Kizlar nolur bilen varsa cevaplasin.Bu Pap IVa der cervix yaziyor bu nedir.Kanser baslangici mi?
Allahim yalvariyorumm sana sen yüzümüze gül,yalvariyorummm sifa var.Cok korkuyorum ,cok agliyorum,cok zoruma gidiyor.Koca dünyayi omuzlarim da tasiyorum sanki,kafayi yiyecegim,psikolojim cok bozuldu,Allahim sen sabir ver bana kötü birsey yapmaktan koru.
La ilahe illa ente sübhaneke inni künti minezzalimin...
Ya $afiiiiiiii
Kizlar nolur bilen varsa cevaplasin.Bu Pap IVa der cervix yaziyor bu nedir.Kanser baslangici mi?
Allahim yalvariyorumm sana sen yüzümüze gül,yalvariyorummm sifa var.Cok korkuyorum ,cok agliyorum,cok zoruma gidiyor.Koca dünyayi omuzlarim da tasiyorum sanki,kafayi yiyecegim,psikolojim cok bozuldu,Allahim sen sabir ver bana kötü birsey yapmaktan koru.
La ilahe illa ente sübhaneke inni künti minezzalimin...
Ya $afiiiiiiii
Arkadaslar bugün kontrolüm vardi,Burda duydugum aldara kremini doktora söyledim.
Doktor yazdi.cok dikkatli kullanmam gerektigini sadece Sigil olan yerlere sürmemi söyledi .
Cok yaktigini Eger dayanamazsam gidip yikamami,kremi sürdükten sonra elerimi iyice yikamami ve
Gece yatarken sürmemi ve en az 10 Saat kremin kalmasi gerektigini söyledi.
Yalniz bende sigiller degilde mercimek büyüklügünde mor-siyah lekeler var onlara etki etmeyebilir dedi.Peki niye Verdi bu kremi ben onlar gitsin diye aldim.Klinikumdan Haber gelmis buzamana kadar lazer terapi gördüm,simdi Licht terapi,isik yada Isin tedavisi uygulamak istiyorlarmis.
Kadin doktorum hastahane ile görüsecek beni arayacak nezaman olup olmayacagimi.
ISIN tedavisinde isiklaa yakiyorlar cabuk cikarsin dedi ama iyi olacaksam katlanacagiz muhakkak.
Birde istersen olmayabilirsin yaptiralim mi diye sordu.
Neyse cikan sonuclarim cok kötüde degil cok iyide degilmis.
Kanser vs görmedik dedi sükür.
Yalniz simdi Pap IVa der cervix yaziyor,4 e cikmis cok korkuyorum.
PotioPE bei 9h mit Nachweis einer CIN I
VIN III und PAIN III in den Biopsien yaziyor.
Nedemek oldugunu pek anlamadim.3 olmasi 4 e cikmasi korkutuyor beni.
6 olunca zaten Allah korusun kansersin demisti doktor.
Sanki Koca dünyayi omuzlarimda tasiyorum hayattan yasamdan zeck almiyorum.
Bunun yaninda gecen ay prematur over yetmezligim oldugunu ögrendim.FSH 27 Lerde amh 0.8
Erken menopoz.Birini cekerken biri geliyor dertlerin,isyan etmiyorum asla ama sürekli aglamak istiyorum,üzülüyorum.Rabbim bize bunlari Verdi sifayida verecek odur.
Neyapayim isin tedavisi(Licht terapi)olayim mi.
Aranizda olanlar var mi?
Nasil oluyor neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz.Bu ISIN tedavisi kanser hastalarina
Yapiliyor diye biliyordum,gercekten öyle mi,yada her cilt problemi olana bu tedavi yapiliyor mu?
genıtal sıgılım var smer testı yapıldı ama sonuç temız cıktı. doktor podofılm solusyon verdı surdugum yterlerde 1 hafta içinde gecıyor sonra yıne tekrarlıyor. ne yapmam gerekıyor. yakında nısanlancam nasıl kurtulcam. cıldıyeyemı getsem ne yapsam 6 aydır gecmedı. bılgısı olan varsa lutfen yol gostersın
Bu siteyle 2 yıl önce genital siğillerim çıktığında araştırma yaparken tanıştım ve ilk kez yorum yazıyorum.
Burada yazılanarı okudukça ellerim titriyor ve moralimi düzeltecek yorumlar arıyordum.Ama iyi ya da kötü hiçbir yorum yaşanacak olan gerçeği değiştirmiyor.Tuvalette elime takılan sert sivilcemsi pürüzler...bunlar nedir acaba derken,hemen giyinip semt polikliniğinde yaptırdığım smear testi beni bir anda nerelere götürdü...Siğiller,smear testi,biyopsi derken sonuç;ca yani rahim ağzı kanseri çıktı.
Çok şükür ki erken teşhisti ve 1.evreyi henüz tamamlamamıştı bu yaramaz hücreler.Konizasyon ameliyatı ile alındı kanser hücreleri(rahim ağzınınyarısı). Etrafında hala hgsıl mevcut.Sürekli dr.kontrolü altındayım.Lütfen bilinçli olun arkadaşlar ve işin uzmanı doktorlara gidin.6 ayda bir kontrollerim yapılıyordu.4 ay önce smear testimde yine atipik hücreler çıktı ve biyopsi yapıldı.Çok şükür temiz çıktı.Bu hafta yine kontrolüm var ve test sonuçlarını bekliyorum.Lütfen cesaretli olun ve zaman kaybetmeden bu tür sorunlarınız varsa ah vah demekle vakit kaybetmeden doktora gidin.Ben yılda bir kez smear testi yaptıran biri olarak kendimi şanslı hissediyorum.Tabiki yaşayacak ömrüm varmış diyorum,Takdir elbette Allah (C.C) da ama "öce tedbir sonra tevekkül"diyorum.Hepinize Allah acil şifa versin ve Allah(C.C) kimseyi korktuğuna uğratmasın.Bu arada evliyim ve çocuk yapmayı planlıyorum
smear testım temız cıktı yınede hpv olabılırmıyım
Geçmiş olsun agent. Allah tekrarından korusun. Daha önceden düzenli smir aldırıyor muydun?
smear testım temız cıktı yınede hpv olabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?