Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhabalar.
ben de 13 haftalık hamıleyım bu akşam tuvalette elıme bişey geldı.bı baktım aynen benım de iç dudakta et benı gıbı ya da siğil gibi ten rengınde bı et parçası.o kadar sınırım bozuldu kı.daha dun yoktu nerden çıktı anlamadım.bugun kontrolum vardı bılsem gıtmışken baktırırdım.p.tesi hemen tekrara arıycam doktorumu.zaten sınır bozucu bı de hamılelıkte çıkması daha da sinir bozucu.umarım cıddı bışey değildir12:

cnm aynı sey bende de var yanyana 2 tane bende bende 10 haftalık hamıleyım korkuyorum yaa salı gunu muayenem var hemen gosterıcem doktora kucuk sıvılce kadar et benı gıbı cok tırsıyorum

Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Hamile arkadaşlar sakın bu sigilleri ihmal etmeyin, hemen doktorunuza danışın. Benim yakıldiktan sonra küçük bir tane çıkmıştı buradaki arkadaslarin tavsiyesi sayesinde elma sirkesi ile düştü ancak devamlı kontrol ediyorum.inşallah doğumdan sonra bağışıklık sistemimiz güçlenir ve bu sigillere veda ederiz.

çok önemli bi konu we bulaşıcı

cnm aynı sey bende de var yanyana 2 tane bende bende 10 haftalık hamıleyım korkuyorum yaa salı gunu muayenem var hemen gosterıcem doktora kucuk sıvılce kadar et benı gıbı cok tırsıyorum

yaa demek sende de var.ben bıraz önce aradım doktorumu görmeden bişey dıyemem ama eğer siğilse lazerle yakıyoruz dedı ama tekrarlama ohtımalı varmış.zaten önce bı sure beklerız dıye.hanı çıkcak varsa 3-5 tane daha çıksın 10 kere aynı ışleme maruz kalma dıye dedı.keyıf kaçırıcı bı durum tabı.ben de salı gunu gıdıcem.burdan haberdar edelım bırbırımızı.

cnm bende salı gunu gıdıcem mutlaka yazalım bırbırımıze durumdan haberdar olalım

ben bugun gittim doktora ve çok şükür siğil değilmiş.et benı gıbı bışy.lezyon mu oluşmuş orda ne öyle bişey dedı.nasıl rahatladım valla....

bende bu gun gıttım kzılar ıkı tane yan yanaydı doktor cok kucuk anlasılmıo sıgıl de olabılır dedı olmayadabılır dedı ıns .Buyumez yaa (

arkadaşlar 7-8 aydır cinsel organımda kaşıntı ve akıntı oluyor mantar diye tahmin ediyorum çünkü mantar kremi sürünce geçiyor.4-5 gün kullanıyorum sonra geçince kullanmayı bırakıyorum.bir süre sonra tekrar başlıyor kaşıntı ve yine aynı şekilde 4-5 gün kullanıp bırakıyorum.sizde hiç böyle bir sorun oldu mu?ne tavsiye edersiniz?

doktora gittin mi bunun icin?

merhaba arkadaşlar,

Bende maalesef hamilelikte siğil e yakalananlardanım. Şuan 7 aylık hamileyim. Bana önerebileceğiniz bir doktor varmı? avrupa yakasında oturuyorum ve hangi tedavi yöntemi iyi olur sizce. Malum anestezi fln istemiyorum..iğneyle uyuşturma olablr. tavsiyelerinizi bekliyorum? tşkkkkkkkkk

hayır canım gitmedim ama internettenokuduğum kadarıyla belirtiler onu gösteritor..

ama bildigim kadariyla mantarin da cesitleri var. 7-8 ay doktora gitmemek icin uzun bi sure. kendi kendine gecirebilecegin bisey olsaydi zaten gecerdi simdiye kadar. bence bi doktora git. kultur yapilsin. nedeni anlasilsin. ona gore bi ilac verilsin. kafadan bi mantar ilaci kullanmak iyi edicem derken daha da beter yapabilir.

