- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
meltemcim elma sirkesi tamamen doğal olduğu için hiçbir zararı yok.....ben kullanıpta faydasını gördüğüm şekilde öneride bulunayım....örneğin evde işlerimi yaparken büyüyükçe (tüm genital bölgeyi kaplıycak şekilde)pamuk hazırlıyorum üstüne bolca sirke,sıkı iç çamaşırı giyiyorum ve ben işlerimi yaparken bekletebildiğim kadar bekletiyorum 2,3 saat sürebiliyor...bunu en azından 2,3 günde bir muhakkak yap çok faydasını görüceksin...tabi mucize etkisi bekleme sabırla defalarca yapıcaksın...ama zaten bir kaç seferden sonra siğillerde farkı büyük ölçüde görürsün....ayrıca sana bir müjde vereyim tedavi edici aşı yolda....son aşamasında hep birlikte dua edelim biran evvel çıksın ve bu pis hastalıktan kurtulalım....geçmiş olsun hepimize.....
Arkadaslar cin degeri I olupta
Pap testi kötü Gelen oldumu
Bende VIN III
Cin I
Pap Smear Va cikti((((
büyük Risk altindayim maalesef
Dua edelim de bu hastaliktan kurtulalim yada kötüye sarmadan
Evlerden uzak dua edelim de biz Virus bulasanlarda da bir asi
Tedavi ciksin,rabbimin elindeyiz,bu illetten kurtar bizi hic bir eser birakma yarabbi
Ya safii
Runyacığım sonucunun iyi çıkmasına çoookk ama çoookk sevindim. İnan kaç gundur aklımdaydın nete gireme dğimden haber alamamıstım. çok iyi ya super cok rahatlamıssındır eminim :) ohh ne guzel yaa. Geçmisler olsun acil sifalar dilerimm hepimizee insallahevveli gün aradım hastaneyi sonucum çıkmış hemen gittim aldım sonucu doktora gösterdim......sonuç İYİ :)))))2 gündür çok mutluyum ama tabi bundan sonra bu rahat olucam anlamına gelmiyor sürekli takip....ve kendime bakıcamm.....ELMA SİRKESİNE DEVAMMMMM.......
evveli gün aradım hastaneyi sonucum çıkmış hemen gittim aldım sonucu doktora gösterdim......sonuç İYİ :)))))2 gündür çok mutluyum ama tabi bundan sonra bu rahat olucam anlamına gelmiyor sürekli takip....ve kendime bakıcamm.....ELMA SİRKESİNE DEVAMMMMM.......
arkadslar daha önce anlatmıstım sıze burada hıkayemı....nısanlımdan kaptım ve makat bolgemde cıkan sııllerı yaktırdım.Smear ve tipleme testi sonuclarım temız cıktı..Ardından asının(cerdarıx) ılk dozunu yaptırmıstım.Cumartesı gunu kontrolum vardı.Doktor koter ıle yakma sonucundakı yaralarımın cok guzel bır sekılde ıyılestıgını kendıme ıyı baktıgımı soyledı.Aşının da 2.dozunu yaptı.
Bu surecte nısanlımda kendısındekıler ı yaktırdı.Açıkçası dugun oncesı bır daha hıc bır sekılde ılıskıye gırmeyı dusunmuyorum.Bu kadar buyuk bır seyın sorumlulugunu tek basına kaldırıp bunca seyle ugrasmak zor geldı bana.
ve KORKUYORUM.Ya bır daha cıkarsa dıye.Elımde degıl.Şımdı nısanlım kısa donem askere gdecek.Ya o burda yokken cıkarsa tek basıma kımseye bellı etmeden nasıl ustesınden gelecegım dıye dusunmekten alamıyorum kendımı..İlişkı olmadan bır daha kendını yenıler mıkı acaba...?DOktorum sanmıyorum bır daha cıkacagını dedı ama...OFFFF....
Tum tedavısı bıtıp de ılıskıye gırmemesıne ragmen yıne de yenıden sıgılı cıkan var mı aranızda???
