kizlarya su fodolim kullananlar nasil birsey acaba nekadar ise yariyor hemen sonuc alinabiliniyormu bendekiler yakmakla bitmiyor yakiyorup hopppp yenisi cikiyor podopilm nasil birsey icerigini nasil birsey oldugunu anlatabilirmisiniz acaba
hadi gözünaydın cok sevindim...inş. cıkmıcak
kızlar testimin sonucunu öğrendim negatif çıktı..
şimdi bende hpv yok demi inanamıyorum.
siğilde çıkmayacak yani...
seni korkutmak istemem ama bu testlere güvenmiyorum yada hpvnin sağı solu belli olmuyor ben 6 yıldır evliyim tek iliskim eşim oldu onda ta bakarken tek bir sigil vardı ama icimizde anlamadık ben colposcopi biyopsi yaptırdım hpvnin dna kanser tarama hepsi negatif çıktı tam 2 ay sonrada bende sigil çıktı inanki benim kafam kadar karisikki umarım sende hicbirzaman bu lanet illet çıkmaz testin dogruluk payını drunla paylaş baştan tedbirini al
icimizde derken yanlış yazmisim cepten yazdığım için ikimizde hiç anlamadık sigil olduğunu yeni anladik dr söyledikten sonra birde onun sigili çok belli edecek yerde değildi esimde kıl dönmesi sanıp ilgilenmemiş öyle..canım yurt dışında yasadigim için bu aşıyı dermatologa sordum koter yapilinca söylediği şey bu vurus kapilmadan önce yapılması gerekirmiş sağlık ocagindaki dr sordum oda hiç ilişkide bulunmadan önce yapılması gerekirmiş yada 13 yaş ile 23 yaş arasında yapılmasi gerekirmiş fransız sitelerine baktım aynısı yaziyordu perşemeb günü randevum var orası sadece ilişki enfeksiyonuyla ilgileniyor orada aşıyı soracak burda yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?