Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu siğillerin pek çok çeşileri var genital bölgede yaşayan siğiller bu tiplerden ayrılıyor. ne yazikki kimle düşüp kalktığı belli olmayan erkek arkadaslarımzdan, kocalarımızdan, nişanlılarımızdan bize geçiyor çok acı, insani cinsel ilişkiden soğutan bir durum
kızlar mrb bende 25 haftalık hamileyim bende de 3 aydır siiller var. ve bunlar zamanla arttı hala psikolojim bozuk. normal doğum imkansız sezeryan olucam ve doğum sırasında yakıcaklar siilleri. ama onları görmek bile canımın tekrar tekrar sıkılmasına yetiyo valla bebeğe bişiy olacak diye korkuyorum artık
Selam arkadaşlar daha önce 6.5aylık hamile olduğumu ve genital saiğil olduğunu yazmaıştım dün doktaora gittim hamile olduğum için test felan yapamayacağını söyledi gebelik sonrası tedavi olmam gerektiğini ama mutlaka sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söyledi hiç bişi yapmadı bende hiç tatmin olmadım çok huzursuzum gebelikte böyle bişi yaşayan varsa yada biligisi olan tecrübelerini yazarmı lütfen gebeliğin bitmesine 2.5 ay var 4 aydan önce tadaviye başalayamayacağım geç kalmaktan çok korkuyorum
Selam arkadaşlar daha önce 6.5aylık hamile olduğumu ve genital saiğil olduğunu yazmaıştım dün doktaora gittim hamile olduğum için test felan yapamayacağını söyledi gebelik sonrası tedavi olmam gerektiğini ama mutlaka sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söyledi hiç bişi yapmadı bende hiç tatmin olmadım çok huzursuzum gebelikte böyle bişi yaşayan varsa yada biligisi olan tecrübelerini yazarmı lütfen gebeliğin bitmesine 2.5 ay var 4 aydan önce tadaviye başalayamayacağım geç kalmaktan çok korkuyorum
Bu bildgimz corek otumu? nasıl yıyıorsunuz? bagısıklk sıstemı ıcınmı
virtualı bilmiyorum ama netten araştırmışştım daha önce .kesinlikle doktorun vermediği ilaçları kullanmayınız.bu arada sizlere bişey sorucam bana doktorum yakma operasyonundan sonra fitil vermişti.10 gün oldu kullanıp bitireli.ama 10 gündür yürüyüş sonrası durmadan kaşıntım oluyor çok yürüdüğümde oluyor ama .nedenini bilen var mı? siğil çııkacağını hiç sanmıyorum .sizler ne düşünüyorsunuz?bilgisi olan yardımcı olabilirmİ?
adiccted ben sanmıyoru siğil olduğunu neden diceksin normalde kaşıntı ağrı yok.çok fazla yol yürüdüğümde sanıyorum sürtünmeden tahriş oluyor diyorum ama pazartesi ya da salı doktorumu arayacağım.tahminime göre bana vermiş olduğu fitilden kaynaklanıyor sabun gibi bşeydi 7 tane bir hafta kulanıyorsun ama (neo-penotran) çok gıcık bişeydi saıyorum ondan.ama paazartesi onç beli olur.tşk ederim.
adiccted ben sanmıyoru siğil olduğunu neden diceksin normalde kaşıntı ağrı yok.çok fazla yol yürüdüğümde sanıyorum sürtünmeden tahriş oluyor diyorum ama pazartesi ya da salı doktorumu arayacağım.tahminime göre bana vermiş olduğu fitilden kaynaklanıyor sabun gibi bşeydi 7 tane bir hafta kulanıyorsun ama (neo-penotran) çok gıcık bişeydi saıyorum ondan.ama paazartesi onç beli olur.tşk ederim.