Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar bugün kontrolüm vardi,Burda duydugum aldara kremini doktora söyledim.
Doktor yazdi.cok dikkatli kullanmam gerektigini sadece Sigil olan yerlere sürmemi söyledi .
Cok yaktigini Eger dayanamazsam gidip yikamami,kremi sürdükten sonra elerimi iyice yikamami ve
Gece yatarken sürmemi ve en az 10 Saat kremin kalmasi gerektigini söyledi.
Yalniz bende sigiller degilde mercimek büyüklügünde mor-siyah lekeler var onlara etki etmeyebilir dedi.Peki niye Verdi bu kremi ben onlar gitsin diye aldim.Klinikumdan Haber gelmis buzamana kadar lazer terapi gördüm,simdi Licht terapi,isik yada Isin tedavisi uygulamak istiyorlarmis.
Kadin doktorum hastahane ile görüsecek beni arayacak nezaman olup olmayacagimi.
ISIN tedavisinde isiklaa yakiyorlar cabuk cikarsin dedi ama iyi olacaksam katlanacagiz muhakkak.
Birde istersen olmayabilirsin yaptiralim mi diye sordu.

Neyse cikan sonuclarim cok kötüde degil cok iyide degilmis.
Kanser vs görmedik dedi sükür.
Yalniz simdi Pap IVa der cervix yaziyor,4 e cikmis cok korkuyorum.
PotioPE bei 9h mit Nachweis einer CIN I
VIN III und PAIN III in den Biopsien yaziyor.

Nedemek oldugunu pek anlamadim.3 olmasi 4 e cikmasi korkutuyor beni.
6 olunca zaten Allah korusun kansersin demisti doktor.
Sanki Koca dünyayi omuzlarimda tasiyorum hayattan yasamdan zeck almiyorum.
Bunun yaninda gecen ay prematur over yetmezligim oldugunu ögrendim.FSH 27 Lerde amh 0.8
Erken menopoz.Birini cekerken biri geliyor dertlerin,isyan etmiyorum asla ama sürekli aglamak istiyorum,üzülüyorum.Rabbim bize bunlari Verdi sifayida verecek odur.

Neyapayim isin tedavisi(Licht terapi)olayim mi.
Aranizda olanlar var mi?
Nasil oluyor neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz.Bu ISIN tedavisi kanser hastalarina
Yapiliyor diye biliyordum,gercekten öyle mi,yada her cilt problemi olana bu tedavi yapiliyor mu?

Son düzenleme:
Kizlar nolur bilen varsa cevaplasin.Bu Pap IVa der cervix yaziyor bu nedir.Kanser baslangici mi?
Allahim yalvariyorumm sana sen yüzümüze gül,yalvariyorummm sifa var.Cok korkuyorum ,cok agliyorum,cok zoruma gidiyor.Koca dünyayi omuzlarim da tasiyorum sanki,kafayi yiyecegim,psikolojim cok bozuldu,Allahim sen sabir ver bana kötü birsey yapmaktan koru.

La ilahe illa ente sübhaneke inni künti minezzalimin...

Ya $afiiiiiiii

Son düzenleme:

çoookkk geçmiş olsun, bu tedaviyi bilen varsa mutlaka sana yazacaktır emin ol. olumlu düşün bırakma kendini bak ne güzel seyler yazmıssın zaten. derdi veren allah dermanını da verecektir hepimize inşallah. sevgilerimle

merhaba, ilk olarak moralini yüksek tut ve iyi beslen. benimde her yerim siğildi nerdeyse çok kötüydüm, senin gibi ağlıyodum sürekli, ben yaktırdım koterle, şuan hiç bişe kalmadı.
aldara pek işe yaramıyor bende kullandım hiç bi faydasını görmedim. en iyisi yaktırma ve yakılan yerlerde bir daha çıkmıyor. çok geçmiş olsun

Benedeki problemde sürekli sigillerin lazerle yakilip tekrarlamasi keske yakilinca gelmese,sanirim sendeki düsük riskli kanser yapmayan cinsten bende cikan HPV tip 16 ve beni kanserle tehtidediyor.
Isik tedavisi görecekmisim bu sefer isik terapisini Almanyada hasta sigortasi karsilamiyormus doktorun demesiyle,maliyetini tam bilmiyorum ,kanser olmaktan cok korkuyorum,insaallah bu illetten kurtulur eski saglikli günlerime kavusurum.(((

Arkadaşlar size iyi bir haberim var...%90 larda kesin tedavi sağlayan bir spray buldum tesadüfen....GLİZİGEN(herpigen eski adı)spray...ben çok ümitlendim.....yabancı kaynaklardanda araştırdım....kafama yattı sipariş vericem bide bunu deneyelim bakalım
arkadaşlar bu hpv konusunda çok suistimal var....ciddi paralar alınıyor bu konuda....bu tip ilaçları önermek doktorların pek işine gelmiyor...ve ayrıca bu konuda türkiyedeki doktorların pek bilgisi yok...
allahım mucize gibi bişey olsada şu tedavi aşı biran önce çıksa.....

