öncelikle bu derdi ceken bütüün herkese gecmiş olsun diorum. bendede siğil oluştu ve dr gittim bana hiç hpv vürüsnden faln hiç bişeyden bahsetmedii sadece baktı onları ordan temizlememiz gerek genel anestezi ile yakıp almamız lazım sonra parça patolojiye gönderilir ona göre konusuruz dedii bende tmm dedim ve gecen hafta amilyatla siğilllerimii aldı. ben yine hiçbişyden hbrsiz hayatıma devm ediyodum kiii ta ki 2 gün öncesine kadar internetten genital siğil die yazdığımda gördüklerimeee inanamadım ve sok gecirdimm okduklarım karsında 2 gündür hayatım zindan oldu die bilirim. bide bu cinsel yolla bulasır yazıyo heryerde ben bekarım ve hiç bi şekilde cinsel bi yakınlaşma birleşme yaşamadım bu nasıll oldu diee düşünmekten kafayı yiycem:s yrn patoloji sonucum cıkcak ve dr gitcem yrna kadar nasıl sabretcem bilemiyorum. tek merak ettiğim her cıkan siğil hpv taşıyomu. taşıyosa bundan sonraki süreç nasıl olcak hiç bilmiyorm. biraz bilgi verirseniiz cok sevincem herkese allah şifa versiin
cnm geçmiş olsun öncelikle siğiller hpv virüsüne baglı olarak ortaya cıkıyor.ve bu virüs cinsel ilişkiyle geciyor fakat senn gbi cinsel temas yasamaynlardada nadir olsada bu siteye yazanlardan biliyorum ortak esya kullanımı havlu hamam havuz vs böle yerlerdende gectgni söleyenler var fakat doktrlar cinsel temasla yada ilişkyle gectgni söylüyolar.bi sonucun cıksın bakalm siğillerini yakmıslardr patalojiye göndermk içinde 1 siğilinden parça almıstr doktor.çıkan siğilleri yakarak yada dondurarak yada krem veya asit gbi şeylerle yok ediyolar.senden nasıl olustu anlayamadm fakat smdi yapman gereken bagısıklık sistemini vitamnlerle meyveyle sebzeyle kuvvetlendrmen siğillern cıkmamasıı saglamak için moralinide bozmamaya calıs morallede cok alakalı bnde 1 yıldr ugrasyrm bu siğillerle ara ara cıkıyor hala.rahim agzı kanseri aşısı var bunla ilgili doktorunla görüş ve o aşıyı yaptr mutlaka cnm maliyeti brz yüksek 3 doz seklnde oluosun 2 tane ası var cervarix gardesile göre daha uygn fytlı bi ası bn gardesil oldum 6 ay içinde 3 doz oluosun tek dozunu tanıdık eczacıdan 220 mlyna aldm.daha önceden bu aşıyı yaptrmıs olsydk bu illetle hiç tansmamıs olcktk ama aşının genede yüksek tiplere karsı koruma saglandgı söyleniyo bn asılarımı oldktn snra siğillermde tek tük cıkmaya basladı sen doktrnla bi görüş bunları cnm o seni daha ii aydnltr sonuclarn hakkndada bilgi ver bze gecms olsn
ben gardesil aşısını oldum cnm 3 doz şeklinde oluosun ilk dozunu oluosun ondan 2 ay sonra 2.yi oluosun ondan 4 ay sonrada 3. yü oluosun.aslında aşı şuan işe yarıomu bilmyrm virüsü kaptktan sonra pek bi önemi yok herlde ama genede doktrlar ol diolar oldum bnde ama hala ara ara siğillerm cıkmaya devam edio aşıyı olmamın sebebide daha yüksek tiplere karşı koruma saglıyo.bn gerci hangi tipi kaptgmıda bilmiyrm tip belrleme yaptrmadm ztn smear testini bile korkarak yaptryrm sonuc beklemk bni deli edio kolposkopi acı veren bi işlemmi ne kadr sürüo cnm kötü bişe cıkarsa ya cok korkyrm
öncelikle bu derdi ceken bütüün herkese gecmiş olsun diorum. bendede siğil oluştu ve dr gittim bana hiç hpv vürüsnden faln hiç bişeyden bahsetmedii sadece baktı onları ordan temizlememiz gerek genel anestezi ile yakıp almamız lazım sonra parça patolojiye gönderilir ona göre konusuruz dedii bende tmm dedim ve gecen hafta amilyatla siğilllerimii aldı. ben yine hiçbişyden hbrsiz hayatıma devm ediyodum kiii ta ki 2 gün öncesine kadar internetten genital siğil die yazdığımda gördüklerimeee inanamadım ve sok gecirdimm okduklarım karsında 2 gündür hayatım zindan oldu die bilirim. bide bu cinsel yolla bulasır yazıyo heryerde ben bekarım ve hiç bi şekilde cinsel bi yakınlaşma birleşme yaşamadım bu nasıll oldu diee düşünmekten kafayı yiycem:s yrn patoloji sonucum cıkcak ve dr gitcem yrna kadar nasıl sabretcem bilemiyorum. tek merak ettiğim her cıkan siğil hpv taşıyomu. taşıyosa bundan sonraki süreç nasıl olcak hiç bilmiyorm. biraz bilgi verirseniiz cok sevincem herkese allah şifa versiin
bende doktora gittiğimde bana hpv den bahsetmedi siğil dedi sadece sonra nette araştırdığımda bu siğillere yol açan virüsün hpv olduğunu öğrendim, ikinci gittiğimde bu virüs cinsel yolla bulaşır genelde ilk birleşmede bulaşır ama hemen patlak verecek diye bi şey yok bazı kişilerde hiç belirti göstermeyebilir hatta ölene kadar bu virüsle yaşayan ama bilmeyen çok kadın vardır dedi. bazen hemen belirti verir bazende yıllar sonra dedi. sonra neden cinsel yolla bulaştığını sordum yani eşimde var bu virüs peki neden oluyor dedim ondada siğiller çıkabilir dedi ama genelde cinsel yolla bulaşır kesin değil bu dedi, yani tuvaletlerden ve hijyen olmayan ortamlardanda bulaşabiliyormuş. senden önce tuvalete bu virüsü taşıyan bi bayan girer sonra hemen üzerine sen girersin bulaşma ihtimali yüksek olur dedi. illa eşinden bulaştı demiyorum korkutma eşinide dedi. o zaman biraz olsun rahatlamıştım çünkü hemen aklıma eşimde varsa bidaha bidaha bu siğiller çıkabilir diye düşünmüştüm ama zaten bu virüs bana geçmiş eşimle alakası olsada olmasada bu siğiller her an çıkabilirmiş bidaha şimdi korktuğum şey siğillerin başka yerlere atması. alah korusun düşünmek bile istemiyorum. herkese çok çok geçmişler olsun.
