Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar, bnm kist dermoid değil, çikolata kistiymişş...:1shok::1shok::1shok:
çok şaşırdım..gerçi onun da alınması lazım oluyomuş zaten...ama şaştım doğrusu..
kızlar demek ki bu dondurma yöntemi daha etkili...benim bir arkadaşım 2 sefer yaktırmıştı, hep tekrarlamıştı. yakılıp ta tekrarlamayan yok gibi bir şey...alternatif yöntemler bulmamız çok iyi oldu! sizlere güveniyorum, virüs korksun bizden yauu :))
bir de çikolata kistinin tekrralama riski varmış, ilaç kullanacakmışım.. gebeliğe engel oluyormuş ( çok korktum...salı günü doktora konuşmaya gidicem...
funda85 ne durumdasın canım? ben kendime moral vermeye çalışıyorum ama rüyalarım beni rahat bırakmıyor kebus görüorum durmadan yine siğil çıktı ve reglie dönemimin başlayıp bitmesini bekliyorum gidip dondurucam yine dondurmak ya da acısı mühim değil ama ya sonra tekrar çıkarsa korkusu beni mahvediyorr hayatımızı kabusa dönüştürdü diyorum bir an sonrada yok yaa gelir geçer diyorum.sanki siğiller hiç bitmeyecek daha kötü şeyler olacakmış gibi saçma sapan düşünceler sarıyor gidiyor offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kızlar bana yardım edin güzel şeyler söyleyin bitiyor biz kurtulduk sende kurutlacaksın deyin.aranızda bu illetten kurutlan hiç yokmu yaa dondurupta?
ben yaktırdım ve kurtuldum. kim demiş yaktıranlarda tekrarlıyor diye??
nisan. sağol canım iyiyim işallah. lanet olası bu hastalıktan hepimiz kurutulacağız:) moralimizi yüksek tutalımmmm, siğiller bizden güçlü olamazlarrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))
merak ettim sen hangi yöntemle kurtuldun nisancımm??
nisancım bence seninkiler siğil bile değilmiş:)))) çünkü bunlar kendiliğinden kopmazlar benim bildiğim. ne kadar şanslısın, çok sevindim senin adına:)))))))))))))))))))))))))