genıtal sıgılım var smer testı yapıldı ama sonuç temız cıktı. doktor podofılm solusyon verdı surdugum yterlerde 1 hafta içinde gecıyor sonra yıne tekrarlıyor. ne yapmam gerekıyor. yakında nısanlancam nasıl kurtulcam. cıldıyeyemı getsem ne yapsam 6 aydır gecmedı. bılgısı olan varsa lutfen yol gostersın

Ben araştırdığımda daha yeni çıkmış bir tedavi yöntemi diye okumuştum ışık tedavisini. Bu -evlerden uzak- kanser tedavisindeki ışın (radyasyon) tedavisi değil. Yazını okuyunca tekrar araştırdım. Kızılötesi ışık tedavisi sedef, hemoroid hastalarına da kullanılıyormuş. Lazerden daha az tahribat yapıyormuş cilt dokusunda. Bendeki bilgi bu kadar. Doktorundan uygulama yöntemini açıklamasını iste ve içine siniyorsa, aklına yatıyorsa anlattıkları bu yöntemi dene derim ben. Allah yardımcın olsun canım.

Podofilm solüsyonun vakti geçmiş olabilir. Veya içeriği hafif gelmiş olabilir. Podofilm maddesini bitkiden elde ettikleri için her solüsyon aynı kuvvette olmayabiliyormuş. Başka bir ihtimal sürerken siğili bir yerden başka yere bulaşması ki podofilm deriyi yakıyor orada oluşacak ufak bir aralıktan virüs tekrar bulaşıyor olabilir. Çıkan siğiller düz ise sınırlarını tam göremeyip solüsyonu az sürmüş olabilirsin. Benim tedavim podofilmle oldu. Allaha şükürler olsun ki geçti. Benimkini dr muayenehanesinde sürdüydü ama. Dr un sürdüğü daha yoğun etkisi kuvvetli, yan etki riski de yüksek.Mutlaka işinin ehli bir dr un uygulaması lazım. Belki de podofilm sana uygun bir tedavi yöntemi değil farklı birşey denemelisin. Bu arada yediklerine, dinlenmene özen göstermen gerek ki bünyen kuvvetli olsun. Geçmiş olsun

Evet isik terapisi ben ISIN sandim.ISIK(radyoterapi) bambaska birseymis.
Bana doktorum eblerden uzak kanser degil dedi ama papIVa cervix yazinca internette kanser idrar kesesine ve raktumlara yayilmistir diyor ALLAH evlerden uzak eylesin cok korkuyorum,doktorumdan Haber bekliyorum isik tedavisi icin Randevu alacakti,henuz aramadi.Insaallah doktorum ben üzülmeyeyim diye yalan söylemiyordu,kafama öyle takiyorum ki uyku tutmuyor,tutarsada kabuslar görüyorum.Kendimi boslukta,cikmazda hissediyorum.

Rabbim hasta olup sifa bekleyen bütün ümmedi Muhammede(sav) sifa ver.Yalniz senden sifa istiyoruz sifa verecek olan sensin.

Tesekkürederim arkadasim Verdigin bilgiler icin, kaderimizde ne yazilmiysa cekecegiz artik,rabbim herseyin hayirlisini nasipetsin.HPV ile savasan Tüm hastalara ALLAH acil sifalar versin.

Son düzenleme:
Bu siteyle 2 yıl önce genital siğillerim çıktığında araştırma yaparken tanıştım ve ilk kez yorum yazıyorum.
Burada yazılanarı okudukça ellerim titriyor ve moralimi düzeltecek yorumlar arıyordum.Ama iyi ya da kötü hiçbir yorum yaşanacak olan gerçeği değiştirmiyor.Tuvalette elime takılan sert sivilcemsi pürüzler...bunlar nedir acaba derken,hemen giyinip semt polikliniğinde yaptırdığım smear testi beni bir anda nerelere götürdü...Siğiller,smear testi,biyopsi derken sonuç;ca yani rahim ağzı kanseri çıktı.
Çok şükür ki erken teşhisti ve 1.evreyi henüz tamamlamamıştı bu yaramaz hücreler.Konizasyon ameliyatı ile alındı kanser hücreleri(rahim ağzınınyarısı). Etrafında hala hgsıl mevcut.Sürekli dr.kontrolü altındayım.Lütfen bilinçli olun arkadaşlar ve işin uzmanı doktorlara gidin.6 ayda bir kontrollerim yapılıyordu.4 ay önce smear testimde yine atipik hücreler çıktı ve biyopsi yapıldı.Çok şükür temiz çıktı.Bu hafta yine kontrolüm var ve test sonuçlarını bekliyorum.Lütfen cesaretli olun ve zaman kaybetmeden bu tür sorunlarınız varsa ah vah demekle vakit kaybetmeden doktora gidin.Ben yılda bir kez smear testi yaptıran biri olarak kendimi şanslı hissediyorum.Tabiki yaşayacak ömrüm varmış diyorum,Takdir elbette Allah (C.C) da ama "öce tedbir sonra tevekkül"diyorum.Hepinize Allah acil şifa versin ve Allah(C.C) kimseyi korktuğuna uğratmasın.Bu arada evliyim ve çocuk yapmayı planlıyorum

