Ben ne yapacağımı bilemiyorum öyle korkuyorum ki, hemen geçsinler kurtulayım istiyorum. Bendekiler sayıca fazla ve küçüklü büyüklüler. İlk haftalarda renksizlerdi ama şimdi denildiği gibi karnıbahar görünümünü aldı. elma sirkesini deneyeceğim umarım işe yarar. Bi de araştırdım cinsel yolla bulaşıyormuş bu yüzden aileme de açamadım durumu. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim, anneme sadece doktora görüneceğimi alerji gibi bir şey olduğunu söyledim onda bile çok şüphelendi birinden bir şey kapmadın değil mi dedi. Hayır dedim ama böyle siğillerimin çıktığını öğrenirse kesinlikle öyle düşünecek. O yüzden onlardan habersiz tedavi olmam gerek. Hastanede sigorta karşılıyor mu bu tedaviyi? Sigorta karşılıyorsa bile bir şekilde annemlerin haberi olur mu? inanın aklımı kaçıracağım kendi başıma kaldırabileceğim türden bir yük değil. İçime öyle dert oluyor ki derslerimi çalışamıyorum okula gidemiyorum hiç uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor. Sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Ya kanser olursam ya daha kötü olursa, kendi başıma halledemezsem diyorum. Özel hastanede yaktırma tedavisi olan birisi fiyatlar hakkında ve şu sigorta konusunda bilgi verebilir mi lütfen? Ayrıca yardımlarınız için teşekkürler, insan burada yalnız olmadığını anlıyor herkes kendi derdiymişcesine yardım ediyor çokçok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun.
bnmde ailemin haberi yok bi rahatsızlığım olduğunu biliyorlar ama tam ne olarak ne olduğunu bilmiyorlar bnde snn gibi üni öğrencisiyimm bende öğrendktn sonra okldn soğudum ders mers yalan oldu..ben ilk devlete gittim asit verdi bana bende bişe yaramadı sonra özele gittim yaktırdım 125 tlye 3 kere gidebiliyorsun amaa gene çıktılar sonradan smearda aldımdım 30 tlye bakire smearı bişe çıkmadı muayene ücretide 30 tl..ben tkrar dr ye gidicm ama dvlete gtmeyi düşünüyorum..bence stres yapma olan oldu artık stres virüsü besliyormuşşş sigara filanda içmee çok fazla şekerli şeler yemee bağışıklığını yükseltt ve doktora gitt bşka yapck bişe yok kendimize ii bakarsak iyileşebiliriz önce inancımız olmalı buna..birde hastaneye tedaviye gittinde annenlerin haberi olmaz yani sadece sen söylersen bilirlerr