sanada cok gecmiş olsun peki sğillerini aldılar mı ne durumda suan:S birde benm gecen hafta alındı ykılarak ve sonrasında hiç bi ilaç krem vs. bişey vermedi dr sadece ağrım olursa die ağrı kesici verdi:S siğiller yakıldıktan sonra yapılması gereken bişey varmı acaba
çook geçmiş olsun. internete aldanma bende senin gibiydim delirmek üzereydim ama alısıosun. takma kafana internete asla ama asla aldanma doktorunu dinle sadece. beterin betieri var unutma bunda bi şey yok. hepimiz kurtulacağız allahın izniyle :))öncelikle bu derdi ceken bütüün herkese gecmiş olsun diorum. bendede siğil oluştu ve dr gittim bana hiç hpv vürüsnden faln hiç bişeyden bahsetmedii sadece baktı onları ordan temizlememiz gerek genel anestezi ile yakıp almamız lazım sonra parça patolojiye gönderilir ona göre konusuruz dedii bende tmm dedim ve gecen hafta amilyatla siğilllerimii aldı. ben yine hiçbişyden hbrsiz hayatıma devm ediyodum kiii ta ki 2 gün öncesine kadar internetten genital siğil die yazdığımda gördüklerimeee inanamadım ve sok gecirdimm okduklarım karsında 2 gündür hayatım zindan oldu die bilirim. bide bu cinsel yolla bulasır yazıyo heryerde ben bekarım ve hiç bi şekilde cinsel bi yakınlaşma birleşme yaşamadım bu nasıll oldu diee düşünmekten kafayı yiycem:s yrn patoloji sonucum cıkcak ve dr gitcem yrna kadar nasıl sabretcem bilemiyorum. tek merak ettiğim her cıkan siğil hpv taşıyomu. taşıyosa bundan sonraki süreç nasıl olcak hiç bilmiyorm. biraz bilgi verirseniiz cok sevincem herkese allah şifa versiin
arkadslar benmkıler makattaydı..aynı durumda olan war mı?
çook geçmiş olsun. internete aldanma bende senin gibiydim delirmek üzereydim ama alısıosun. takma kafana internete asla ama asla aldanma doktorunu dinle sadece. beterin betieri var unutma bunda bi şey yok. hepimiz kurtulacağız allahın izniyle :))
geçmiş olsun canım. benim ilk dış dudak içinde çıktı 2 kez koter oldum sonrasında makata yayıldı. çok fazla değil ama benimde şu an makatta var
canım bana sadece aldara verdı o da kuçuk olanları yakamayız onlar bu kremle gececek dedı doktor.ınan bana ılk surdugumde sınek ısırıgı gıbı bır agrı oldu o da 3-4 sanıyeyı gecmedı yanı.sonrasında hıc acı felan olmuyor.aksam yatarken surup sabah hemen sabunlu su ıle guzelce yıkayıp ıyıce kuruluyorsun...bır de doktor mutlaka kuru tut o bolgeyı kı yaraların ıyılessın dedı o kadar.Kremı 130 tl ye aldık.Yanı henuz sadece 3 kere surdum ama bence rahatlıkla kullanabılırsın.Ben de ılk basta asıdık bır krem yakar felan dıye okumustum ınternetten ama ne kabuk kabuk dokulmeler ne de oyle yakıcı bır agrı olmadı ben de..Tabı bunyeden bunyeye degısebılır bu durum onu bılemem ama ben de herhangı bır olumsuzluk yasatmadı.Yalınız ılk 2 suruste sankı hıc bır faydası yokmus gıbı hıssettım de 3.surusumden sonra ufak olan o sıgıller dokuldu.Hanı ılk uygulamada bır sonuc olmayınca moralını bozma sakın.Şu anda sende bi şey kalmayıp geçmiş olmasına inan çok sevindim. bana da dr.um son olarak aldara verdi ama daha öncesinde de bi asit vermişti. İstersen bunu da kullanmaya devam edebilirsin dedi.bu yzden hala asit sürüyorum. asit son derece yakıcı bi ilaç. Şu anda o bölge kabuk bağlayıp soyuluyor ama soyulan yerin altı pütür pütür doruyor. Bu ilaç bitince aldara alıcam sanırım ama yapılan yorumları okudum da aldara beni çok korkuttu birazda bu yuzden biraz almayı ihmal ettim. Aldara kullananan biri olarak sence korkulacak bi şeymi, çokmu acı veriyor. Nişanlına da sanada çok geçmiş olsun. Brde aldarayı ne kadara aldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?