Ben ne yapacağımı bilemiyorum öyle korkuyorum ki, hemen geçsinler kurtulayım istiyorum. Bendekiler sayıca fazla ve küçüklü büyüklüler. İlk haftalarda renksizlerdi ama şimdi denildiği gibi karnıbahar görünümünü aldı. elma sirkesini deneyeceğim umarım işe yarar. Bi de araştırdım cinsel yolla bulaşıyormuş bu yüzden aileme de açamadım durumu. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim, anneme sadece doktora görüneceğimi alerji gibi bir şey olduğunu söyledim onda bile çok şüphelendi birinden bir şey kapmadın değil mi dedi. Hayır dedim ama böyle siğillerimin çıktığını öğrenirse kesinlikle öyle düşünecek. O yüzden onlardan habersiz tedavi olmam gerek. Hastanede sigorta karşılıyor mu bu tedaviyi? Sigorta karşılıyorsa bile bir şekilde annemlerin haberi olur mu? inanın aklımı kaçıracağım kendi başıma kaldırabileceğim türden bir yük değil. İçime öyle dert oluyor ki derslerimi çalışamıyorum okula gidemiyorum hiç uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor. Sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Ya kanser olursam ya daha kötü olursa, kendi başıma halledemezsem diyorum. Özel hastanede yaktırma tedavisi olan birisi fiyatlar hakkında ve şu sigorta konusunda bilgi verebilir mi lütfen? Ayrıca yardımlarınız için teşekkürler, insan burada yalnız olmadığını anlıyor herkes kendi derdiymişcesine yardım ediyor çokçok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun.
canım bu fiyatlarla hangi özele ğittiğini çok merak ettim sakıncası yoksa yazabilirmisin ? ben 2 kere 500 liradan koter oldum işe yaramadı şimdi de bana asit uygulanıyor. her sürdüğümde yanmalardan ölüyorum resmenbnmde ailemin haberi yok bi rahatsızlığım olduğunu biliyorlar ama tam ne olarak ne olduğunu bilmiyorlar bnde snn gibi üni öğrencisiyimm bende öğrendktn sonra okldn soğudum ders mers yalan oldu..ben ilk devlete gittim asit verdi bana bende bişe yaramadı sonra özele gittim yaktırdım 125 tlye 3 kere gidebiliyorsun amaa gene çıktılar sonradan smearda aldımdım 30 tlye bakire smearı bişe çıkmadı muayene ücretide 30 tl..ben tkrar dr ye gidicm ama dvlete gtmeyi düşünüyorum..bence stres yapma olan oldu artık stres virüsü besliyormuşşş sigara filanda içmee çok fazla şekerli şeler yemee bağışıklığını yükseltt ve doktora gitt bşka yapck bişe yok kendimize ii bakarsak iyileşebiliriz önce inancımız olmalı buna..birde hastaneye tedaviye gittinde annenlerin haberi olmaz yani sadece sen söylersen bilirlerr
Arkadaşlar aslında yazım absurd gelicek, kadın forumunda böyle birşey yazıyorum ve sırf bunu yazmak için üyelik aldım. Sanal ortamda bu tür konularla erkekler pek ilgili değil yada ben öyle bir oluşuma rastlamadım.
Erkeğim, yaklaşık 3 hafta onceki genital bolgemde siğil-etbeni gibi şeyleri farkettim. Geçen haftada ürolojiye gidip bunun hpv kondilom oldugunu ogrendim. O an nasıl bir çöküş yaşadığımı tarif edemiyorum. Ogün koter oldum ama şu anda tekrar cıktılar (sanırım ilk koterden sonra tekrarlaması anormal değil ?) ve haftaya tekrar koter olucagım. koterden sonra sadece batikon verdi sürmem için herhangi krem vermedi birde com galus adlı bagısıklık güclendiri hap verdi 3 ay kullanmam için.
Bu virüsu tasıdıgımı ogrendigimden beri moralim cok bozuk hep düşünüyorum. Henüz ogrenciyim, evlilik için onumde 4 5 sene (belki daha fazla, kısmet...) gibi bir zaman var
ama şimdiden bu hastalıgı eşim olacak kişiye nasıl acıklayacagımı, nasıl bir tepki alacagımı, hayatımın sonuna kadar bu virüsün taşıyıcısı olacagımı, condoma mahkum bir cinsel hayatım olacagının, bu siğillerin her hastalığımda zor donemimde cıkma ihtimali olması, eşime bulaştırma ve olası cocugumun normal yolla dogmama ihtimali gibi şeyler cok cok canımı sıkıyor. Fena halde takıntı yaptım bunu.
Doktoruma soru sordugumda adam kıl kıl cevaplar veriyordu bende üstelemedim zaten verdigi cevapta sorduklarımla alakasızdı. (Deli etti beni)
Bu hastalığı ömrümün sonuna kadar taşıyacagım dimi ? Burda bazı hanımlar hastalıktan kurtulduklarını virusu attıklarını yazmışlar bu mümkün olabiliyormu ? Eşlerinde bu rahatsızlık olmuş hanımlar tedavi sonrası ne gibi sorunları oldu acıklarlarsa gercekten cok cok makbule geçer.