Cok cok gecmis olsun,rabbim tekrarindan korusun.Senin yasadiklarini az cok bende yasadim.Benimde de klirotiste deri üzerindde 1 milimin altinda bulup temizlemislerdi.Erken teshis demislerdi.Suan yine varmi bilmiyorum cok korkuyorum,sigiller tekrarlamaya basladi,pap smear testi yaptilar doktor köötüde degil iyidde degil dedi,ama kanser degil dedi.Ben üzülmeyeyim diyemi diyor diye düsünüyorum,sonuclarimi int verdigimde maalesef o kötü hastaligin tekrarindan hatta idrar kesesine ve rektuma yayildigindan bahsediyor.Esim okuma su int kafayi yiyeceksin diyor,hakikaten de öyle,cok hakli,insaallah dedikleri gibi yoktur birsey,temizdir tahlillerim..simdide isik terapisi yapmak istiyorlar gün verecekler onu bekliyorum,insaallah bu tedavi olumlu cevap verir sigillerin ve o habis hastaligin tekrarindan korur.Benimde tek dilegim sagligima kavusup,anne olabilmek,o duyguyu tatmak.Rabbim bizleri bu habis hastaligin tekrarindan korusun,sifa versin.Yüzümüze gülsün,bu hastaliktan hicbir kalinti eser birakmasin insaallah.

Seni cok pozitif,cok iyi durumda gördüm, yazdiklarina bakarak.Böyle olman ne güzel.Bendde sen gibi olabilsem takmasam kafama,icim icimi yemese,olmuyor iste,hep doktorlorun yüzüne bakiyorum dolu dolu gözlerle kötü birsey mi diyecekler acaba diye.

Allah sifalar versin,rabbim güc,kuvvet,saglik versin.Tekrarindan korusun.

Geçmiş olsun agent. Allah tekrarından korusun. Daha önceden düzenli smir aldırıyor muydun?

smear testım temız cıktı yınede hpv olabılırmıyım

Cilt veya kadın doğum dr genital muayenede siğil teşhisi koyduysa sende hpv vardır. Farklı başka virüsler başka siğil gibi sivilce gibi şeylere sebep olabiliyorlar bu yüzden siğili uzman dr un da tespit etmiş olması önemli.

Siğili olup smiri temiz çıkan birçok arkadaş var burada. Bağışıklık sistemi virüsü kontrol altında tutabiliyorsa hiçbirşey çıkmıyor. Stres, ani üzüntü, kötü beslenme, sigara vb vücuduna gereken dikkati özeni göstermeyince bağışıklık sistemi düşüyor ve virüsün bulaştığı yerlerde siğil çıkmaya, lezyonlar oluşmaya başlıyor. Tedavi ettirilmezse lokal olarak sıçrama yapabiliyor. Örneğin hiç anal ilişkiye girmemiş olanlarda bu bölgede siğil çıkabiliyor.

Lütfen internetten araştırmayı bırak.İnternete kalsaydık şimdiye kadar bizi gömmüşlerdi.Rahat ol.Stres yapma.Bu hastalık stresle besleniyor.Ben çok şanslıyım çünkü dünyaca ünlü doktora gidiyorum.İsim vermek burada yanlış mı bilmiyorum.Ali Ayhan.İnternetten bak.Öyle bir doktor ki neredeyse ilk bakışta hücrenin iyi mi kötü mü olduğunu anlıyor.Müthiş bir prof.Allah sana şifa versin.Unutmaya çalış bu hastalığı,yokmuş gibi yaşa.

Bugün okudum paylaşayım dedim arkadaşlar... Likopen içeren şeyler yemek yüksek riskli hpv enfeksiyonlarını yenme olasılığını artırıyormuş. Likopen domates, kuşburnu gibi kırmızı meyve ve sebzelerde var.

Arkadaşlar yeni bir şifa kaynağı buldum..hemen sizinle paylaşmak istedim...zeytin yağrağı ekstraktı...özelliklerini okuyun mucize gibi....bağışıklığı yükseltiyor cilt problemlerine, viral hastalıklara iyi geliyor...bunun gibi birçok şeye iyi geliyor...ben sipariş ettim salı gelicek.....sizede önermek istedim.....ayrıca benim o bahsettiğim glizigen sprayde dün geldi kullanmaya başladım dün gece ....allahım şu tedavi edici aşı çıksada bu çare arayışlarından biran evvel kurtulsak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…