Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu harika bir haber. Biraz daha ayrıntı verebilir misin? Hepimize iyi gelecek bu bilgi :)

meraba arkadaslar

benim de ara ara sorularim oluyo. saolsun arkadaslar cevapsiz birakmiyolar, umarim bunu da cevaplicak birileri cikar.
benim sevgilimde cikti sigiller. ben de cikmadi.( gerci dun baktim bi kabarti var ama sigile de benzemiyo gibi yine de gostericem) erkek arkadasim asiyi aldi eczaneden ama asiyi bi doktora yazdirmadan yaptiramiyomusuz. bikac yere sorduk biz yazamiyoruz onu dediler. nerelerde yazdirilir bu asi. cok yuksek bi ucret odemeden nasil yapabiliriz? emekli sandigindan yararlanabiliyorum ben. muayene, yaktirma, smear, diger testler, asi nerde en uygun olur? bazi arkadaslar ozellere o kadar para vermeyin ucretsiz yapan yerler var demisler? ben istanbuldanim bu arada. biri yardimci olursa cok sevinicem. asi hala ezcanede bekliyo cunku.

Arkadaslar cin degeri I olupta
Pap testi kötü Gelen oldumu

Bende VIN III
Cin I
Pap Smear Va cikti ((((
büyük Risk altindayim maalesef
Dua edelim de bu hastaliktan kurtulalim yada kötüye sarmadan
Evlerden uzak dua edelim de biz Virus bulasanlarda da bir asi
Tedavi ciksin,rabbimin elindeyiz,bu illetten kurtar bizi hic bir eser birakma yarabbi
Ya safii

dedıklerının ne anlama geldıgını bılmıyorum ama dualarım senınle...çokk gecmıs olsun...

Runyacığım sonucunun iyi çıkmasına çoookk ama çoookk sevindim. İnan kaç gundur aklımdaydın nete gireme dğimden haber alamamıstım. çok iyi ya super cok rahatlamıssındır eminim :) ohh ne guzel yaa. Geçmisler olsun acil sifalar dilerimm hepimizee insallah

Çok geçmiş olsun canım sevindim :)))
Elma sirkesiyle ilgili şeyler yazdım onlar hakkında yardımcı olabilir misin acaba. yanma fln oluyo

kendine iyi bakarsan çıkmaz....aşını ol...bağışıklığını yükset tut....

canım çok teşekkür ederim....eşimin sevincini görmeliydiniz....biran evvel bu pis hastalıktan temelli kurtulsak ahhh ahhhhh....

''arkadaşım cin değeri 1 olupta pap testi kötü gelen varmı'' diye bişey yoktur.....şöyleki: sendeki problemin ne olduğunu öğrenmek için zaten ilk önce pap smear testi yapılır....şüpheli bir durum var ise biyopsiye gidilir ve yine problem varsa(cin1,2,3 gibi)biyopside kesinleştirilir ve seviyesine bakılmış olur....senin doktorun bu konularda hiç aydınlatmıyormu?????cin1 hücre bozulmalarının en düşük seviyesi....vın3 vulvada yani dış genitalde problem olduğunu gösterir...cin1,2,3 gibi vın3 'te onun seviyesidir....sevgiler.....

canım sağlık güvencen varsa boşuna parana yazık etme üniversite hastanelerinde yaptırabiliyorsun...fakat aşıyı devlet karşılamıyor.tek doz 268 tl idi en son....

sağlık güvencem var canım, bunu duyduğuma çok sevindim yaa durumumuz zaten vahim borçlar falan birde bunu nerden bulacam diye kara kara düşünüyordum. çok sağol içimi rahatlattın valla. darısı sonucu alınca rahat etmeye inşallah.

canım muhakkak tipleme testini iste ...siğil var diye doktorlar 6,11 diyor...bak bende tip 16 'da çıktı ki en tehlikelisi...kafanada hiç takma siğillerini yaktır....tekrarlarsa yine yaktır....sonra çıkmıyo zaten....

benden iki ay önce biopsi aldilar rahim agzindan
iki ayki önceki sonuclarim pap smear 4a
vin 3,....3 senedir böyle,sadece birkere vin 2 olmustu
cin 1 di

gecen yil 1 milimin altinda habis huylu tümör bulmuslardi klirotiste aldilar o bölgeyi temizlediler
bende sürekli gelecek endisesi ile ,allah korusun her kontrolde cok strese giriyor,korkuyorum

doktor bu degerlere göre kötü birsey yok dedi sükür
pap 4a olmasi kafamda soru isareti birakti int okuyorum farkli farkli seyler yaziyor
o yüzden sormak istedim

ayin 28 nde yine kont var hastahanede,hem kadin bölümünde hemde makattan bakilan yerde adi aklima gelmiyor
insaallah hayirli haberler alirim,runya sonuclarinin temiz iyi cikmasina cok sevindim
allah tekrarindan korusun insaallah

bu yukarda yazdigin asi yenimi cikti,virüs bulasanlara genelde asi yapmiyorlar
banada yapmadilar,uygun görmediler bosuna masraf dedi doktorum
bir fayda etmez diye...
bu asi hastalik olanlarda etkilimi bir bilgin var mi.

canım çok teşekkür ederim....eşimin sevincini görmeliydiniz....biran evvel bu pis hastalıktan temelli kurtulsak ahhh ahhhhh....

