Canım akıntı bende de var da bende hpv var mı iste onu bilmiyorum. Sen ne kadardır evlisin? Kültür dediğin simir testimi onda mı cikti hpv?
bunda bir yanlışlık var....hpv kültür ortamında üremez....tipi ve negatifmi pozitifmi olduğu pcr testiyle anlaşılır....ayrıca hpv akıntıyada sebep değildir....en belirgin özelliği siğil yapması ve kaşıntı olmasıdır....
. Karat çok teşekkürler yazdığından anladığım bu virüs vücutta kalıcı değil tamamen gidiyor dogrumu ? Hergün ağzımın icine bakıyorum bide bı ara bı yerde okumuştum 7 yasında ki bir cocuğun ağzının icinde sigil çıkmış demekki bu virüs sadece cinsellikle çıkmıyor. 7 yasında ki cocuğun ağzında ne ısı var yoksa değil mı zaten vücudun herhangi bir yerinde cikan sigilede hpv diyorlar
evet simir testimde çıktı 4 aylık evliyim canım, akıntı bazen sarı renkte bazen de beyaz ama vajina ağzında idrar yaparken hafif yanma ve o bölgede batma hissi var
birşey yapmadım ben cnm ama sağol duaların için. valla cnm ben dudakalrın içinde gördüm siğilleri hiç aklıma gelmemişti böyle birşey olabileceği aylar sonra gittim. doktor bakar bakmaz hpv dedi.hönk diye kaldım nedir ne değildir bilmiyorum smear falanda ilk defa o zaman aldırdım. neyse başka doktorada gittim aa hpv kanser dedi başka gittim tedavisi mümkün dedi vs. hpvlerle cin aynı anda cıktı bende. ne oldugunuda hala bilmiyorum cinin. vesselam rahim agzında olan kazındı dışardakilerde yakıldı. dediğim gibi aldara krem kullandım sonrada. rahmimde olan ne kaşıntı yaptı ne akıntı yaptı hiçbir belirtisi yoktu.eğer dışarda olmasaydı anlamazdım asla içimde oldugunu. agzında cıkmaz cnm o kadar sıkma canını. kafanıza taktıkca bu illet çıkıyor sanıyorum. salla boşverr herşey olacagına varır. condilom hpv demek evet. bundan sonra agzına almaz daha dikkatli olursun ama birşey olacagını sanmıyorum. fakat fetva vrmeyeyim genede doktoruna sorabilirsin.
Ben gecen hafta yaktirdim zaten krem kullanıyorum sabah aksam ama dahada gitmediler eşimde tek bir tanediydi oda yaktirdi onunkide hala duruyor anlamadimki neyin nesi bu bakalım beklicez biraz daha Cvp verdigin için tskrlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?