Bu cin 1 cin 2 dediginiz ne oluyor.
Ben almanyadayim Benim dgerlerim genelde VIN II,VIN III oluyor,birkere rahim agzindan kürtaj olmustum VIN II olmustu,2 olmasi iyiymis.
Doktorum bana Roma rakamiyla birden 6 ya bu vin derecelerini yazdi.
1 genelde cogu kadinda olur,2 dokularda degisiklik,3 dokularda olusan anormal degisiklik,4 kanser öncesi dönem,5-6 kanserli hücre diye.
3 cok iyide degil kötü de degil demisti,4-5-6 olmasindan kork demisti.
Sizlere de böyle birsey söylendimi, Benim VIN degerlerim sürekli III cikiyor.
Birde kagitlarda biryerde PAPIII yaziyordu.
ya siğiller irinli oluyor,sıkınca içinden sarı sıvı geliyor mu?
bana izmirde bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum eski doktoruma gitmek istemiyorum ve biran önce doktora gitmem lazım çnkü yeni siğiller çıktıinş. doktorundan memnun olan ve aylaşmak isteyen birileri vardır şu izmirde
merhaba arkadaşlar,
ben 15 gün önce siğillerimi yaktırdım baya çoklardı. Hala iyileşmeyen kısımlar var. Doktorum herhangi bir krem sürme dedi. Acaba yaktırdıktan sonra krem kullanan var mı? Varsa hangi kremleri kullandınız.
Herkese çok geçmiş olsun ...
kızlarrr dün dr ye gittim kontrolüm vardı.. dr hiç birşeyin yok tertemizsin dedi:92:
merhabalar forumunuza yeni üye oldum, 2 haftadır bu başlığı inceliyorum. Bende de genital siğil var ve çok fazlalar. yaklaşık bir ay önce farkettim onları öyle korktum ki hala daha da korkuyorum. Randevu aldım ve pazartesi doktora gideceğim. Sormak istediğim, bu siğillerden kurtulmanın tek yolu yaktırmak mı? ilaçla tedavi mümkün değil mi? Eğer tek yol yaktırmaksa bunun maliyeti nedir? Bana yardımcı olabileceğinizi bildiğim için üyelik aldım hemen. şimdiden çok teşekkür ederim.
Eger sigilleriniz cok ise yakarlar büyük bir ihtimal.
Donduruyorlarda bildigim kadariyla,bazilarini ameliyatla Alip dikis atiyorlar.
Bende dondurma islemi olmadi,yaktilar lazetle,hatta 6 senedir nerdeyse hersene lazer ile yaktilar.
Bende sürekli yeniliyor ve kanser yapan cinsten HPV Tip 16 maalesef.
Insaallah sende ki en iyi olanidir.Tekrar etmez insaallah.
Ben gecen yil 10 ayda yaktirdim,maalesef tek tük yine cikmaya basladilar.
Illet bir hastalik Allah düsmanimin basina vermesin,kanser cikmasin da artik yakilayim sorun degil der oldum,okadar alistim ,ne yapalim ben istemedim bu hastaligi,mikrobu,veren Allah sifayi verecek olan da o,doktorlar birer vesile.
Allah sifalar versin bacim,temizligine hijyene cok dikkatet,islak nemli olmasin iyice kurula.
Bence bu tedaviyi parayla yapmazlar,ben almanya da yasiyorum,devlet Karsiliyor ,bu bir hastalik lazer tedaviside bir ameliyattir.Doktoruna git sürekli kontrollerini ol.
Gecmis olsun .
ne mutlu sana, haftaya benimde 3. kontrolm var inşallah banada öyle der munuu :)) nasıl basardığından bahsedermisin bize de. sevgiler
kızlarrr dün dr ye gittim kontrolüm vardı.. dr hiç birşeyin yok tertemizsin dedi:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?