Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

gurbet yakma işleminden sonra hastanede 10 gün kalmak mümkün değil....ben iki kere yaktırdım sanki hiç birşey olmamış gibi kalktım evime geldim....(benimde anüs bölgesinde yoğun siğillerim vardı)bu işte bir tuhaflık var.....6 yıl çok uzun süre...bağışıklık sisteminde zayıflık olabilir...sen ne ameliyatı oldun da hala acısını çekiyosun...ben senin durumunu tam olarak çözemedim...allah hepimize acil şifa versin.....

Gurbet çok geçmiş olsun. Bende koterle 2 kere yaktırdım, rnya gibi yakıldıktan sonra kalkıp eve geldim. Şimdi de 15 gndr asit tedavisi uyguluyorum. Yarın kontrolm var bakalım ne dicek doktor. Allah hepimize şifa verir inşallah

arkadaşlar merhaba.yeni üyeyim,anüs siğilinden muzdaribim.bu gün doktora gittim.dondurma işlemi yaptı.fucidin gazlı bez ve biokadın kullancam.5 gün sonra da aldaraya başlıcam.bu biokadın ve gazlı bezi her tuvalet ihtiyacından sonra mı kullanıyoruz?ve gazlı bezi sadece temizleme amacıyla mı kullancaz yoksa orda kalcak mı?çok korkuyorum.yardımcı olursanız çok sevirim.geçmiş olsun herkese.

biokadin temizleme solusyonuyla her seferde temizle iyice...FİTO KREM kullan....çok çabuk iyileşmesini sağlıyor...ben bunları yaptıktan sonra gazlı bez koyuyordum....hijyen çok önemli...çok dikkat et...

lütfen yardımcı olun,moralim çok bozuk şu siğillere.dr.a gittim bugün,dondurma işlemi yaptı.bu biokadını her tuvaletten sonra mı kullanıyoruz?ve gazlı bezi nasıl kullanıyoruz acaba?

Benim öyle iki günde iyilesmiyor,en az bir Hafta on gün hastahanede kaliyorum.
Narkoz ile oluyorum,birsey duymuyorumyakilirken,ama daha sonra acisi öldürüyor benim,benimde sigiller her yil tekrarliyor,HPV Tip 16,bagisiklik sistemim cok düsükmüs,asiri,Vitamin fln aliyorum,sebze meyve agirlikli besleniyorum yine cikiyor.Kurtulamadim bu illetten 6 yildirda devam ediyor,yaptirdigim lazer tedavisinin haddi hesabi yok.

Tedavim kücük bir hastahanede de olmuyor,üniverste hastahanesinde klinikumda oluyorum tedavimi kontrollerimi.Benim oldugum ameliyat farkli degil lazer tedavisi ile yakiyorlar,yalniz yakildiktan sonra ayni sicak su dökülmüste yanmissin,kizgin yag dökülmüs gibi kipkirmizi ve cok yaniyor.
Cabuk iyilesemiyorum,sürekli ilik dus yapip kuruluyorum.
Hep böyle oldu bu zamana kadar ,sigileri yaktilar ayni sizlr gibi.

GNC nin Shark Liver Oil tabletleri ve C vitamini... C vitamini yara iyileşmesini hızlandırır. Shark Liver Oil kansere ve viral enfeksiyonlara karşı
Dönüşümlü ekinezya hapları. Tabii eğer otoimmün bir hastalığın yoksa
İşe yarayabilir. İmmün sistemini kuvvetlendirmen gerek. Solgarın da var benzer tabletleri. Eczanelerde ama reçete edilmiyor sanırım. Katologlarını alıp incelersen viral hastalıklar için önerilenleri bulabilirsin. Denk gelirsem Solgara ben de bakarım. Çörek Otu+bal, bakliyat, yeşil taze sebzeler..
Off biliyorsun biliyorum. Ama üzüldüm senin için, canım sıkıldı. Bir şeyler yazma ihtiyacı duydum. Bu arada elma sirkesi de işe yarıyor. Ayrıntılı yazmıştı bir hel_in.

