Almontree darısı basımıza inşallah ya bendeki kabarcıklara bakiyorumda sekli hepsinin aynı değil sanki seninkiler nasıldı şekil olarak gercekten herseyi güzel anlatmissin yorumların icin teşekkürler ya birde elma sirkesini denesemmi acaba
yok bunun icin gitmedim hic kbbye. ben de o panik donemlerimde okudum agizda ciktigini. ya kendimde cikarsa diye de korktum ama agzimda ya da bogazimda oyle bi sikayetim olmadigi icin hic, sonralari o fikri attim acikcasi kafamdan. zaten agza bulasmasi yaygin bisey degil. sen yine de suphelerin varsa muayene ol. ama korkma ya dedigim gibi sk gorulen bisey degil agizda sigil. insallah sendeki sigil degildir, onemli bisey de degildir..
propolisli bal, propolis tablet uzun sure onlardan kullandim. bitkisel kapsul. immuneks, c vitamini. bunlarin hepsini asi oldugum, koter oldugum, arkasindan aldara kullanmaya basladigim donem yaptim. belki de bu yuzden etki gosterdi. hic aksatmadan yapmak onemli. bi sure cok skilmistim bu kadar cok seye dikkat ederek yasamak zorunda olmaya ama insan alisiyo bi sure sonra. simdi sadece c vitamini ve ekinezyali propolisli bitkisel kapsul kullaniyorum. beslenmeye uykuya aynen dikkat ediyorum..bi de sigara icki cok onemli. ben zaten sigara icmiyodum, icki de kirk yilda bir arkadaslarla. ogrenince onu bile icmedim uzun suredir. baska forumlarda goruyorum. cok sk tekrar eden insanlar genelde bu aliskanliklarindan vazgecmeyenler. sigara kullaniyosaniz en azindan bi sureligine azaltin derim..
Suanda ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum..az önce orama ışık altında iyice baktım ben 2 tane sanıyordum meyersem baya varmış ya birde bende bir damar kalınlığında serit gibi bir kabarti var sigillerimin kenarında nasil desem sekli 3. 4 cm uzunluğunda damar gibi ama damar değil bu derinin kendisi öyle kabarmış uzun koter olmadan önce o şeritin üstünde kucuk sivilce uçları gibi nokta nokta seyler vardı ama orası damar şişmesi gibi seklinde duruyor bileginizdeki damara bakın ne demek istediğimi anlarsınız 17 nisandaki randevuma gidecem 9 mayistakinede ayrıca gidecem ve aldara krem isticem bugün iyice losyonla yıkadım arkasından antiseptik sprey sıktım belki dağılmasını etkiler diye offf ne lanetli bir illetmis bu kurtulmak istiyorum
Propolise bende başlıycam. Balcı bir aile dostumuzdan bulduk. c vitaminini ihmal etmiyorum. Portakal ve kivi özellikle tüketiyorum. immuneks aklımdaydı aslında ama doktor bişey söylemeyince almadım açıkçası ama onu da alıırm bugün yarın. aldara falan vermedi bana doktor ya. Çok haklısın herşeye dikkat ederek yaşamak biraz zor ama inan bunlardan kurtulayım da herşeyi yapmaya hazırım. alkol bende tüketmiyorum sadece 3-5 sigaram var günde ki onu da bırakmayı düşünüyorum zaten. Almondtree bizi yalnız bırakma burda. Arada yaz böyle olur mu? Kurtulan insanları duyunca moral buluyorum.
İnşallah almontree sende bende bizim gibilerde bu illetten en az hasar görerek tamamiyle kurtuluruz..
Elifmiracle ben hamilelikte mantar enfeksiyonu geçirmiştim..belirtisi şiddetli kaşıntı idrar yaparken yanma ve peynirimsi beyaz akintidir...dr ozaman vajinal ovul vermişti 4 adet 3 gunde 1 bir tanesini koyuyordum 2. Ovulde şikayetlerim bitmişti .kimi dr krem yıkama losyonu ve ovul veriyorlar tedaviye göre değişiyor yani......mantar enfeksiyonu geçiren varmı? belirtisi ne olur ve tedavisi??
Hoşgeldinnnn gözün Aydın korkularını yenmissin senin adına sevindim cnm özelden sana msj attım aldinmi?
Dila şimdi oğlumu okuldan almaya gidiyorum gelirken yazarım ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?