arkadaşlar merhaba,
forumdan elma sirkesinin mucize gibi olduğunu okumuştum bir çok kişi yazmış. bende denemek istedim. Bir gün boyunca elma sirkesi koydum akşama doğru ağrımaya başladı ve bu sabah kalktığımda oradaki kabarıklığın(siğil olup olmadığını bilmiyorum) kanadığını ve küçüldüğünü farkettim. Acaba ters giden bişey mi var yoksa böyle mi oluyor? Elma sirkesi kullanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi?? ((

elma sirkesi kullanan ve oneren cok kisi var. ben de denedim, onceki yazilarimda ben de onerdim ama suan kesinlikle onermiyorum. bence once bir doktora gidip sigil olup olmadigini bilmek cok onemli. eger sigilse hemen vakit kaybetmeden koter olmak. ha belki bu hastalikta baya bi asama kaydetmissinizdir, koterinizi olup viral yukunuzu azaltmissinizdir, vucudun bu virusu tanimasini saglamissinizdir, sigilleriniz kucuktur, zayiftir, ya da sadece destek icin kullanmak istiyosunuzdur tamam. ama basli basina sigilleri sirkeyle tedavi edebilcegini sanmasin bence yeni gelen arkadaslar da olursa. ben bu sekilde zaman kaybettigimi dusunuyorum. baskalari da ayni seyi yasamasin diye cok fazla onerilmesine ragmen kendi dusuncemi soylemek istedim. sirke kullandigim zaman oranin derisi mahvoldu, doktor napmissin sen buraya boyle cok kotu olmus dedi sirke kullandigimi tabiki soylemedim. bicok doktora sordum. kesinlikle kullanma dedi. bi kere orayi mumkun oldugunca tahris etmemek, kasimamak, kesmemek, kanatmamak lazim. dolayisiyla bir gun boyunca bekletilen sirkenin yarardan cok zarar vericegini dusunuyorum. oranin da sonucta kendine gore bir dengesi var. cok asiri asidik bir maddeyi bir gun boyunca orda bekletip, bir de kanatmanin nasil bir yarari olabilir. ben sacma sapan yontemlerle cok zaman kaybettim. sigil oldugundan suphelenen arkadaslar vakit kaybetmeden bir doktora gitsinler, sigilse mutlaka koter olsunlar. bu isin baska cozumu yok.

teşekkürler cvp için almondtree.
aslında sadece kendime zaman vermek istedim doktora gitmeden önce. anladım kı orası içi kan dolu kabarıklık et parçası değil.. zaten 2 tane vardı bende denemek için bir tanesine uyguladım. butun gün durmadı sirke birkaç saat durdu zaten ertesi gün de anlattığım gibi oldu. küçüldü su anda ama sanırım arada bir kanıyor...diğerine ise hiç dokunadım bu sureçte.. şimdi eğer iyiye doğru bir gelişme olursa ne ala...(inş. olur)ama olmazsaaa o zman mecbur doktor yolu görünüyor bana

insallah gelisme olur doktora gitmene gerek kalmaz. tabi ki hemen kendinizi doktora atin en ufak biseyde demiyorum, dedigin gibi herkes kendini gozlemlesin ama sureyi cok uzatmamak lazim. ilk etapta herkesin icinde doktora gerek kalmadan kendi kendimize gecirebilcegimiz yontemler olduguna dair umut oluyo, inanmak istiyoruz. evet bu yontemler var ama tibbi bir tedavi gormeden direk bu yontemlerle baslamak gecirmiyo, ancak dedigim gibi tedaviye basladiktan sonra destekleyici yontemler olabilirler bence. herkese gecmis olsun..

Selam arkadaşlar
son durumumdan bahsetmek istiyorum.....tekrar ameliyat oldum ve komple rahmim alındı çok yıpratıcı günler geçirdim...hpv yapıcağını yaptı yaniii(( tekrar tekrar söylüyorum....doktorlar bu hpv yi pek ciddiye almıyolar siğil var diye önemsemiyolar ve ayrıca türk doktorlar bu konuda pek bilgili değiller ben biçok doktora gittim inanın benim onlardan çok bilgim var.....lütfen her ne olursa olsun ısrarla tipleme testini muhakkak isteyin...ben bunu yapmasaydım yüksek riskli tip taşıdığımı belkide kanserin en son evresinde öğrenicektim....o zamanda iş işten geçmiş olucaktı....çok sinsi çünkü....kesinlikle bağışıklığınızı bir şekilde yüksek tutun...temizlik çok önemli....ilerlemiş durumda ise siğiller hiç vakit kaybetmeden yaktırın gerisi fasarya.....sürekli zaman zaman elma sirkesini yapın....elma sirkesi çıkacağı varsada engelliyor emin olun.....özellerde paranızı boşuna harcamayın üniv. Hast. Leri bu konuda süper....oraları tercih edin ve ayrıca tipleme testleri oralarda yapılıyor......sağlıcakla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…