Dila yazdıklarını okudum. Sende benim gibi çok kafaya takmışsın,stres yapmışsın anladığım kadarıyla. Haklısın da. Ben de evlendikten sonra çıktı.. Minicik bir parçanın başıma bu dertlerii açabileceğini hiç düşünmemiştim. Başım ağrısa doktora giderim ilk farkettiğimde salladım galiba gitmedim doktora falan ama 3 yıllık evliliğimde 4 farklı jinekoloğa gittim başka sebeplerden dolayı.Şimdi düşünüyorum da hiç birisi mi farketmedi diyorum kendi kendime. Geçenlerde var olanların hepsini yaktırdım yalnız zannedersem makat içindekiler kalmış ve bunlar haricinde 2 tane daha yeniden çıktı.Önümüzdeki günlerde kontrole gittiğimde onları da yaktırıcam inşallah. Ben şimdi alttakileri o kadar dert etmiyorum. Smear testim temiz geldi. Hpv enfeksiyonuna ilişkin bulgu yoktur diyor. Doktorum aşı önerdi. İlk dozu yaptırdım. Asıl sorun boğazımda küçük bir şey var. Arka duvarda.Bir doktor papilom dedi. 2. yok öyle bişey lenfoid dedi. Şimdi 3. doktora gidicem ve ne olduğunu öğrenicem. Papilomsa çok korkuyorum. Durup durup ağzıma bakıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ama o şeyi ordan aldırıp patolojiye göndermek en iyisi herhalde. Sende üzme kendini. Eşimde dışta görünen herhangi bişey yok. Nerden nasıl kaptım bilmiyorum. Onda bişey olmayınca kendimi de çok kötü hissettim açıkçası. Eşimde bişey yok cinsel yolla bulaşıcıymış falan filan. Kendi kendime eşim neler düşünecek diye mahvettim kendimi ama eşim bana çok destek oldu. Moral verdi. İkinci seanstan sonra bir daha olmayacak inşallah. İyi düşünüyorum ki iyi olsun. Ağzımdakini de aldırıcam sonuçlarda temiz gelecek.
neden kimse yok((