yaaa arkadaşlar çok ilginç yaaa tip 16 ya hala takığımçok üzüldüm ama korkma sakın çünkü hepimizde ne olursa olun aynı rik var bu hastalık bizlerde var diye de ölücez kötüye gidecek herşey diye de birşey yok.önümüzde çok güzel günler var.Allah herkese kendisini anlayabilecek herşeyi kabullenebilecek eşler nasip etsin.Hayat bizim için arkadaşlar eskiden neden öldü demezlerdi ecel derlerdi.adı yoktu hastalıkların kim bilir ailemizden kimlerde kimlerde bu hastalık vardı da ilmeden yaşadılar.KORKMUYORUZ ARTIK değil mi arkadaşlar?????? hastalıklar bizden korksun.bakın ben yine gidip dondurucam bu 2. olucak.Dua edelimde Allah şifasız dert vermesin.Hadiiiii bunun çaresi var ALLAHA şükürler olsun bugünümüzede.Yarın kapıdan çıktığımızda başımıza birşey gelmeyeceğinin garantisini kim verebilir????? bence yaşadığımız günlerin tadını çıkaralım hiç birşeyin moralimizi bozmasına izin vermeyelim.Allah yardım edicek hepimizeee:)
nisan. sağol canım iyiyim işallah. lanet olası bu hastalıktan hepimiz kurutulacağız:) moralimizi yüksek tutalımmmm, siğiller bizden güçlü olamazlarrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))
merak ettim sen hangi yöntemle kurtuldun nisancımm??
zeytin06 benim doktorumda aynı şekilde siğil olması düşük riske işarettir dedi korkma banada tip tayini yapmadılar.anlamadım ki şaşırdım kaldım
arkadaşlar tip 16 olabileceğini düşündükçe bir yandan üzülüyorum bir yandan da düşünüyorum .herşeyde bir hayrı vardır diyorum.aslında en büyük korkum sadece doktorum.doktoruma güvenemiyorumgüvenebileceğim bir doktora ihtiyacım var güven vermeli iyi anlamalı.dediğiniz gibi benim doktorumda prof. ama adam anlamıyor sanki ve bunu hissedebiliyorum.doktor arıyorum ama buluncaya kadar önümüzdeki hafta dondurma işlemi için ona gidicem .bir de bişey sormak istiyorum sizlere yaklaşık 1.5 ay önce ilk dondurmayı gerçekleştirdik.tekrar gittiğimde aynı meblağımı alır? ya da ultrason falan yapıldığında ne bileyim yumurtalığımda da kist var ona bakmaya kalktıında da ayrı parammı alır.offf yaaa sinir oldum para tuzağı gibi geliyor artık herşey.ama işin özü para değil bana güven versin istediği kadar para vereyim deliricem DOKTORRRR ARYORUMMMMMM:)
arkadaşlar tip 16 olabileceğini düşündükçe bir yandan üzülüyorum bir yandan da düşünüyorum .herşeyde bir hayrı vardır diyorum.aslında en büyük korkum sadece doktorum.doktoruma güvenemiyorumgüvenebileceğim bir doktora ihtiyacım var güven vermeli iyi anlamalı.dediğiniz gibi benim doktorumda prof. ama adam anlamıyor sanki ve bunu hissedebiliyorum.doktor arıyorum ama buluncaya kadar önümüzdeki hafta dondurma işlemi için ona gidicem .bir de bişey sormak istiyorum sizlere yaklaşık 1.5 ay önce ilk dondurmayı gerçekleştirdik.tekrar gittiğimde aynı meblağımı alır? ya da ultrason falan yapıldığında ne bileyim yumurtalığımda da kist var ona bakmaya kalktıında da ayrı parammı alır.offf yaaa sinir oldum para tuzağı gibi geliyor artık herşey.ama işin özü para değil bana güven versin istediği kadar para vereyim deliricem DOKTORRRR ARYORUMMMMMM:)
selam hepinize nilkan canım bende balıkesrideyim ve bendede var ve bende aldara kullanıyorum ve ikinci bebek için uğraşıyorum bende 2 ay kadar önce farkettim ve bu ay hsg çektirdim dr.umu değiştirdmiştim o dedi ne zamandır var diye konuşalım bununla ilgili dedi. sana sölenenler gibi riski artırıyor. aama hamileliğe engel değil dedi. ben 2 ay aldara kullanacağım bu arada korunmaya falan gerek var demedi. 2 ay içinde gebe kalmazsam gidicem o ay semar yapcak. zaten ben bu ay yumurtalama zamanına geldim yavaşdan ondan sanırım hsg den hemen sonra ilaçlı diye alamadı smear şimdide yumurtalam olayı bu ay geçti . 2 sonra smeara kesin alcak ama. senin dr.un kim