neden kimse yok((
Dila yazdıklarını okudum. Sende benim gibi çok kafaya takmışsın,stres yapmışsın anladığım kadarıyla. Haklısın da. Ben de evlendikten sonra çıktı.. Minicik bir parçanın başıma bu dertlerii açabileceğini hiç düşünmemiştim. Başım ağrısa doktora giderim ilk farkettiğimde salladım galiba gitmedim doktora falan ama 3 yıllık evliliğimde 4 farklı jinekoloğa gittim başka sebeplerden dolayı.Şimdi düşünüyorum da hiç birisi mi farketmedi diyorum kendi kendime. Geçenlerde var olanların hepsini yaktırdım yalnız zannedersem makat içindekiler kalmış ve bunlar haricinde 2 tane daha yeniden çıktı.Önümüzdeki günlerde kontrole gittiğimde onları da yaktırıcam inşallah. Ben şimdi alttakileri o kadar dert etmiyorum. Smear testim temiz geldi. Hpv enfeksiyonuna ilişkin bulgu yoktur diyor. Doktorum aşı önerdi. İlk dozu yaptırdım. Asıl sorun boğazımda küçük bir şey var. Arka duvarda.Bir doktor papilom dedi. 2. yok öyle bişey lenfoid dedi. Şimdi 3. doktora gidicem ve ne olduğunu öğrenicem. Papilomsa çok korkuyorum. Durup durup ağzıma bakıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ama o şeyi ordan aldırıp patolojiye göndermek en iyisi herhalde. Sende üzme kendini. Eşimde dışta görünen herhangi bişey yok. Nerden nasıl kaptım bilmiyorum. Onda bişey olmayınca kendimi de çok kötü hissettim açıkçası. Eşimde bişey yok cinsel yolla bulaşıcıymış falan filan. Kendi kendime eşim neler düşünecek diye mahvettim kendimi ama eşim bana çok destek oldu. Moral verdi. İkinci seanstan sonra bir daha olmayacak inşallah. İyi düşünüyorum ki iyi olsun. Ağzımdakini de aldırıcam sonuçlarda temiz gelecek.
Slm dila dr yarinmi gidiyorsun
Yarın izmire Dr gidiyorum inşallah hayırlı haberle donerim. Sende bu sigil ne zaman cikti alttaki. Bide Boğazı'nda olduğunu düşündüğün şey ne zamandan beri var. Esinde yoksa ağzında olmasıda imkansız bence değildir ama yine de onu aldirp patolojiye gonderip kesin sonuc almak daha iyi diye düşünüyorum bende gideceğim kadın doguma Kbb ve cildiyeye ayrıca psikologa. Ağızda çıkma olasılığı varmış ama zormus inşallah da yoktur ve olmaz. Bende çok korkuyorum
Benim anlamadığım hepsi neden geçmedi 2 tane düştü 1 tanesi aynı olduğu gibi duruyor yanına biri daha geldi ya birde benim kenarda böyle serit gibi çıkmıştı digerlerinden biraz farklı onuda yaktirdim dokundugumda halada var düşünmüyorum onları wc haricinde ama çok sıkılıyorum ya senin tedavi sürecin ne oldu tedaviden nekadar süre sonra kurtuldun benim yatırdığım yerler sanki derisi kabartilar nasil diyim dalga dalga duruyor sanki bu normalmi zaten yarın sabah Dr dan tekrar randevu alacam insss bu sefer temelli kurtulurum
Önce fazla takıntı yapmıyordum yeniden çıkınca morelim bozuldu wcye gittiğimde kendimden tiksiniyorum resmen dr aradım yeni çıkan sigilim için oda demişti zaten 1 aya kadar gecmesse gel diye sansa Dr tatile çıkmış 9 Mayıs'a randevu verdiler başka dr arasam onlarda geç randevu verecek offf bunada canım şıkkın
şimdi acaba ozamana kadar cogalirmi daha fazla birde dikkat ettim regl zamanında çoğalıyor sanki gecen ped vardı makata doğru biryer kasindi 2 gün sonra yeni sigil çıktı ped kullanırken rahatsız olmaya başladım resmen bende tampon kullanmaya başladım acaba zararı olurmu birde kbb nedir???