Sıyırmak üzereyim, 1 haftadır sadece bunu düşünüyorum...
canım bu fiyatlarla hangi özele ğittiğini çok merak ettim sakıncası yoksa yazabilirmisin ? ben 2 kere 500 liradan koter oldum işe yaramadı şimdi de bana asit uygulanıyor. her sürdüğümde yanmalardan ölüyorum resmen(
trabzonda gitttim imperial hastanesi cnm
Women's Health
arkadaş bir yazı okudum linkinide verdim size hpvyle ilgili çok ürkütücü korkum daha fazla arttı bu yazıdn sonraa gerçek bir olay
Hpv çıktı bende de1 seneden fazla zamanımı hergün bunu düşünerek ve korkarak geçirdim. Eşime de bulaştırmaktan korkuyorum. Maalesef tam bir korunma şansı da yokmuş yani illa ona da geçermiş
Önce dondurdum fakat hepsinde işe yaramadı. 1 ay önce de kalanları aldırdım hem ne oldugunu tam anlayabilmek için bu gerekliymiş. Şimdi çok şükür yok. Ama aklıma geldikçe korkuyorum.
Ömrüm boyunca tekrar etme riski olucak.
Aşıyı gittiğim 3 doktorun 3ü de ısrarla önerdi. Ama ben hala kararsızım. İyi olayım derken daha çok zarar vermekten korkuyorum acıkcası.
selam
bu olayın gerçek olduğuna bu kadar net nasıl emin olabiliyorsun......burada sadece kendi yaşadıklarımızı tartışalım lütfen.... bu tip hikayeler birer rant sağlama aracıdır.....merak edip okudum iki gündür maf durumdayım.....ister istemez etkileniyor insan malesef....inanmayalım sadece kendi yaşadıklarımızı bilip...bilinçli davranıp ona göre hareket edelim.....
ben en riskli tipi taşıyorum (tip16) ve ameliyat olucam...ama yinede umudumu kaybetmiyorum.dört gözle tedavi edici aşıyı bekliyorum....aşı son aşamasında büyük ihtimal bu yıl sonu veye 2012 de hazır inşallah hep birlikte hemen çıkması için dua edelim.....bu tip yazıları okuyup karamsarlığa düşmeyelim.....ve ayrıca paylaşmayalım lütfen....iyi yönde olanları paylaşalım....ACİL ŞİFALAR hepimize......
farkındamısın bilmiyorum ama burası sadece hpv ile alakalı bir forum....kendinide başkalarınıda strese neden sokuyosunki.....biz zaten bu hastalığa yakalnmışız...hangi tedbirden bahsediyosun...SİNİR BOZMA lütfen....yeni gelişmeler varmı bunu araştır bence güzelim...:))))))
selam
bu olayın gerçek olduğuna bu kadar net nasıl emin olabiliyorsun......burada sadece kendi yaşadıklarımızı tartışalım lütfen.... bu tip hikayeler birer rant sağlama aracıdır.....merak edip okudum iki gündür maf durumdayım.....ister istemez etkileniyor insan malesef....inanmayalım sadece kendi yaşadıklarımızı bilip...bilinçli davranıp ona göre hareket edelim.....
ben en riskli tipi taşıyorum (tip16) ve ameliyat olucam...ama yinede umudumu kaybetmiyorum.dört gözle tedavi edici aşıyı bekliyorum....aşı son aşamasında büyük ihtimal bu yıl sonu veye 2012 de hazır inşallah hep birlikte hemen çıkması için dua edelim.....bu tip yazıları okuyup karamsarlığa düşmeyelim.....ve ayrıca paylaşmayalım lütfen....iyi yönde olanları paylaşalım....ACİL ŞİFALAR hepimize......
selam kızlar, yarın sabah doktora gidicem ama hala gözüme uyku girmiyor çok korkuyorum. Bi şey sorucaktım benim en büyük derdim bundan ailemin haberinin olmaması. Şimdi eğer koteri devlette yaptırırsam babam öğrenebilir mi? babam ssk emeklisi ve onun sigortasıyla bakılıyorum ben de. tedaviden sonra onun emekli maaşından bi kesinti falan oluyor mu? Lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olsun.
selam
sen maf durumdasında biz diiliz sankiii..evet gerçek bir olay kadın şarkıcı ve sayfasındada anlatıyor yaşadıklarını bende duyduğumda şok oldum hala öyleyim ne kdr gözümüzü kapabilirzki böle şeleri görüp tedbirli olalım die paylaştım bencede iii yaptımm
Kesinti sadece muayene bedeli üzerinden olur. Koter tedavi olduğu için kesinti olmaz. Bir şekilde dr. a gittiğini söyleyebilirsin. Muayenenin katılım payının devlette 5 lira, özelde 12 lirası maaştan kesilir. Her ikisinde de reçeteyi alırken 3 lirasını sen ödersin. Normalde çok dikkat çekmeyecek rakamlar ama eğer böyle şeylere takılan, takip eden biriyse bilemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?