Arkadaşlar ben internette ararştıdım ama bulamadım beni bilgilendirirseniz sevinirim. Kadın hastalıkları muayene ücreti ne kadar? benim şuan ssk olmayabılır çünkü borç olabilir.
Buyuzden normal fıyatı ve ssk lı fıyatını söyleyebılır mısınız? Genital siğil olmasından şüphleniyorum birazda korkuyorum.
Eğer siğil varsa tedavi bittikten sonra aşıda olunabilir mi? daha sonrası için.
Araştırdığım kadaryla yuzde 90 gecıyormuş yuzde 10 vucutta hala kalıyormuş virüs. Vücüdun direnci az oldugu zaman tekrar cıkıyormuş, aşırı üzüntü, alerji, hamılelık gıbı.
Arkadaşlar Op.Dr Nevra TOPALİSMAİLOĞLU diye bi dokto var hatta yer şişlide bir hastanesi var. onun internet adresinde ayrıntılı bi şekilde anlatıyor ordan bilgi edinebilirsiniz. Ben ordan çok bilgi öğrendim tavsiye ederim.
Genel konular
Genital Enfeksiyonlar Ve Korunma Yollar le Tedavi-www.doktornevra.com
Siğil için
Genital Siiller,Genital Siil Kondilom Human Papilloma Virus (HPV)Enfeksiyonu
Mesajın için çok teşekkür ederim. Adresini verebilir misin? Hangi hastane istanbulda mı? Çok korkuyorum napacağımı bilmiyorum ilk defa böyle bişey başıma geldi anlamadım araştırınca fark ettim. Tedavi ücreti ne kadar. hem ssk lı ücreti hemde ssk sız. şuan ssk olmayabilir. buyuzden tedavi ücretinide öğrenmem gerekiyor. Bi an önce gidebilmek için ssk sız ücretide bilmem gerek. Umarım doktorlar bayandır. Ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum çok korkuyorum çaresiz kaldım.
Bu hastalık eşten bulaştıysa ondada olması gerek ama ben farketmedim. Görünür yok çünkü .O zaman onunda gitmesi gerek değil mi?
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Arkadaslar bu hastalik beni cok pimpirik etti
Biryerimde bir degisiklik kizarti farketsem hemen HPV saniyorum
Iki ayi askin kuru öksürük,hirilti hafif gögüs bogaz agrisi cekiyorum
Doktorum 2 ay önce iki kutu antibiyotikum yazdi ama hala gecmedi
Gecen aile doktoruma dedim 2 ay biraz fazla uzun zaman neden gecmezki dedi,
Bir kutu daha Antibiotikum yazdi daha kullanmaya baslamadim gerci
Bogazlarimda bir yanma var cok korkuyorum bogazimda da cikacak diye
Dun boynumda hafif kizariklik gördüm cok korktum sinek isirigi gibi bir kirmizilik
Hemen pepanten sürdüm ,bugün aynada 20 lik dislerime yakn yerde yanagimda kücük ben gibi siyah birsey farkettim,dünyam basima yikildi,elleyip dururken siyah ben seklinde leke patladi kanadi
Pepanten sürdüm tekrar ,Sigil olsa Allah korusun kanamaz ki degil mi
Kan oturmus gibiydi sanki,kulak burun bogaza gidecem ama
Kötü bir Haber alacam diye cok korkuyorum,esim oral sexi seven biri
Ben istemiyorum ama onuda geri ceviremiyorum.
Bana kocanin istediklerini yerine getirmezsen özel Haller haric
Melekler sabaha kadar beddua Eder diye duymustum.
Gunah oldugunu duymustum,dedigim gibi cok pimpirik oldum
Kafayi yiyecem gardasil asiyi yazdirdim daha almadim
Insaallah biz hastalik bulasanlarda da ise yarar
Bazen rabbim nasip etse,su tipta bizede bu hastaligi silecek yok edecek bir
Tedavi ciksa diye dua ediyorum.
evet ya bendedeee var ve artıyo napmalıyız bide bubulaşıcımı vucut kendımı oluşturuyo:18:
Çok teşekkür ederim bende korkudan ağladım kötü hissettim senin gibi. Ya yanıma yaklaşmazsa benden uzaklaşır diye korktum söylemedim henüz. bildiğim kadarıyla eşten bulşıyor diye biliyorum çünkü virüs taşıcıdr vücutta oluşmaz.
Ama hangi üniversite hastanesi istanbulda mı?