Önce fazla takıntı yapmıyordum yeniden çıkınca morelim bozuldu wcye gittiğimde kendimden tiksiniyorum resmen dr aradım yeni çıkan sigilim için oda demişti zaten 1 aya kadar gecmesse gel diye sansa Dr tatile çıkmış 9 Mayıs'a randevu verdiler başka dr arasam onlarda geç randevu verecek offf bunada canım şıkkın
şimdi acaba ozamana kadar cogalirmi daha fazla birde dikkat ettim regl zamanında çoğalıyor sanki gecen ped vardı makata doğru biryer kasindi 2 gün sonra yeni sigil çıktı ped kullanırken rahatsız olmaya başladım resmen bende tampon kullanmaya başladım acaba zararı olurmu birde kbb nedir???
Gunesun senin sigillerin daha varmi....benimkide makatla vajina arasında duruyor infaz ettiler orayı resmen çok şükür bende çok yok ama yinede çoğalmasından korkuyorum..doğru beterin beteri vardır benim en çok korkum vajinal enfeksiyonuydu daha beterine rastladım yinede Allah beterinden korusun hepimizi.....herkese cooooook acil sifalar
prematurem, hakli olarak fazla panik halindesin, inan bana bu kadar kafaya takilcak bisey degil. boyle soyleyince ikna edici olmuyo biliyorum hepimiz ayni yollardan geciyoruz. ilk iki ay panik, korku, skinti, stres, tekrarlayan sigillerle geciyo. sonra yavas yavas takmamayi ogreniyosun. eger bi an once gecmesini istiyosan ilk olarak bu kadar dusunmeyi birak, benim en buyuk tavsiyem bu.
benim ilk sigilim cikali nerdeyse bir sene oldu. bes- alti ay krio, asit, koter, aldara surekli ugrastim. masallah o besinci aydan itibaren cikmadi. hala kontrol ediyorum, dikkat ediyorum uykuma, yedigime ictigime.. ben koter ve asiyi ayni gun oldum. koter yaralarim gecince de aldaraya basladim. iki ay duzenli aldara kullandim. uc doz asiyi da oldum. suan bi skinti yok cok sukur. eger sabredip duzenli beslenmeye, uyumaya, stresten uzak kalmaya dikkat edersen, cok kisa surede atarsin. sadece vucuduna zaman ver. en azindan bu isin bi yil, bi bucuk yil uzayabilecegini kabullenki, yenileri ciktiginda surekli surekli uzuntu yasama. cunku bu sigillerin surekli tekrar edip, en tepe yaptigi noktadan sonra yavas yavas azalan bir seyri var. bi sure arka arkaya cikan sigilleri yaktirmak zorunda kalabilirsin, ama o yavaslayarak azalicak, ve en son biticek.
koterden sonra benim de sigillerin oldugu yerlerde kabariklar vardi. ben de doktorun iyi yakamadigini falan dusunmustum. ama dogal oyle kabariklar olmasi, deriyi yakiyolar nihayetinde. ama oranin dokusu kendini cok kisa surede toparliyo, ben de hic iz kalmadi.
benim de regl donemlerimde atak yapiyodu, cunku bagisikligin dustugu bi donem. regl donemleri ekstra iyi bak kendine, bence sk sk ped degistir ama tampon kullanma. bununla ilgili bi bilgim yok tamamen kendi fikrim ama, cok kolay bulasabilen bi virus oldugundan, iceri bulasma riskinden dolayi tampon kullanma dedim, tabiki senin tercihin.
Almondtree ne güzel anlatmışsın başından geçenleri. Valla artık siğilim yok diyenlere kendim iyileşmiş gibi seviniyorum. Yalnız sana bişey sorucam ağızda da çıkıyormuş ya bu illet. Hiç kulak burun boğaza muayene oldun mu? Benim boğazımda ne olduğu belirsiz bir şey var. Bu hafta randevum var ama korkuyorum ağzımda da çıkar diye. Bi de özellikle yediğin içtiğin birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?