Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Anladım cnm teşekkür ederim. Peki fiyatları nasıl oluyor öğrenebilri miyim? fikir edinmek açısından.
Formda birinin krem kullanarak gaçtiğini okudum o yuzden sordum. acaba bende kullansam mı diye

dumann
Bağışlık güçlendirici gidalar ne mesela . Nasıl besleniyorsun

cörekotu ile balı karıstırıp macun yapıyosunn bu siğiller için falnda cok iyii geldiğini öğrendim ondan yiorum elma sirkeside cok iyii gelio ve bol bol meyve sebze vitaminli gıdalarr tüketiyorum elimden geldiği kadarr. başka önerisi varsa bağısıklık sistemini güçlendirmek için neler gerekiyo yazın arkadslar:)

Anladım cnm teşekkür ederim. Peki fiyatları nasıl oluyor öğrenebilri miyim? fikir edinmek açısından.
Formda birinin krem kullanarak gaçtiğini okudum o yuzden sordum. acaba bende kullansam mı diye

ssk olduğu için ben para ödemedimm hiç bilmyorum normalde nekadr yapıldığını canım :S bencee bi dr a danısmadan krem vs. kullanma dr a git vakit kaybetmeden

Vajinal siğiller genellikle yakılma, cerrahi olarak alınma yöntemiyle yokedilir fakat tedavisi ne olursa olsun yaşam boyu kontrol edilmeleri gerekir, yani tedavi edilse bile 6 aylık süreçlerle SMEAR testi ile takip edilmelidir.Kanser vakalarının alt zeminini hazırlayabilir.

selam özel bi klinikte yaktırırsan oldukça pahalı, ben 2 kere koter oldum yaktırdım yani . her defasında 500 lira odedim. 1000 liraya kadar fiyat verenler varmış. yaktırdım ama su an gene var, kremi kafana göre kullanma derim. Aldara o krem ben aldım ama daha kullanamadım. Hem genitalim su an tahriş oldu geçmesini bekliyorm hemde birde diyorum ünv. hastanesine gdeym de oyle baslayım. gecmiş olsun

Arkadaslar selam, universite hastanesinde muayene için hangi bolüme gitmem gerektiğini bilen varmı? Bugn Çapayı aradım bi dermotoloji, bi kadın doğum birde cinsel hastalıklarla bulasan bolum varmıs. Emin olmak için defalarca aradım uçunu de ayrı ayrı dediler kafam karıstı, şimdi hangisine gitmem gerektiğini çozemedim. Bilgisi olan var ise bana cevap yazarsa cok sevinirim. Sevgiler

Bu arada ben daha once jinekoloj olan bir dr. da tedavi oldum 2 kere yakıldı asit kullandım ama sanırım gene geldi bu illetler. Aldara da aldım ama dr. um verdikten 1ay sonra,asit kullanıyordum bitmesini bekledim. Bi daha muane olayım da oyle baslayım diyorum bide belki yeniden yakmaları gerekecek.

kadın doğuma git canım.....hepimiz öyle yaptık...

Şuan borç olmadığı için bende indirimli fiyattan yararlanabilirmişim.

Çapanın orda bi üniversite hastanesi vardı. Ben pek begenmedim hijneyik gibi görünmüyordu.

Yaktırmadan kendi kendine geçme ihtimali yok mu hiç? İyileşmez mi? Yakmada acı verdiğini duydum ve açıkcası korktum. Ne yapacağımı bilemedim. Özel anlaşmalı hastanelerde de mi pahalı tedavileri? Napacağımı nereye gideceğimi bilemedim.

Hiçbir şey yapmadan geçme ihtimali var evet. 2 sene içinde geçebilir diyorlar. Ama kesin geçer demiyorlar. Ayrıca zmana bırakarak başkalarına bulaştırma ihtimalini artırıyorsun (dr ların bir kısmı kabul etmiyor ama bir kısmı da tuvalet vb dolaylı yoldan bulaşabildiğini söylüyor bu virüsün.) siğilleri tedavi ettirirsen genel anlamda iyileşme sürecini de çabuklaştırmış oluyorsun. siğil yokken virüs yükü daha az, vücuttaki savunma mekanizmasının işi daha kolay oluyor. Tabi bu arada çıkan siğiller yayılabiliyor da. Hatta rahim ağzına bulaşıp hücre bozulması da yapabiliyor. (siğil çıkıyorsa rahim ağzında bozulma olmaz diyenlere inanmayın,oluyor malesef)
Bütün bu risklere değer mi? Acıdan korkma kadınlar çok dayanıklıdır acıya. Hem genel anestezi yaptırıp hiç hissetmeden de yaptırabliirsin koteri. Farklı tedavi şekilleri var asit, podofilm vsvs. Önce onları deneyebilirsin. Bunlar da yakar ama maks. 2-3 gün.
Çapa kadın doğumda iyidir diye bilirim. Teyzem ameliyat olmuştu orada.

