çıkmışsa yakıcaktı ama kahverengimsi adet akıntı karışığı bişey çıktı bilmiyorum nolcak..
bi de iyi bi devlet hastanesi bulursan bana da önerir misin ? şuan memnunum ben ama nolcağı belli olmuyo, bide huzur hastanesi (adını doğru hatırlıyorumdr umarım) iyi diyorlardı hpv forumda hatta forumda medusa diye bir doktor var o yardımcı olup yönlendiriyor sanırım.. o hastanenin ücretleri de diğerlerine göre baya uygunmuş diye duydum bir de onu araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?