evet eşimle ilişkiye devam ettik ama yaktırdıgım dönemdeğil o zaman kömür olmuştu şeyimrahimdede cıkmıştı onuda kazıttım falan. eşimde de baya vardı bendede vardı baya. eşimdekini yaktırmadık falan. 2009 dan beri negatif sonuçlarım şimdide 9 aylık hamileyim çok şükür. gebeliğe engel değil bu virüs. hem normal doğum da yapcam inşallah..aşı olmadımm nomu aldınmı
allah senden razı olsun sen zaten benim umudum gibi birşey oldun senin kini okuyunca aldım no nu ben yarın arayacağım inşallah rahatsızlık vermem sana. bebeğin için çok sevindim benimde 1 kızım var 4 yaşında allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. az kalmış doğumuna bugün yarın gelir bebiş allahım rahat bir doğum nasip etsin. hayatımızda böyle şeyleri yaşamkta varmış demekki bu virüs sana bulaştıktan yani ilk enfekte olduktan ne kadar zaman sonra simirde cin geldi içindede varmış ya o zaman akıntın filan varmıydı kaşıntı yapıyor diyorlar öyle mi oldu bende kaşıntıda yok görünürdede yok eşimde çıktığı için korkuyorum eşimdeki siğilden 1 tane aldılar patolojiye gönderildi ordan gelen sonuç condilomdu yani hpv demek oluyo herhalde bilmiyorum öyle işte bide ağzımda çıkacak diye korkuyorum ben