kolonoskopimi kolposkopimi bnm bildiğim kolonoskopi bağırsaklar için yapılan bişey
ya bende aşı olmak istiyorum ama korkutuyor bazı doktorlar insanı yok ticari amaçlıymış tehlikeliymiş ileride ne tür snçlara yol açacağı belli değilmiş falan filan
hel_in bende 5 tane var doktora gittim aldara krem verdi kullanıyorum ama aşı olmak istiyorum siğiller mevcutken aşı olunabilirmi? birde yaşım 26 yaş sınırlaması varmı? bilgilendirirsen çok sevinirim....
bendede 15 günden beri 2 tane siğil var bir tanesi vajinanın girişinde diğeride yukarıda doktora gittim uyutup alalım ve hemen hamile kalma dedi 6 tanede ası yapılacakmış öyle söyledi duyunca cok üzüldüm esimden gecmiş hamile kalmayı düşünüyordum bende oysaki ne yapacağımı bilmiyorum hamile kalsanda normal doğum yok sana dedi doktor bana bu konuda yardım edermisiniz???
Herkese selam 15 gn arayla iki kez koterle siğillerim yakıldı,sizlerler paylasmıştım. bu hafta kontrole gittiğimde yenilerinin bu defa çıkmadığını ama ufak ufak olduğunu söyledi doktorum. İlk koter sonrası çok azmıştı ve olmayan yerlerden yenileri çıkmıştı. şimdi de triklora asetik asit verdi doktorum. yarından itibaren sabah akşam bunu genital bölgeme srmeye başlıyorum. Burda bu dertle uğraşan arkadasların hemen hemen hepsinin yazılarını dikkatle okudum ve tavsiyelerine uydum. çörekotu bal ve bol bol sebze yiyorum. kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum :) bu arada bende inanılmaz kaşıntı oluyordu ama artık kaşınan yerlere sirke uyguluyorum ve kısa bir yakmanın ardından kaşıntıyı kesiyor. sirke bende siğillere karşı karartı yada dşmesini sağlamadı ama iyi geldiğini söyleyebilirim. asit tedavimi ve sreçlerinide sizlerle paylasırım. herkese acil sifalar diliyorum. sağlıcakla kalın.
sırkeyı pamukla oraya koyuosun dımı ole surup bırakmıyosun
arkadaşlar benimkiler geçmek üzere 2 tane çok ufak kaldı aldara kremi haftada 2 kez sürüyorum ve her akşam elma sirkesiyle sildim temizledim.... bir daha çıkmaz inşallah.... aşı olmayıda düşünüyorum....
bazen sadece sryorum bazaende dediğin gibi oraya koyup yatıyorum canım. çok yakıyor dayanamayabiliyorum. asit tedavisini duydunmu hiç helin, ben ilk kez dr. umdan duydum. bakalım bu ne sonuc verecek. ha bide koter sonrası kararıp dşmediler gecti gibi ama hala yerinde duruolar. sanırım dr. gitmeleri için verdi.
Selam, iki gündr asit tedavisini uyguluyorum. mecburiyetten ilk defa koter sonrası vajinama zorlada olsa bakabildim. (ben psikolojik olarak o bölgeye bakamıyor dokunamıyordum) o bölgem mahvolmus diyebiliirm. tamamen yanık izleriyle dolubenımkıler bır ayda dustuler her gun sabah aksam ılık suyla yıkadım ama sole bırsıy war koter olduysan sırke uygulama cunku janın yanınr ole sen bı avondan genıtal temızleme jeli al 9 tl ye sabah aksam yıka ılesmeye baslınca koter olan yerler eskı rengıne donunce yaralar ılesınce hemen sırkeye basla her gun sona zamanla ıkı gunde bır sonra haftada bır sıl bolgeyı....
Selam, iki gündr asit tedavisini uyguluyorum. mecburiyetten ilk defa koter sonrası vajinama zorlada olsa bakabildim. (ben psikolojik olarak o bölgeye bakamıyor dokunamıyordum) o bölgem mahvolmus diyebiliirm. tamamen yanık izleriyle dolu( Asit sirkenin daha ağırı olan bir ilaç sabah aksam kulak temizleme pamuguyla pütürlü olan yerlere sryrm. ilk sürdüğm de o bölgeler bembeyaz oldu ama kireç gibi. kezzap gibi bişey bu o derece yaktı ve kireç gibi oldu. her sürdüğmde deli gibi yakıo ve aynı anda o deli kasıntı baslıyor 5 dak. kadar sürüyr. galiba koter bende işe yaramadı bu baska bi tedavi. orayı gördkten çok uzgunum ne hale gelmiş ( off nasıl gecicek bu nasıl. yenileri çıkmaz inşallah. ordaki izler gecermi acaba. izler bi kenara bu ilaç yakıp kavuruo ve ben 15 gun kullanıcam. kimbilir daha ne hale gelicek
Selam, iki gündr asit tedavisini uyguluyorum. mecburiyetten ilk defa koter sonrası vajinama zorlada olsa bakabildim. (ben psikolojik olarak o bölgeye bakamıyor dokunamıyordum) o bölgem mahvolmus diyebiliirm. tamamen yanık izleriyle dolu( Asit sirkenin daha ağırı olan bir ilaç sabah aksam kulak temizleme pamuguyla pütürlü olan yerlere sryrm. ilk sürdüğm de o bölgeler bembeyaz oldu ama kireç gibi. kezzap gibi bişey bu o derece yaktı ve kireç gibi oldu. her sürdüğmde deli gibi yakıo ve aynı anda o deli kasıntı baslıyor 5 dak. kadar sürüyr. galiba koter bende işe yaramadı bu baska bi tedavi. orayı gördkten çok uzgunum ne hale gelmiş ( off nasıl gecicek bu nasıl. yenileri çıkmaz inşallah. ordaki izler gecermi acaba. izler bi kenara bu ilaç yakıp kavuruo ve ben 15 gun kullanıcam. kimbilir daha ne hale gelicek
selam arkadaşlar...epeydir yazamadım. çok moralim bozuk.sonucu kötü gelen smear testinden sonra doktor biyopsi istedi...onun sonucuda kötü geldi CİN3 çıkmış (yüksek displazi)...bu hpv beni bitiricek ben bu hastalıktan kurtulamıycam.çok tedirginim.tip 16 en berbat olanı.....doktorum ameliyat kararı aldı....OOOFFFFF...şu aşı çıksada kurtulsak bu pislik hastalıktan...inanın aşının sitesini hergün kontrol ediyorum.aşı son aşamada inşallah en kısa sürede çıkar...
TİP16 olan varmı????süreci nedir? test sonuçları nasıl çıkıyor??? bilmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?