canım çok geçmiş olsun.hemen umutsuzluğa kapılma bende aynı senin gibi yaptım ...ve ben bu hastalığı çok ciddi şekilde yaşıyorum....bu hastalık benim rahim ağzında yüksek displazi oluşturdu...ve ameliyat oldum. patoloji sonucumu bekliyorum sonuç kötü çıkarsa rahimim alınacak...bu hastalık tamamen moral ve beslenmeyle (bağışıklığını yükseltmekle) yenilebilecek türden o yüzden hemen kendini toparla ve iyi beslen...önerilerim öncelikle hemen yaktır ve muhakkak tipleme testini yaptır...doktorlar siğil var diye tip 11,6 sanıyor...bende en tehlikelisi tip 16 da var....çinko muhakkak al meyve sebze ye....elma sirkesini muhakkak yap.....eğer kendine iyi bakarsan bu hastalık yenilebiliyor....ben tam 7 kilo aldım eskiden olsa çıldırırdım bu kiloya ama şuan umrumda değil sadece bu pis hastalıktan kurtulmak istiyorum...hayatımı alt üst etti....acil şifalar hepimize.....
canım yüce rabbim yardımcı olsun inşallah sonuçların temiz çıkar dualarımız seninle önerilerin için çok saol öğrendiğim ilk gün yani 27 mayısta dondurma işlemime başlandı benim makap bölgesinde daha onları görmedim bile nasıl olduklarını kremi sürmek bile işkence gibi geliyo onları hissetmek bile istemiyom doktor bana tipleme yaptırmadı aklımda bu kaldı sadece başka VDRL diye bir test yaptırdı buarada ben özel hastanede muayne oldum bir hafta podofolin bir hafta dondurma tedavisi dedi yaktırmak daha iyi olacaksa doktorla konuşçam allah bizlerin yanında lup dualrımızı kabul etsin