Umarım iyileşirsin iyi sonuçlar gelir dualrım seninle
Runya selam bende çok merak ettim sen hangi hastaneye gittin yada gidiyorsun ? Ben tedavi oluyorum ama birde çapa ya gidiim diyorum 2 haftadır randevu bulamadım maalesef. rica etsem hastanenin adını yazarmısın.rica ederim canım...ama bunu muhakka eşinle paylaşman gerekiyor...ve birlikte tedavi olmanız gerek yoksa sürekli birbirinize bunu bulaştırırsınız....ve yapılan tüm tedavi boşa gider....sana yakın hangi üniversite hastanesi varsa oraya git tipleme testi dışarıda çok pahallı orada hiç bir ücret ödemeden yapıyorlar.....hepimize acil şifalar....duaların için teşekkür edrim....
arkadaslar cok acil bişey sorcamm ltfen cvp veerin 3 hafta önce siğillerim yakılarak alınmıstııı biraz önce farkeetim alınan yerin bitanesi kabuk bağlamıs sanırım ve kanadı:S simdi ne yapmam gerekir benmm tekrar bulaşırmı kanın değdiği yerden siğilmi cıkar hemn yıkadım krem sürdüm ama cok panik oldummm :'( ooofffffffffffff offfffffffffffff
Korkma yara Kabuk baglar kanayabilirde
Zaten derine inerek yakiyorlar
Sigillerini yeni yakmislar ama tekrar gelebilir
Buna alismamiz gerek düzenli kontrollerimizi olup
Bagisiklik sistemimizi güclü tutar,iyi beslenirsek
Birde herkesden biraz daha hijyen olmaya calisirsak
tekrarlamaz diye biliyorum.
Hersey bagisiklik sisteminde bitiyor benimde aldigim ilaclar
Bagisiklik sistemimi baskiladigindan sürekli yeniliyor
6 yildir tedavi görüyorum 6 kez tekrarlayip lazer olmusumdur
Sanirim bana bu yil yine hastahane görünüyor
Kötü birsey olmasinda artik bu yakmalarina alistik yeterki rabbim kötüsünü
Göstermesin.
Panik yapma sendeki bence sorun edilecek birsey degil
Icin rahat etmiyorsa yinede git bir kadin doktoruna danis.
Yıkayıp temizlediysen hemen birşey olmaz. panik yapma. ordaki cilt kuruyup çatladığı için kanadıysa yumuşatmak için yağ sürebilirsin. çay ağacı yağı mesela. siğillere faydalı olduğunu da okumuştum biryerde. seyreltip sürmek gerekiyordu ama.keskin bir yağ sanırım. olmadı zeytinyağı filan da olur.
Korkma yara Kabuk baglar kanayabilirde
Zaten derine inerek yakiyorlar
Sigillerini yeni yakmislar ama tekrar gelebilir
Buna alismamiz gerek düzenli kontrollerimizi olup
Bagisiklik sistemimizi güclü tutar,iyi beslenirsek
Birde herkesden biraz daha hijyen olmaya calisirsak
tekrarlamaz diye biliyorum.
Hersey bagisiklik sisteminde bitiyor benimde aldigim ilaclar
Bagisiklik sistemimi baskiladigindan sürekli yeniliyor
6 yildir tedavi görüyorum 6 kez tekrarlayip lazer olmusumdur
Sanirim bana bu yil yine hastahane görünüyor
Kötü birsey olmasinda artik bu yakmalarina alistik yeterki rabbim kötüsünü
Göstermesin.
Panik yapma sendeki bence sorun edilecek birsey degil
Icin rahat etmiyorsa yinede git bir kadin doktoruna danis.
rica ederim canım...ama bunu muhakka eşinle paylaşman gerekiyor...ve birlikte tedavi olmanız gerek yoksa sürekli birbirinize bunu bulaştırırsınız....ve yapılan tüm tedavi boşa gider....sana yakın hangi üniversite hastanesi varsa oraya git tipleme testi dışarıda çok pahallı orada hiç bir ücret ödemeden yapıyorlar.....hepimize acil şifalar....duaların için teşekkür edrim....
aynenn orası kuruyup catladı ondan kanadıı hemen yıkayıp krem faln sürdümde kanın bulaştığı yerden tekrar siğil cıkarmı die panik yaptım sadece:S hımmm o yağdanda alayım hemn inş şifa verirde hepimize gecerrr cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?