Lütfen ruh halini etkilemesine izin verme. Direnmek zorundasın. Ya siğiller olmasaydı. Hiç farketmeseydin. Şimdi Vulva kanseriyle uğraşıyor olacaktın. İyileşeceksin arkadaşım. Bu topikte herkesle birlikte

runya çok çok teşekkür ediyorum.doktor hiç bahsetmedi bu tip olayından.yakında tekrar gitcem sorayım bunu da.çok sağol.sana da acil şifalar diliyorum.

benim çok endişelendiğim bir durum var, artık bu genital siğil konusunda birçok kişi doktorlar kadar deneyimli olmuş, belki benim soruma da yanıt verebilecek birileri vardır diye yazıyorum.
bende de siğiller vardı, doktor onları aldı ama yine çıktılar. ben şimdi lazer epilasyon yaptırıyorum, siğile değdirilmemesi konusunda uyarsam da endişeliyim, sonuçta siğilin bulunduğu bölgeye lazer ışınları geliyor. bir de tabii küçük siğillere değmiş olma ihtimali var!
lazerin siğillere bir zararı var mı, kansere dönüşme riski olusur mu?
lütfen bilen birileri varsa yardımcı olsun

Son düzenleme:

Tesekkür ederim,inanin cok moral verdiniz,bu vitamin ilaclarini almak kullanmak istiyorum.
Almanyada yasiyorum.Bu ilaclari bu isimlerle burda bulmam mümkün mü acaba.

Birde yaralari iyilestiriyor falan yazmissin,bu verdigin ilaci lazer tedavisi olduktan sonra yaralar iyilessin diyemi icecegim,yoksa sürekli mi.

Bagisiklik sistemini güclendirmek icin kullandiginiz ve ise yarayan ne varsa bilmek isterim.
Bu elma sirkesi sigilleri yok mu ediyor.nasil kullaniyorsunuz,biraz tereddüt ediyorum,doktorlar öneriyor mu,bana hicbir doktor önermedi.Acaba elma sirkesi sigilleri ve genital bölygeyi iyice yakip,tahsrietmez mi.

Suan yine birkactane görünürde var.Gecen ay smear testi yaptirdim.VIN III da hala.
Sükür temiz cikti.Ama III derece de riskli,II;I olur insaallah zamanla.
Cörek otu yagini 3 ay kadar kullandim.Bitince tekrar almadim.Her cörek otu yagina güvenemiyorum,sahtesi falan varmis güya.Eczaneye ATC cörek otu yagini sordum 35 eu dediler,daha siparis etmedim,yakinda edecegim,parasi mühim degil,sagligima iyi gelsin yeter.

Otoimmun bir hastaligim varmi yokmu bilmiyorum.Sadece yillardir akdeniz atesi hastasiyim ve sürekli ilac kullaniyorum.Bu hastalik ve aldigim ilaclar bagisiklik sistemimi düsürüyormus,ama ilaci icmezsemde öbür hastaligim artacak,böbreklerimi kaybetme riskim var ilaci almazsam,vücudum iltihap toplar yoksa.

Ne yapacagimi sasirdim.Inssaallah gecen yill ki gibi kötü bir haberle karsilasmam.Okudugum kadariyla sükürler olsun sizde sigillerde kötü huylu tümör(Kanser) görülmemis,rabbim uzak etsin,göstermesin,beni de tekrarindan korusun insaallah.

Moral bozmaya degmez belki ama,sürekli tekrarlamasi ve sürekli yanmalar,sonunda verdigi acilar moral bozuyor hayliyle.Dilerim tibben bir caresi bulunur,hastalik bulasmayanlara yapilan igne
gibi bizlerede geri gelmeyecek,tekrarindan koruyacak tedavi mümkün olur,Allahin izniyle.

Allah hepinize sifalar versin.Unutmayin beterin beteri var.Allaha hamdolsun,beterinden korusun,sifamizi versin insaallah.

Son düzenleme:
Otoimmün hastalıktan kastettiğim Romatoid artrit, SLE gibi hastalıklar. Ama akdeniz ateşi ve kolşisinle birlikte Köpek balığı karaciğer yağını kullanmak doğru olur mu? Ben de tereddüt ettim. Köpek balığı kanser gelişimi olmayan tek canlı yeryüzünde. O nedenle risk altındaki kişilere öneriliyor. Bunu kullanmadan önce doktorunla bir görüş istersen. Onaylarsa.. GNC uluslararası bir fima. Orada da bulabilirsin. Olmadı internetten.

Çörek otunu da yağ olarak kullanmana o kadar para vermene gerek yok. Doğrudan çörek otu al, havanda dövüp balla karıştırarak yiyebilirsin.

C vitamini sürekli kullanabilirsin. C vitamini vücutta depolanmaz. Fazla bile olsa atılır.

Bir de düzenli egzersiz. Hiç değilse yürüyüş. İyi gelecek hem beden hem ruh sağlığın için..

Elma sirkesi hele koterden sonra falan çok yakabilir. Haklısın. Ama biraz suyla karıştırıp yıkaman bile iyi gelecektir.

