- 10 Temmuz 2008
- 77
- 7
- 98
- 42
arkadslar benmkıler makattaydı..aynı durumda olan war mı?
Hepinize öncelikle geçmiş olsun..ben geçen senenin takipçisiyim bu sitenin uzun zamandırda girmiyodum. bugün gördümki bu sorun git gide ilerlemeye başlamış.. benimde rahatsızlıgım makat bölgemde başladı. sivilce oluşturmuş tuvalete girdiğimde elimde patladı ve anında kan her yere yayıldı ve bununla bırlıkte mıkrobu butunuyle genıtal bölgeme yaydırmısım. ama bende normal bır sıvılce dıye umursamadım. o sıra kistlerim dolayısıyla ilaç alıyodum ve arada kanamalı ishal oluyodum ilaçların yan etkısı dıye önemsemedım sonra bu hılletle karşılastım ama 1.5 ay daha doktora gıtme tenessulunde bulunmadım. genıtal bolgem mantar tarlasına dondu hala gıtmıyorum doktora ne salakmısım hastalıgım içime kadar yurumuş. ve ilk doktorum kanser olma riskin cok yüksek dedı yakıcaz siğilleri dedi o anlattı ben adamın suratına oyle bakakaldım. neydi bu hastalık nerden gelmıstı aglamamak ıcın kendımı zor tutdum kanser olabılırsınde degınce dunya başıma yıkıldı. başka doktora gıttım o da eyvah dedı. hemen amelıyat dedı smear testı kültür testi yapıldı amelıyatım yarım saat surdu. hastalıgım 3 ayı gecık yatakla tuvalet arasında gectı. sizleri bilemem ama ben cok agır dönem gecırdım. yıne cıktı yıne basa dondum. stres yaptım yıne cıktı. şimdi alısverıs mrkzde tuvaletlere gırerken korunupta gırıyorum ne bana tekrarlasın ne baskasına bulaşsın. agda ve orkıd yasak bana, lazere gıdıyorum adet donemlerınde bez kullanıyorum. naylon corap çamasır alevlendırıyor yarayı kullanmıyorum. 1 sene oldu tektük cıktı stres yaptıgım zamanda ama sımdı iyiyim. cıkınca kendım yakıyorum ilacımla. öncelık makat bolgem sonra dıger yerlere elle kotrollerım oluyo..evlenıp bosandım bende artık eski eşimdenmı yoksa başka şekılde bulaştı bılmıyorum ama bundan sonra çoookkkk dikkat etmem gerek. normal doğum istiyodum o imkansız oldugunu söyledı doktor. nekadar cıkmasada hala sönük sekılde vucutunda saklı duruyor sıgıllerın dedı cocuga dogum anında bulaşma olasılıgı var dedı. amaaan hep ayrı sorun bizleri buluyo vallah.. sende kendıne dıkkat et ve takıpte ol. stres yapma,vitamın almaya bak dırencını yıtırme, vucut en ufak bıseyde düştüğü an siğiller cıkıyor.aşını vurun. lazeri onerırım hıc bır sakıncası yok ama dermoclınıcte uzman takıpıyle yaptır. guzellık salonlarında degıl. çok gecmıs olsun. doktorun bısey onermedıgı surece herseyı kullanma ben kullandım sil baştan acıldı yaram. cok seyler yasadım ama korkutmamak ıcın anlatmıcam sadece doktoruna sor..