Runyacığım sonucunun iyi çıkmasına çoookk ama çoookk sevindim. İnan kaç gundur aklımdaydın nete gireme dğimden haber alamamıstım. çok iyi ya super cok rahatlamıssındır eminim :) ohh ne guzel yaa. Geçmisler olsun acil sifalar dilerimm hepimizee insallah
Çok geçmiş olsun canım sevindim :)))
Elma sirkesiyle ilgili şeyler yazdım onlar hakkında yardımcı olabilir misin acaba. yanma fln oluyo[/
sağl canım.....ben büyükçe bir pamuğa döküyorum ve her yere değicek şekilde yerleştiriyorum...2 saat kadar bekletiyorum...eğer cildin hassas ise 3-4 günde bir yap....1 saat kadar beklet orantıla işte kafana göre.....eeeee o kadar yanma falan olucak tabi kolay değil bu işler....dayanıcaksın...benim de çok yandı ilk zamanlar ama sonra emin ol cildin bu duruma alışıyor...fito krem çok iyi tahriş olursa onunla telafi edersin....geçmiş olsun.....
Arkadaslar cin degeri I olupta
Pap testi kötü Gelen oldumu
Bende VIN III
Cin I
Pap Smear Va cikti((((
büyük Risk altindayim maalesef
Dua edelim de bu hastaliktan kurtulalim yada kötüye sarmadan
Evlerden uzak dua edelim de biz Virus bulasanlarda da bir asi
Tedavi ciksin,rabbimin elindeyiz,bu illetten kurtar bizi hic bir eser birakma yarabbi
Ya safii
canım sağlık güvencen varsa boşuna parana yazık etme üniversite hastanelerinde yaptırabiliyorsun...fakat aşıyı devlet karşılamıyor.tek doz 268 tl idi en son....
sağlık güvencem var canım, bunu duyduğuma çok sevindim yaa durumumuz zaten vahim borçlar falan birde bunu nerden bulacam diye kara kara düşünüyordum. çok sağol içimi rahatlattın valla. darısı sonucu alınca rahat etmeye inşallah.
''arkadaşım cin değeri 1 olupta pap testi kötü gelen varmı'' diye bişey yoktur.....şöyleki: sendeki problemin ne olduğunu öğrenmek için zaten ilk önce pap smear testi yapılır....şüpheli bir durum var ise biyopsiye gidilir ve yine problem varsa(cin1,2,3 gibi)biyopside kesinleştirilir ve seviyesine bakılmış olur....senin doktorun bu konularda hiç aydınlatmıyormu?????cin1 hücre bozulmalarının en düşük seviyesi....vın3 vulvada yani dış genitalde problem olduğunu gösterir...cin1,2,3 gibi vın3 'te onun seviyesidir....sevgiler.....
canım çok teşekkür ederim....eşimin sevincini görmeliydiniz....biran evvel bu pis hastalıktan temelli kurtulsak ahhh ahhhhh....
evveli gün aradım hastaneyi sonucum çıkmış hemen gittim aldım sonucu doktora gösterdim......sonuç İYİ :)))))2 gündür çok mutluyum ama tabi bundan sonra bu rahat olucam anlamına gelmiyor sürekli takip....ve kendime bakıcamm.....ELMA SİRKESİNE DEVAMMMMM.......
kılzar bende cuma günü 2. Dondurma işlemi için gittim hastaneye en son 13 gün önçe siğilerim olduğunu ilk öğrendiğim gün yapılmıştı doktorum cuma günü siğillerimin çoğunun kaybolduğunu tedavin iyi gittiğini söyledi ve çok az sıktı tüpten makat bölgeme sizler siğillerinin düştüğünü felan yazmışsınız kızlar ama benden hiç siğil felan düşmedi bunlar kendiliğinden kayboluyolarmı böyle kafam karıştı....
Birde doktoruma sizlerinin yaptırdığınız tipleme testini dedim bana ne desin o tipleme testi dış ülkede yapılıyor dedi anlamadım ya doktor bilmiyor yada benle kafa buluyor benden içimiizn rahat etmesi için tpha adında testi yaptırmamız istedi o testin maliyetide 92tl bulunduğpum yerden kanım ankaraya gidecek 20 gün sonra doktorum bu test sonuçumla gelmemi istedi sizler bu testi yaptırdınızmı yada doktorlarınız siden istedilermi tpha testini araştırdım netten sifiliz adında frengi diğer adı cinsel yolla buşan diğer hastalık türü i
çok geçmiş olsun. Inşallah bir daha hiç çıkmaz. Temelli kurtulabilir miyiz bir gün acaba gerçekten? Ah inşallah.
Bahsettiğin aşıya baktım canım. 16 ve 18 için geliştiriyorlarmış. 2. Faza geçiyormuş çalışmalar. Sonrasında 3. Fazı da geçerse onay için başvurulacakmış. Inşallah piyasaya çıkar en kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?