Son düzenleme:

Elma sirkesi sadece dış kısma sürmek için tavsiye ediliyor. İç mukoza bölgelerinde tahriş etme ve yakma ihtimali yüksek. Sana uygun olmayabilir çünkü dışta yara varsa orayı da tahriş eder.
İyileşmeyen yara olunca bepanten iyi geliyo bana. Bir de tea tree oil i duydumdu. Saf yağ olanını kullanmak gerekiyormuş ama. Çörek otunu veya yağını imkanın varsa Türkiyede daha uygun fiyata bulabilirsin.

ARKADAŞLAR size birşey sorucam....idrar yollarım sürekli yanıyor....iki kere test yaptırdım temiz çıktı doktor birşey yok dedi. bu yanma neden sürekli oluyor...ayrıca boğazımda öyle sürekli yanma var.özellikle geceleri....sanki bogazıma asit dökülmüş de tahriş olmuş gibi....bu hpv illeti idrar yolununada zarar veriyormudur....boğazımdaki durum da aynımıdır......OOOOFFFFFFFFFF.........

Evet idrear yollarinda bende de yanma oluyor arada.Doktor bol su icmemi birsey görünmedigini söylüyor genelde.Hpv ile alakali olmali,idrar yollarini etkileme riski de var okudugum kadariyla.

Bogazimda son 2-3 aydir benimde bir yangi var ama siddetli degil,kuru öksürüf falanda var üsüttügümü ve hala iyilesemedigimi düsünüyorum ama insaallahda öyledir.2 paket antibiyotik aldim yinede öksürügüm gecmedi,gerci su siralar biraz azaldi hamdolsun.

Demek istedigim maalasef Allah basa vermesin,rabbim uzak eylesin,oral seks ile bogaz kanseri,dil kanseri,dudak vs kanseri yapabiliyormus bu illet.

Biraz herseyi fazla kafamiza takiyoruz,heryerimizde agri ,aci var hissediyoruz psikolojikmen,kenddimizi dinlemeyip,kontrollerimi aksatmamali,sagligimiza ve temizligimize dikkat etsek bizim icin cok faydali olur.

Rabbim uzak eylesin herhangi kötü ,caresiz kanser türü hastaliklardan.Allah sifa versin bu illet ile savasanlara.

Son düzenleme:
Bende aynı durumu yasadım yasıyorum. gecen hafta doktoruma sordum genital bölgeye lazer epilasyona devam edebilirmiyim diye, Yaptıtabilirsin hiç bir sakıncası olmaz dedi. Ama bende gene kararsızım. çünk bu hastalık için doktorların çoğu genelde farklı bi tedavi uyguluyor ve farklı seyler söylyor. bence iyileşene kadar yaptırma bende yaptırıyordum lazer su an için son planda. Önemli olan sağlık boşver tüyleri. sevgiler

Arkadaslar selam, bugn kontrolm vardı. Daha iyiymişim :) Yeni böcükler yok çok şükür. Ama şimdi de Aldara verdi doktorum. Ben 2 aydır tedavi oluyorum. 2 kere koterle yakıldı, ilk koterden sonra azdı illetler. 2. de biraz< 15 gn triklora asetik asit diye kimyasal bi ilaç kullandım. sirkenin 100 katı çok daha ağır ve yakıcı bir ilaç. faydası oldu. Ama şimdi de Aldara verdi doktorum. 5 kutu bundan kullanıcakmısım. Epey pahalı bir krem 130 lira. Bunu devlet karsılıyormu hastaneye gitsem yazdırabilirmiyim ? Bilen varsa ilginiirde cevap verirse çok sevinirim. Herkese binlerce kez acil şifalar kızlar. Ne diyelim neylerse mevlam eyler o da güzel eyler. Rabbim yardımcımız olsun. Sevgiler

kızlar aldara krem yazdırabilen varmı ??

cnm aldara bn kullandım hiçbi faydasını görmedm siğillerim varken vermişti doktr kullan die hiç bi işe yaramadı.bnm bildgm kadryla karsılamıo recete fln ben 150 tl ye almstm bide 5 kutu al ne demek anlamadm aldaranın içindede yazıo kullanımı sınırlı öle 5 kutu fln alınırmı.aldara sanırım vajinal bölgede bagısıklıgı güçlendirio siğillere fln bi etkisi yok bnce.onun yerinde genital böle temzlyeci spreyler fln var onlardan al yemene içmene dkkt et bagsklıgnı öle güçlendr o kdr para vermene degecek bi krem diil bnden sölemesi.

Arkadaşlar....yeni bir formul keşfettim....söğüt ağacı yaprağı siğillere iyi geliyormuş.eee sirkede iyi geliyor.bu gece bu ikisinden merhem yapıcam.(söğüt yapraklarını iyice ezip içine elma sirkesi koyucam merhem kıvamına getiricem)siğillerin üzerine sürücem....bakalım işe yararmı....gelişmeleri size yazarım....siğillere ölüüümmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…