Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım yüce rabbim yardımcı olsun inşallah sonuçların temiz çıkar dualarımız seninle önerilerin için çok saol öğrendiğim ilk gün yani 27 mayısta dondurma işlemime başlandı benim makap bölgesinde daha onları görmedim bile nasıl olduklarını kremi sürmek bile işkence gibi geliyo onları hissetmek bile istemiyom doktor bana tipleme yaptırmadı aklımda bu kaldı sadece başka VDRL diye bir test yaptırdı buarada ben özel hastanede muayne oldum bir hafta podofolin bir hafta dondurma tedavisi dedi yaktırmak daha iyi olacaksa doktorla konuşçam allah bizlerin yanında lup dualrımızı kabul etsin(( buarada kızlar benden çok akıntı geliyor artk hep korku içindeyim bununla bağlantısı olabilirmi

Selam arkadaşlar ben gül aranızda yeniyim. O siğillerden bendede vardı 1.5 ay önce yaktırdım ama yine tekrarladı çok fazla var bende 30 kadar 3 tane büyük diğerleri küçük aldara krem verdi doktor onu kullanıyorum inşallah faydası olur. Cinsel yolla yada havuz, sauna, hamam gibi yerlerden bulaşıyormuş enfeksiyondanda çıkabilir dedi doktor Allah herkese acil şifa versin. Aldara krem kullanan varmı aramızda...

Runyacığım benimde dualarım seninle inşallah sonuçların temiz çıkar. Bizlerede muhakkak sonucunu bildir. beterin beteri var,eskiden herseyden şikayet eden ben şukretmeyi öğrendim bu sayede. Hepimizden gececek insallah allahın izniyle

aldara kimisnde işe yaramış kimisinde yaramamış bnde kullandım bnde işe yaramadı açıkcası boşuna tedavi sürecimi gecktrdi bnce aldarayla fln ugrasma okdr siğilin var yani bnmde çoktu aldara hiç bi işe yaramadı bnce ya hemn yaktr yada dondurt ve eger olmadysan aşını ol derim.geçmiş olsun

canım yaa elma sirkesini nasıl kullanıcaz.. biraz bilgi verirmisiin... allah hepimziiee sifa versiinnn inşş

arkadaşlar merhaba,
benim sorunum şu: bu cumartesi evleniyorum..dün nişanlım penis bölgesinde çıkan sivilce gibi şeylere baktırmak için doktora gitti ve bunlar siğilmiş dünden beri internetten bu HPV ile ilgili neredeyse herşeyi okudum ve içim karardı resmen yani biz daha yeni evlenicez, hiç cinsel hayatımız olmayacak mı? ya da hep korunarak mı ilişkiye girmemiz gerekecek? çocuk yapmak istediğimiz zaman nolucak? valla dünden beri perişan oldum, nişanlım deseniz benden beter, ağlamaktan canı çıktı, bana da bulaşacak diye ödü patlıyo nolur biri bana akıl versin, biz napıcaz??

ben de seninle asagı yukarı aynı durumdaydım.oncelıkle sana dıyecegım eger hıc cınsel ılıskınız olmadıysa hemen gıt rahım agzı kanserı aşısını vurdur.Ancak aşı 3 doz...ılk ay ,2. ay ve 6.ay olmak uzere 3 doz.Bu nedenle bır altı ay kadar beraberlıgı erteleyıp kendını garantıye almanı onerırım.Bu surecte nısanlında hemen siğillerini yaktırıp tedavıye baslasın.Bak bu virüsün bulaşması ıçın ıllakı cınsel bırleşme gerekmiyor,sürtünme yoluyla dahi geçebiliyor.

