ya benimde bu konuyla ilgili bi sorunum var nisanlimla iliskiye girdik ve sonra onda hpv virusu oldugu ortaya cikti kendisindede sigil vardi fakat bilincsiz oldugumuz icin önemli birsey degildir diye düsündük diger gün doktora gittk ve acikladi herseyi simdi banada bulastimi bulasmadimi bilmiyorumbirkac hafta sonra doktoruma gidip test yaptirdim temiz cikti ama güvenemiyorum bende henüz sigil seklinde birseyler cikmadi ama korkuyorum nisanlimda sigillerini yaktirdi fakat yenileri cikiyor ve doktor hic bir sekilde ona kullanabilecegi ilac fln vermemis ikimizde psikolojikmen cökmüs durumdayiz
ya benimde bu konuyla ilgili bi sorunum var nisanlimla iliskiye girdik ve sonra onda hpv virusu oldugu ortaya cikti kendisindede sigil vardi fakat bilincsiz oldugumuz icin önemli birsey degildir diye düsündük diger gün doktora gittk ve acikladi herseyi simdi banada bulastimi bulasmadimi bilmiyorumbirkac hafta sonra doktoruma gidip test yaptirdim temiz cikti ama güvenemiyorum bende henüz sigil seklinde birseyler cikmadi ama korkuyorum nisanlimda sigillerini yaktirdi fakat yenileri cikiyor ve doktor hic bir sekilde ona kullanabilecegi ilac fln vermemis ikimizde psikolojikmen cökmüs durumdayiz
Aynı şeymi bilmiyorum ama benim de rahimde "polip" vardı etbeni gibi küçük bi et parçasıymış, anesteziyle kesilerek alındı yakılmadı, bir ay oldu daha tekrar çıkarmı bilmiyorum inşallah çıkmaz
slm munu..benımde makat bolgemde bu sıgıller yaklasık 1 ay once cıktı ancak sıgıl oldugunu ogrenelı 2hafta oluyor...elektrokoterızasyonla yaktı doktor sımdı de aldara kullanıyorum..sankı daha ıı gıbı...bayag temızlendı...önlem olsun dıye de vajınama smear ve hpv tıpleme testlerı de yapıldı.cok sukur smear temız cıktı..hpv de rısklı grup taraması yapılmıstr ancak sonuc negatf dendı..Yanı doktoruma gore gayet temızmısım.Hemen rahım agzı kanserı asşısının ılk dozu da yapıldı.Sımdı tek korkum ılerıde tekrardan cıkarsa makatta sıgıller dıye...Doktorum cıkacagını sanmıoyorum dese de...Bıraz pimpirikliyım iste..Nısanlımla kestım zaten ılıskıyı kı o da tedavı gormeye basladı..Malum ondan bulasmıs bana da
karşı tarafta bu virüs varsa kesinlikle ilk ilişkide bulaşırmış doktorum bana böyle söylemişti. uzun bir süre hiç belirti vermeden gizlice yaşarmış virüsler, belki ömür boyu hiç sorun yaratmadan kalırlarmış, belki hemen belkide yıllar sonra belirti gösterirmiş. mesela bende 11 ay sonra ortaya çıktı ben gittiğim gün biri daha vardı bu sorunla gelen onunda 4 yıl sonra ortaya çıkmış. birde illa siğil olacak diye bişey yok sanırım.
Yaktırdığı yerler iyileştikten sonra elma sirkesi kullanabilir yeni çıkanlar için. Siğil varken tedavisi bitene kadar ilişkiye girerseniz mutlaka korunun tekrar tekrar farklı yerlere bulaştırma olmasın. Çökmeyin psikolojik olarak, virüsün en sevdiği şey stresli insanlar. Smirin temiz çıkmış ama genelde zaten bir aydan önce smirde virüs görünmüyor. Testi 3 ay sonra tekrarla bence nolur nolmaz. o da temizse eğer yılda bir kontrollerini aksatmaman ve siğil vb gibi birşey görürsen hemen tedavisini olman yeterli olacaktır.
geçmiş olsun
canım ben amestezi teknikeriyim bu sorundan çok görüyoruz.bu cinsel ilişkiyle bulaşır. partnerin seni aldatmış olabilir dikkat???? hem senin hemde partnerinin tedavisi şart tek tarasflı tedaviyle olmazzz.aklına takılanları bana sorabilirsin.
