nisancım sana katılıyorum.bende tek eşli bi insanım ve hatırlıyorum doktorum bunu bana ilk söylediğinde eve gelip zorla adama kimle ne yasadın anlat diye cinnetler geçirdim.klava: havuzdu tuvaletti takıntı yapmaktan deliricektim nerdeyse-tatlicadiarzu- en sonunda olan oldu dedim.bundan sonra herşeye dikkat etmeye bakıcaz artık.benım anlamadığım ne biliyomusun.bu haltları erkekler yiyo hastalıklar bize hediyesi oluyo .çok afedersin sefasını onlar cefasını biz kadınlar çekiyoruz:enbuyukkk: neyse gene feminist düşüncelere daldım öpüldünüz.Çok üzgünüm çoook
kızlar mrb bende 25 haftalık hamileyim bende de 3 aydır siiller var. ve bunlar zamanla arttı hala psikolojim bozuk. normal doğum imkansız sezeryan olucam ve doğum sırasında yakıcaklar siilleri. ama onları görmek bile canımın tekrar tekrar sıkılmasına yetiyo valla bebeğe bişiy olacak diye korkuyorum artık
merhaba arkadaslar uzun zamandır iş yogunlugumdan dolayı sıteye gıremıyordum.BU ARADA NİSA NERDESIN SANA COK IHTIYACIM VARRRRRARKADASLAR ben mayıs gıbı sığillerimı yaktrmıstım.ve bugune kada yaklasık 5 aydır da cıkmadı ınsallahda cıkmaz .asılarımı olmaya basladımsonuncu asımıda kasım sonu olcam.ancak sıgılerın alındıgı popo cevresınde sureıklı yanma yanmadan cok aslında kasıntı oluyor ve cok korkuyorum acaba gene cıkar mı dıye sureklı kontroldeyım dayanamadım doktora gıttım doktor abartma sıgıle benzeyen bısı yok artık senın kı bırazda psk olmus dedı ama ınanın psk degıl oyle olsa 5 aydır sureklı aklım oda olurdu aldırdıtan sonra kasıntım yanma v. s hıc bsısı olmadı su 15 gundur kasıntı var tahrıs olmus dedı pamuklu gıy camasırlarını utule dedı .salı gunu gıttım sankı kasınma gıttı gıbı asıl sorun ne oldu bır bılsenız
ben sımdı sıgıl ıcın gıttım doktor dedıkı sıgıllerın yok ama akıntın var bunun ıcın kultur testı yapmalıyız dedı.bu ddedıgı smar testımı oluyor????????
ayrıca akıntı ıcın antıbıyotık ve vajına ıcın temızleme jelı verdı.sımdıde o kultur testı dedıgının sonucunu beklıyoz ben cok korkuyorum ama neye korktugumu anlamadım cok sıkıldım cok bunaldım ben ya
bu testın sıgılerle ılgısı var mı yoksa akıntı ıcın yapılan bır test mı doktor bana dedıkı akıntın ıcın bu testı ıstedım ama artık kımseye guvenmıyorum korkuyorum ya bılmıyorum allak bullak oldum ben ya....sıgılllerımı aldıdıgımda sıgıller kotu huylu degılllermıs.pekı sımdı ne ıcın ıstedı bu testı ne bu sımdı?
zaman zaman umutsuzluga kapılıyorum kızlar n olur bısıler yazın
kızlar selam....
ben geçen hafta siğillerle ilgili olarak smear verdim siğil harici birde rahim ağzı yaram var. bebek düşünüyorduk 1 yıldır korunmuyordum. bunla ilgili tedavi için uğraşırken yara çıktı yarayı öğrendim 1 ayına siğiller patlak verdi. derken hsg çekildi ve geçen hafta smear yapıldı.pap2 cin0 çıktı. ama dr. yakmamız gerektiğini söyledive her yıl semar alıncak.....
2 gün sonra adet günüm hamile kalamadıysam sanırım yakılcak 1 haftaya. yakılması için adet siklusunda önemli bir zaman dilimi varmı şugün bugün diye...
ya NİSAN ım ya sen ılacssın ya ılacc...rabbbım senı hıc bunaltmasın nasıl su serptın ıcıme sımdı korkmadan doktorumu arıycam ve sonucu bıldırcem ınsallah kotu bişi cıkmaz:)
çok opuyorum senııııı cokkkkkkkkkkkkkkkkk...
canım, geçmiş olsun, dilerim yara yakma işlemi çabuk geçer, bebeğine kavuşursun..benim bir yakınım yeni yaktırdı ve şimdi 4 aylık hamile =) hem de doktor doktor gezdi, kimi ona kanser muamelesi yaptı.( ama alakası yokmuş, sakın moralini bozma bak onun şimdi çok normal bir gebeliği var, gayet sağlıklı...zaten smear sonucun temiz çıkmış, korkma! biz de her yıl smear vericez zaten cnm hiçbişi olmasa da, kontrolü elden bırakmak yok!
siğilleri yakmak için adet döngüsünün önemi yok canım, regl olmaman yeterli.
sevgilerr..:1hug:
kızlar ben yaklaşık iki ay önce burda belirtmiştim.bendede yeni yeni üç dört tane siğil oluştu diye.
şimdi hiç kalmadı,dr.da gitmedim.herhangi bir ilaçda kullanmadım.
tek yaptığım yeşil çay içtim günde bazen bir bazende iki fincan.yani farklı yaptığım tek şey buydu.ben yeşil çaya bağlıyorum,yok olmalarını.
sizde bir deneyin,belki faydasını görürüsünüz.hepinize şifalar canlarım.
siğil sadece cinsel temasla mı bulaşıyo bunun oluşmasının başka bi nedeni yok mu bileniniz vardır muhakkak ki nolur cvp yazın mesela başka bölgede de var normal bi siğil o genital bölgede de çıkamazmı