ya birde senin genital bolgende kizariklik varmi boyle kucuk catlamalar bende sigil ilk oyle cikti bugun dikkat ettimde ust tarafta kucuk kirmizi catlama olmus orayi peceteyle kuruladigim zaman kaniyor acaba bu neden dolayi kaynaklaniyor....birde ogrenci olmak zor is maddi yonden cok sukur benim o yonden sikintim yok simdiki yaptigim testlere hic para odemedim devlete bagli oldugu icin sadece dermatologa oduyorum hepsini muayene ucreti kadar sigorta yuzde yetmisini hesabima gonderiyor zaten beni en cok sikan sey ha diyince randevu alamiyorum hicbirsekilde evde tedavi edecek yontem onermiyorlar en cok bu canimi sikiyor bu illet her ciktiginda en az 1 aymi beklicem randevuyu neyseki bu test yaptigim yer cabuk randevu veriyor ama ordada koter lazer imkani yok ancak yonlerirler....
rengi sanki çok az kızarmış mora yakın olmuş gibiydi dıştaki dudak kısımlarının, ama bana öyle gelmiş de olabilir, çünkü çok stres yapıp sürekli sürekli baktım. Ama kanaması çok tehlikeli, siğiller kesinlikle kanamamalıymış, doktor bana lifle yıkama tıraş yapma orayı dedi, kanarmış yoksa. Bende kanama olmadı hiç, doktora kanamayı da sorarsın hem. Dediğin evde tedavi yöntemleri bana pek kesin çözüm gibi gelmiyor, hem okuduklarıma göre riskliymiş, genellikle çok etkili ilaçlar oluyormuş, kendi başına yapmak zor olabilir, bir de farketmediklerin yayılma yapıp içlere gidebilir. En kesini yaktırmak çıktıkça sanırım. Bende ilk yaktırmamı yaptım umarım bende de tekrardan çıkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?