:85:ya ben istemiyorm cok korkuyorum internetten resimlerine baktim korkunc ya :85::85:
belirli bir tedavisi yok demi ortadan kaldiracak asiyi okudum yalniz oda zaten virus bulasmadan önce vurundugun zaman virus bir daha ömür boyu bulasmiyormus cagresizim cagresiz:85::85:
2 gün önce doktordaydim
Pap smear testlerim IVa maalesef
Cin I
Doktoruma dedim suan nasil yine kötü hastaliga mi yakalandim diye
Oda sükürler olsun degilsiniz hayir dedi,
Yalniz sonuclariniz iyi de degil kötü de degil dedi
Int okudugumu aile doktoruma sordugumu ordan edindigim bilgiye göre
Adini agzina almaya korktugum hastasin diye ögrenince
Birkez daha beynimden vurulmusa döndüm
Kadin doktorum hayir sonuclar temiz Pap testim kötü ama Cin degerin önemli dedi
Cin I önemli olan bu dedi
Sagda yineleyen kist Disinda iyi görünüyor dedi hamdolsun
Tabii yenileyen sigilleri saymazsak
Bende de Sigil degil de cilt bozuklugu oluyor
Ciltte morar ma,siyahli morlu irili ufakli lekeler
Pürtuk pürtük Sigil seklin de degil
Garnasil asiyi olmak istedigimi soyledim
Bosuna 500 eu vermeyin bu hastalik bulasmayanlara vuruluyor
12 yasindan sonraki genc kizlara dedi
Bende int okudugumu hastalik oldugu Halde bu igneyi olduklarini
Ve sigillerin tekrarlamadigini duydugumu söyledim
Ins tekrarlamaz birdaha
Ben 2 ayda bir doktordayim neden se en ufak bir degisiklikte
Hemen gidiyorum
Suan igneyi yazdi Al Maden hemen yapalim dedi
Eczanede sordum 157 eu bir igne 3 kere yapilacak
Daha almadim Alipta en kisa zamanda asilarimi olurum insaallah
Yarin regaip kandili
Rabbim den bütün bu hastalikla mücadele Eden ve sifa bekleyen tüm insanlar icin dua edecegim
Allahim bu illet ile ugrasan herkese acil sifalar versin,mikrobu tamamen silsin görmedige döndürsün insaallah.
canım ben amestezi teknikeriyim bu sorundan çok görüyoruz.bu cinsel ilişkiyle bulaşır. partnerin seni aldatmış olabilir dikkat???? hem senin hemde partnerinin tedavisi şart tek tarasflı tedaviyle olmazzz.aklına takılanları bana sorabilirsin.
rahim içinde çıkmış polipin dediğin hiçbirşeyle uzaktan yakından alakası yok. nasıl böyle yazabiliyorsun?
:85:ya ben istemiyorm cok korkuyorum internetten resimlerine baktim korkunc ya :85::85:
belirli bir tedavisi yok demi ortadan kaldiracak asiyi okudum yalniz oda zaten virus bulasmadan önce vurundugun zaman virus bir daha ömür boyu bulasmiyormus cagresizim cagresiz:85::85:
Selam canım bana Aldara'yı alıp kullanma konusunda çok buyuk destek verdin. ( haberin olmasa'da ) bugun aldım aldara'yı. Su anda siğillerin olduğu yerler tahrip olmus durumda deri iyilesince surmem gerekiyormus. kullanmaya basladığımda sana detayları anlatırım. Sevgiyle kal.canım bana sadece aldara verdı o da kuçuk olanları yakamayız onlar bu kremle gececek dedı doktor.ınan bana ılk surdugumde sınek ısırıgı gıbı bır agrı oldu o da 3-4 sanıyeyı gecmedı yanı.sonrasında hıc acı felan olmuyor.aksam yatarken surup sabah hemen sabunlu su ıle guzelce yıkayıp ıyıce kuruluyorsun...bır de doktor mutlaka kuru tut o bolgeyı kı yaraların ıyılessın dedı o kadar.Kremı 130 tl ye aldık.Yanı henuz sadece 3 kere surdum ama bence rahatlıkla kullanabılırsın.Ben de ılk basta asıdık bır krem yakar felan dıye okumustum ınternetten ama ne kabuk kabuk dokulmeler ne de oyle yakıcı bır agrı olmadı ben de..Tabı bunyeden bunyeye degısebılır bu durum onu bılemem ama ben de herhangı bır olumsuzluk yasatmadı.Yalınız ılk 2 suruste sankı hıc bır faydası yokmus gıbı hıssettım de 3.surusumden sonra ufak olan o sıgıller dokuldu.Hanı ılk uygulamada bır sonuc olmayınca moralını bozma sakın.
Bır de merak ettım nerde doktora gttın? ben ozel bı klınıkte tedavı gordum de ..Acıkcası dokto r ıyıydı ama ınsan emın olamıyor ıne de..ARDINdan özel hastaneye gidip genel cerrahıde de baska doktorlara da gttım.Hatta kadın doguma da gıdıp gosterdım sonuclarımı.Şımdılık her sey ıyı dedıler umarım hep boyle gder bır daha da yasamam aynı seyı.Alallah hıcbırımıze yasatmasın,olanlara da tez elden şifa versn.
Selam canım bana Aldara'yı alıp kullanma konusunda çok buyuk destek verdin. ( haberin olmasa'da ) bugun aldım aldara'yı. Su anda siğillerin olduğu yerler tahrip olmus durumda deri iyilesince surmem gerekiyormus. kullanmaya basladığımda sana detayları anlatırım. Sevgiyle kal.
teşekkür ederim, yburcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?