çok geçmiş olsun. bu hastalık bulaşıcı ve size de muhtemelen erkek arkadalınızdan bulaşmış. Peki neden o karşılamadı tedaviyi?
Durumum tedavi masraflarımı karşılamaya yeterli olduğu için, aklıma bile gelmedi ona tenezzül etmek.
bayadir yazan olmamis ben gecen ay sigillerim yuzunden bir dermatologta koter oldum,3 tane sigil hemen yan tarafinda ise serit seklinde sigillerim vardi.....17 martta yaktirdim 2 adet sigilim 1 hafta icinde dustu digerleri oldugu gibi duruyordu bu koter hakkindada fazla bilgim yoktu nezaman duser koterden sonra diye neyse dr eger 1 aya kadar gecmezse tekrar gel demisti tlfnla aradik dr tatile gitmis 9 mayisa randevu verdiler....bu dermatologa gitmeden once internetten buldugum bir dermatologta randevu almistim 17 nisana bu gec olunca ilk dermatolaga gittim 2 tane haricinde sigiller olduguu gibi duruyordu resmen ayretende baska yerlerde cikmaya baslamisti hemen 17 nisandaki diger dermatolaga gittim allahtan iptal etmemistim randevuyu neyse gittim dr anlattim hemen yakti hemde ust uste bastira bastira baya canim acidi birde 3 gun surmem icin bir krem verdi inanirmisiniz 3 gun icinde butun sigiller dokuldu resmen sadece kucucuk bir tane kaldi onuda gormedi herhalde yada bana oyle geliyor bu seferki drdan cok memnun kaldim 2 mayisa yine kontrole gidecem yenileri cikmismi diye onceki dr esimde tek bir tane vardi esimdeki bile 10 gun sonra dusmustu bu seferki dr cigillerim cok oldugu halde 3 gunde dustu iyiki onceki dr tatile gitmiski ben bu doktora gittim demem oki dr iyice arastirin imisi onemsemiyor bu rahatsizligi cok iyi yakmiyorlar benimde bilgim olmadigi icin koterden sonra nezaman duser dusmemesi normalmi diye meyersem cok kisa bir surede dusurulmesi lazim dusmezse dr iyi yakmamistir demektir bence umarim bendekiler bir daha cikmaz suan okadar rahatimki wcye her gittigimde kabartilara elimin deymesi cok uzuyordu beni....umarim herkes kurtulur bu illetten.....
prematurem, bisey dikkatimi cekti. yanlis biliyor da olabilirim ama, yakti derken koterden bahsediyorsun sanirim? benim bildigim koterde sigiller sonradan dusmuyor, doktor yaktigi sirada zaten yanmis sigili ordan cekip aliyo, orasi acik yara seklinde kaliyo, kremlerle falan duzeliyo bi haftada. ben hem koter hem krio yaptirdim zamaninda. krioda ayni senin tarif ettigin gibi, yapildiktan sonra 3 gunde falan dusuyo. merak ettim. dedigim gibi yanlis biliyor da olabilirim..
Almontree gecen ay esimle gittim dermatologa gittim eşimde 1 tane vardı bendede 3 tane sigil hemen yanında serit gibi kabarcıklar vardı koter yaptı kalem gibi birseydi dikkat etmedim esiminki ongunde anca kabuklanip soyulun düştü bendekide sadece iki tane düştü digeride oldugu gibi durdu rengi siyahlasmisti düşmeyen sigiller biraz daha çoğaldı bende sonra başka bir dermatologa gittim bu seferki yöntem farklıydı bir kabın icinde Buharli su çıkartıp ped bir bardağa koydu bu sıvıyı ve kulak temizleme çubuğunu batirip tektek sigillerin üzerine bastırdı baya bir yanma hissi oldu önceki Dr antibiyotik krem vermişti bu seferki Dr naturel krem vermişti o bölge icin eve geldigimde sigiller kabuk atmaya başlamış soyulmustu hemen 3 gün kremi kullandım 3 gün icinde hepsi soyulup gitti sadece soyulmaktan dolayı izleri kaldı haftaya tekrar kontrole gidecem bana bu işlemler uygulandı en son gittiğim drdan memnun kaldım ilk gittiğim drdan hiçbir netice alamadım malesef.....
Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım. En son yaklaşık 10 tane falan yaktırdım. Bu ikinci seanstı. Doktorumdan krem falan istedim vermedi. asit içerdiği için daha büyük sorunlara neden olursun dedi. en ii yöntem yakmak dedi. şimdi gene 3 tane minik minik belirdi ama geçen defa yaktırdıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlamışlardı ve hızlı büyüyorlardı. Bu defa hem çok geç çıktı ve büyümüyorlar. ayın 15 i gibi tekrar yaktırıcam. krem istediğimde doktorum en fazla 1-2 daha yakarız sonra çıkacağını zannetmiyorum bir daha demişti.2.doz aşı zamanımda geldi bu arada.onu da yaptırıcam ve bu illetten kurtulacam allahın izniyle.
mrb bendede aynı durum vardı.cinsel yolla daha kolay bulaşıyoruş.ancak hemen şüphe etmemeli..toplu kullanlan havuz,hamama,güzellik salonu ve wc den dahi gçme riski çok fazla..neyse tedavime geleyim.dr gittim bir krem verdi (aladara) 130 tl falan krem onu kullandım geçti 2 kutu kullandım..daha sonra biryerde bi yazı okudum kükürt sabunu diye devamlı onla yıkadım ve 1senedir hiç birşey yok...umarım faydalı olmuşumdur.ancak dr a gitmekte herzaman faydavardır diyede düşünüyorum.
mrb bendede aynı durum vardı.cinsel yolla daha kolay bulaşıyoruş.ancak hemen şüphe etmemeli..toplu kullanlan havuz,hamama,güzellik salonu ve wc den dahi gçme riski çok fazla..neyse tedavime geleyim.dr gittim bir krem verdi (aladara) 130 tl falan krem onu kullandım geçti 2 kutu kullandım..daha sonra biryerde bi yazı okudum kükürt sabunu diye devamlı onla yıkadım ve 1senedir hiç birşey yok...umarım faydalı olmuşumdur.ancak dr a gitmekte herzaman faydavardır diyede düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?