meltem orası burası derken siğillerin çoğalıcak....ben iki kere yaktırdım.hiçte acımıyo sadece iğne acısı oda anlık bir acı sinek ısırığı gibi ...siğillerde en etkili çözüm yaktırmak...diğerleri hem uzun vadede hemde pek işe yaramıyor ama koter iyi....paran varsa git özelde yaptır hastaneleri beğenmiyorsan.....

Faranjit filan vardır belki. Ona antibiyotik de yaramaz. Benim de boğazım kızardı, hastalandım bu kış. 2-2.5 ay sürdü. Genelde bu sene etrafımdakilerde de grip uzun sürdü.

bende bu hastalığı 27 mayısta öğrendim tam anlamıyla hayatımın şokunu yaşadım doktorun karşısında hıçkırı hıçkıra ağladım benim piskolojimi bozdu ilk öğrendiğim gün yok nemiş yayaılırmış tedavisi çok zor felan beni yıktı resmen dostor odasında hıçkırıklarımla çıktım piskolojik olarak resmen o gündür çökmüşi durumdayım bu hastalıktan kurtulan arkdaşlar bize lütfen yardımcı olun hiç mutlu değilim her saniye ve dakka aklımds a evlenme hayallerim bile yıkıldı annen olma hayallerim hepsi bitti gibi hissediyom((((((((((((((((

canım çok geçmiş olsun.hemen umutsuzluğa kapılma bende aynı senin gibi yaptım ...ve ben bu hastalığı çok ciddi şekilde yaşıyorum....bu hastalık benim rahim ağzında yüksek displazi oluşturdu...ve ameliyat oldum. patoloji sonucumu bekliyorum sonuç kötü çıkarsa rahimim alınacak...bu hastalık tamamen moral ve beslenmeyle (bağışıklığını yükseltmekle) yenilebilecek türden o yüzden hemen kendini toparla ve iyi beslen...önerilerim öncelikle hemen yaktır ve muhakkak tipleme testini yaptır...doktorlar siğil var diye tip 11,6 sanıyor...bende en tehlikelisi tip 16 da var....çinko muhakkak al meyve sebze ye....elma sirkesini muhakkak yap.....eğer kendine iyi bakarsan bu hastalık yenilebiliyor....ben tam 7 kilo aldım eskiden olsa çıldırırdım bu kiloya ama şuan umrumda değil sadece bu pis hastalıktan kurtulmak istiyorum...hayatımı alt üst etti....acil şifalar hepimize.....

Çok geçmiş olsun bende 4 aydır tedavi oluyorum. Yaşadıklarının aynısını,bende ve sanıyorum ki burdaki tum arkadaslarda yasadık. Uzulme canım alısıosun bak uzulursen artar bunlar bir gun içinde bile. Alışıosun takma kafana hersey ilk zamanlarda ki gibi kalmıyo :) bu bir psikolojik buhran gibi, geçio ama. Tedavisi zor değil sadece uzun oluo galiba bende tam bilmiyorum ama emin olduğum tek sey ne evlenmene mani olur bu durum nede anne olmana :) guluceksin iyileince bunlara takma kafanaaaa. Sevgiler

Son düzenleme:

Yakın olduğu için oraya gitmek istedim. Randevu alıp gidicem çapaya. muayene ücreti dışında yakma ücretide alıyorlar mı? Ne kadara mal olur

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi mi yoksa İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini mi tercih edim bilemedim. Hangisinde bayan doktor var acaba. erkek doktor tercih etmiyorum.

cok teşekkür ederim canım üzülmemek isitom ama elimde bile değil ilk öğrendiğim gün çok ağladım yani 27 mayısta ortık o günden beri iyice doldum ve bugun patlaklık verdi yine hıçkıra hıçkıra ağladım sürekli meyve yiyom ben ki meyve fazla yemeğen biri benim morel bakımından çok kötü dönemimde çktı 6 kilo vermiştim virüs böyle zamanda kendini ortaya çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…