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha hiç çıkmaz. Temelli kurtulabilir miyiz bir gün acaba gerçekten? Ah inşallah.

Bahsettiğin aşıya baktım canım. 16 ve 18 için geliştiriyorlarmış. 2. faza geçiyormuş çalışmalar. Sonrasında 3. fazı da geçerse onay için başvurulacakmış. İnşallah piyasaya çıkar en kısa sürede.

runyacım senin adına çok mutlu oldum umarım senin gibi bu sitedeki herkez mutluluğunu paylaşır

kılzar bende cuma günü 2. dondurma işlemi için gittim hastaneye en son 13 gün önçe siğilerim olduğunu ilk öğrendiğim gün yapılmıştı doktorum cuma günü siğillerimin çoğunun kaybolduğunu tedavin iyi gittiğini söyledi ve çok az sıktı tüpten makat bölgeme sizler siğillerinin düştüğünü felan yazmışsınız kızlar ama benden hiç siğil felan düşmedi bunlar kendiliğinden kayboluyolarmı böyle kafam karıştı....
birde doktoruma sizlerinin yaptırdığınız tipleme testini dedim bana ne desin o tipleme testi dış ülkede yapılıyor dedi anlamadım ya doktor bilmiyor yada benle kafa buluyor benden içimiizn rahat etmesi için TPHA adında testi yaptırmamız istedi o testin maliyetide 92TL bulunduğpum yerden kanım ankaraya gidecek 20 gün sonra doktorum bu test sonuçumla gelmemi istedi sizler bu testi yaptırdınızmı yada doktorlarınız siden istedilermi TPHA testini araştırdım netten sifiliz adında frengi diğer adı cinsel yolla buşan diğer hastalık türü i

Burada aynı şeyleri sürekli yazmaktan bıkmak üzereyim....arkadaşım bu foruma üye oluyorsunuzda konuları yazılanları takip etmiyormusunuz....bakın bu hastalığı ciddi boyutta yaşayan ve bu konuda sıkı araştırması olan ve tedavi açısından epey tecrübesi olan birisi olarak bilgilerimi paylaşıyorum ama okuyan yok sanırım....
Arkadaşlar dondurmayla, asitle falan uğraşmayın....türkiyede doktorlar bu hpv konusunda pek bilgili değiller.....siğillerinizi yaktırın en kesin çözüm bu... Bunda bile tekrarlayabiliyor...çıkarsa yine yaktırın emin olun bidaha çıkmıyor..(tabi kendinize bakıcaksınız bağışıklık yüksek tutulacak) muhakkak tipleme testini isteyin bu alınan siğilden yapılıyor.....üniversite hastanelerini tercih edin boşuna özellerde paranızı ziyan etmeyin bu konuda doktorlarda bir suistimal var bilin....
Benim yukarıda linkini verdiğim aşı yapım aşamasında ...tedavi edici aşıdır ve enfekte olmuş kişiler içindir.....çıkarsa mucize olur benim için.....aşı son aşamasında 2-3 yıl içinde çıkar büyük ihtimal..belkide daha erken....çünkü ilk başlarda 2011 de çıkar denilmiş......belkide bu yıl çıkabilir....
Sirkeyide siğil varkende yokkende yapın muhakkak....bende şu an siğil yok ama her ihtimale karşı yapıyorum...çıkacağı varsada sirkeyle önüne geçiyorum.....yeşil çay için, çörek otlu bal yiyin, meyve sebze ağırlıklı beslenin.....birde en önemlisi moral....hijyen çok önemli o bölgeyi kuru ve temiz tutun....sık sık iç çamaşırı değiştirin....birde ben eşimin ve kendi iç çamaşırlarımı çocuklarımınkinden ayrı yıkıyorum.....
Hep beraber dua edelimde şu tedavi edici aşı çıksın hemen....sevgiyle kalın arkadaşlar......

biraz araştırmacı olsanız bu durumda olmazsınız.....tipleme testi tüm üniversite hastanelerinde yapılıyor...ve özel lab.da yapılıyor.....senin doktorun aydanmı gelmiş çok merak ettim.....siğillerini yaktır arkadaşım....uğraşma diğerleriyle boşuna...

canım zaten rahim ağzı kanserine sebep olan tip 16 ,18 ...zaten diğer tipleri olanlar hiç korkmasın...sadece siğil çıkar yaktırısınız biter gider.... Ama bu tip16 bende neler yaptı......bundan sonra hep takip altında olucam buda benim yaşam kalitemi düşürdü....dileklerin için teşekkür ederim canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…