çok sağl canım ayın 13 ünde belli olucak....heyecan ve endişeyle bekliyorum umarım iyi gelir...evt bende bu anlamda çok değiştim.artık şikayetçi olduğum şeylere daha pozitif bakmaya başladım...

canım eğer birlikte olmadıysanız...hemen git aşıyı yaptır.ve aşı süreci (6 ay)geçene kadar birlikte olmayın.fakat bu hastalık sürtünme yoluylada hemen bulaşabiliyor bunlardan eminsen sende bi problem yoktur ve aşı işe yarar....

canım yaa elma sirkesini nasıl kullanıcaz.. biraz bilgi verirmisiin... allah hepimziiee sifa versiinnn inşş
o bölgeyi kaplıycak şekilde pamuk hazırla bolca elma sirkesi dök ve o bölgede her yere değicek şekilde bekletebildiğin kadar beklet(sıkı çamaşır giy)bunu sık sık yap çıkmak üzere olanlarıda yok etmiş olursun......çok faydasını görüceksin eğer düzenli yaparsan...örneğin gün aşırı yada 2 günde bir yap...geçmiş olsun hepimize.....

arkadaşım naptın sen yaaaaa....30 kadar siğil ve sen aldarayla zaman kaybediyosun...tekrar yaktır emin ol ikinci yaktırmada birdaha çıkmıyolar benim öyle oldu 2 kere yaktırdım şu an yok....ama bende tip 16 var rahim ağzında problem var ameliyat oldum....ayrıca elma sirkesinide yap...çok faydasını görüceksin....geçmiş olsun...

canım duaların için çok sağl....benim de ilk makat bölgesindeydi.....yaktırdım.... asitle dondurma işlemiyle falan uğraşma direkt yaktır kurtul.....tipleme testini muhakkak yaptır ve smear testini özellikle iste......geçmiş olsun....

saol canım hepimize geçmiş olsun umarım bu sitedeki herkez kurtulur bu pis virüsten keçke bir aşı çıksada tertemiz olsak((

umarım bir gün bu sitedeki herkez bu pis virüsten kurtulur ve hayatımız düzebne girer keşke bir aşı çıksada bu pis virüsten kurtulsak((

umarım bir gün bu sitedeki herkez bu pis virüsten kurtulur ve hayatımız düzebne girer keşke bir aşı çıksada bu pis virüsten kurtulsak((

tedavi edici aşı var..çıkmak üzere son aşamasında canım... dört gözle bekliyoruz hemen çıksada tertemiz yaşasak ......648. sayfaya bak orada linki var.ben oradan sürekli takip ediyorum aşının adı VGX 3100 HPV TEDAVİ EDİCİ AŞI.....

yok birlikte olmadık, bu gidişle de olamayacağız(( balayımız zehir olacak heralde(( evlenmeden 3 gün önce olacak iş mi bu yaa( doktorumdan randevu aldım gidip sorucam bugün hemen ne yapmalıyız diye..
sadece bişi sormak istiyorum, biz şimdi 6 ay hiç birlikte olmayalım mı? yani ondaki görünürdeki siğiller tedavi ile kaybolursa, korunarak birlikte olamaz mıyız? ya da siğiller tedavi olduktan sonra daha ne kadar beklemek gerekir birlikte olmak için?

yaktırdım ama doktor bi tane görmemiş kontrole gittiğimde söyledim büyümez merak etme korkma dedi 1 ay içinde bu kadar arttı korkuyorum haklıyım korkmakta hpv virüsü böyle başlıyomuş. Tekrar yakın yada dondurun dedim ben ne kadar yaksamda bu yine çıkacak dedi aldara senin için kesin çözüm dedi ama görüyorum ki aldarada herkeste işe yaramıyor

Evet canım zaman kaybettiğimi biliyorum 1 ayda o kadar çoğaldı korkuyorum...Ama yakmayı önermiyor doktor tekrar yakarsam yine çıkacak diyor ne yapayım bir ihtimal belki geçer diye krem kullanıyorum işte geçer inşallah sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin....

çok sağl canım ayın 13 ünde belli olucak....heyecan ve endişeyle bekliyorum umarım iyi gelir...evt bende bu anlamda çok değiştim.artık şikayetçi olduğum şeylere daha pozitif bakmaya başladım...

Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut biliyorsun herşeyin başı moral sıkma canını sonuçların iyi gelir inşallah dularım seninle Allah beterinden korusun bunlar gelip geçici şeyler Rabbim dermansız dert vermesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…