yok birlikte olmadık, bu gidişle de olamayacağız(( balayımız zehir olacak heralde (( evlenmeden 3 gün önce olacak iş mi bu yaa ( doktorumdan randevu aldım gidip sorucam bugün hemen ne yapmalıyız diye..
sadece bişi sormak istiyorum, biz şimdi 6 ay hiç birlikte olmayalım mı? yani ondaki görünürdeki siğiller tedavi ile kaybolursa, korunarak birlikte olamaz mıyız? ya da siğiller tedavi olduktan sonra daha ne kadar beklemek gerekir birlikte olmak için?
Evet canım zaman kaybettiğimi biliyorum 1 ayda o kadar çoğaldı korkuyorum...Ama yakmayı önermiyor doktor tekrar yakarsam yine çıkacak diyor ne yapayım bir ihtimal belki geçer diye krem kullanıyorum işte geçer inşallah sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin....
arkadaşlar, şimdi doktordan geldim bende bişi yokmuş, ama evleneceksiniz ve eninde sonunda ilişkiye gireceksiniz ve sana da % 99 bulaşacak dedi, aşını ol, düzenli smear testi yaptır bu şekilde kontrol altında olacaksın dedi..ben hayatım boyunca bununla mı yaşayacağım yaaher seferinde korkuyla mı ilişkiye gireceğim çocuk istediğimde ne olacak? biri bana bi akıl versin nolur deliricem düşünmekten ( o kadar moralim bozuldu ki anlatamam ( bu moral bozukluğuyla nasıl bir düğünüm, nasıl bir balayım olur bilmem artık (
pes yani bunu söyleyen doktoruda gördük ya vesselam....arkadaşım acil doktorunu değiştir....ben bir kere yaktırdım ikincide yine çıktı tekrar yaktırdım şimdilik lezyon yok.... bağışıklığını yükseltmen lazım senin o doktor bunu sana söylemedi tabi dimi....acil şifalar .......
pes yani bunu söyleyen doktoruda gördük ya vesselam....arkadaşım acil doktorunu değiştir....ben bir kere yaktırdım ikincide yine çıktı tekrar yaktırdım şimdilik lezyon yok.... bağışıklığını yükseltmen lazım senin o doktor bunu sana söylemedi tabi dimi....acil şifalar .......
arkadaşlar, şimdi doktordan geldim bende bişi yokmuş, ama evleneceksiniz ve eninde sonunda ilişkiye gireceksiniz ve sana da % 99 bulaşacak dedi, aşını ol, düzenli smear testi yaptır bu şekilde kontrol altında olacaksın dedi..ben hayatım boyunca bununla mı yaşayacağım yaaher seferinde korkuyla mı ilişkiye gireceğim çocuk istediğimde ne olacak? biri bana bi akıl versin nolur deliricem düşünmekten ( o kadar moralim bozuldu ki anlatamam ( bu moral bozukluğuyla nasıl bir düğünüm, nasıl bir balayım olur bilmem artık (
kızlar çok sağolun ya valla moralim o kadar bozulmuştu ki anlatamam( şimdi biraz daha rahatladım..bağışıklık çok önemliymiş öyle okudum..vitamine sebzeye yüklenicez artık.. tavsiye edebileceğiniz bişey var mı bunun için?
Aminnn sanada acil şifalar.. seninki enfeksiyondan olabilir dedi doktor o yüzden çıkarmış yeniden yaksa bile onun faydası olmazmış varmı böyle bişey yaa... artık pozitif düşünemiyorum bile sinirlerim alt üst oldu kendi kendimi yiyorum nereye kadar.. doktoru değiştircem zaten bide başka doktora gideyim o ne diyecek aman kadınmısın derdin çookk
OOOFFFF ne enfeksiyonu yaaaa...HPV tek başına zaten viral bir hastalık ...hangi enfeksiyondan bahsediyo senin o dangalak doktorun...bak arkadaşım hemen bir dr. bul ve acilen siğillerinden kurtul.çok iyi beslen bağışıklığını yükselt...çinko al, çörek otuyla balla macun yap onu ye....stres yapma yaktır emin ol bir daha çıkmaz....kendine iyi bakarsan vücut bunu 2 yıl içinde vücuttan atbiliyormuş....
eğer bu virüsü kapmadan kurtulabileceksem 100 kg olurum yani:))
kızlar bi de son bi sorum olacak, şimdi ben bugün ilk aşımı oldum, son aşı bitene kadar hiç bir şekilde ilişkiye girilmemesi mi gerekiyor? yani 6 ay kapalı mıyız?yeni evlenecek çifte yapılacak eziyet mi bu:)
eğer bu virüsü kapmadan kurtulabileceksem 100 kg olurum yani:))
kızlar bi de son bi sorum olacak, şimdi ben bugün ilk aşımı oldum, son aşı bitene kadar hiç bir şekilde ilişkiye girilmemesi mi gerekiyor? yani 6 ay kapalı mıyız?yeni evlenecek çifte yapılacak eziyet mi bu:)
OOOFFFF ne enfeksiyonu yaaaa...HPV tek başına zaten viral bir hastalık ...hangi enfeksiyondan bahsediyo senin o dangalak doktorun...bak arkadaşım hemen bir dr. bul ve acilen siğillerinden kurtul.çok iyi beslen bağışıklığını yükselt...çinko al, çörek otuyla balla macun yap onu ye....stres yapma yaktır emin ol bir daha çıkmaz....kendine iyi bakarsan vücut bunu 2 yıl içinde vücuttan atbiliyormuş....
Birde bendeki siğiller bazen ağrıyor bazen iğne batar gibi oluyor sizdede böyle oluyormu ne illetmiş bulaştı kurtulamıyoruz Allah sabrımızı artırsın... (AMİNNNNN)
ayça sana özelden mesaj yazdım geldimi...emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?