Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bnm doktorom bu koter konusunda pek ii diil hem canımı çok yaktı hemde yakmadığı yerle kalmış..senin ailen biliormu hastalığını nasıl söyldin

janım sana tek tavsıyem aktardan macun alman hazır macun dırencı yuksek tutan
bıde vıtamın

koter olmusun greyfurt suyunu sakın bır bardaktan cok ıcme portakal tuket ılk once

macun deıdm gbı cok onemlı
salata fılan

arkadaslar ben 2 sene ugrastim, uzmani oldum diyebilirim. aktarlara paranizi akitmayin bence bosuna, virus vucuda girer, 6 ay hic belirti vermez ve sonra sigiller baslar, vucudun bu virusu atmasi icin zamana ihtiyac var,belli bir sure gecmesi gerek ve bu surecte malesef caniniz biraz sikiliyor cunku sigiller cevresindeki temiz deriye bulasiyor,uc vermis sigil demek bulasici sigil demek.

bu virusu hemen yok edecek bir tedavi henuz bulunmus degil, kanda dolasan bir virus degil o yuzden mesela erkeklerde tespiti mumkun degil sigil yok ise.

size tavsiyem su bunu kafaniza takmayin, telkin en iyi cozum ve tabi ciktikca yaktirin. ve cinsel hayatiniza cok dikkat edin, tekrar bu virusu tasiyan biriyle olursaniz surec bastan baslar

yalniz size cok ekstra bir cozum soyleyecegim,sigilleri 1 hafta icinde yokeden ve korkutan cozum,yabani incir agacinin dallarini koparinca akan sutu surun,yakiyor ve bidaha cikmiyor,deneyin bana dua edceksiniz

sen ciddimisin cnm incireden çıkıyo hani süt gibi yakıcı bişey onumu diosun köyde birsürü incir ağacı var deneyebilirim ben bunu

sen ciddimisin cnm incireden çıkıyo hani süt gibi yakıcı bişey onumu diosun köyde birsürü incir ağacı var deneyebilirim ben bunu

dene, 1 - 2 hafta yatmadan once sigillere birer damla sur,cok kasinacak ve aciyacak sabret. bi sure sonra sigiller kuculup kaybolacak, izi de kalmayacak. insallah diyorum...ben kotere gitmekten bikmistim, tekrar cikiyordu, sonunda hic gitmemeye karar verdim, kendikendime de bunlar gecip gidecek dedim, kayboldular, incir de surdum bunun da etkisi buyuk bence

Son düzenleme:

slm cnm bnde haziran 2010dan beri bu siğillerle ugrasyrm 4 kere koter oldum daha sonra dondurma işlemi yaptrmaya basladım özele gdyrm tip belirleme yaptrmadım fakat smear sonuclarm temz cıkıyor.siğillerimde ara ara tek tük çıkıyo hala gidip dondurma işlemi yaptryrm bana nişanlımdan bulaştı bu hastalık oda siğillerini tedavi ettrdi artık cıkmıyo onda bu virüsü tasıyan bryle beraber olmayn demişsin ama bu yzden ondan ayrılamamki.gardesil aşısınıda yaptrdm bn btti aşılarım.nişanlımda aşı olmayı düşünüyo.cinsel haytmz ztn aylardr btti gbi bişe çok yıprndm napmam gerekiyo bilemyrm brlkte oldukca nişanlımla bu virüs geçmezmi diosun?*

hayır arkadaşım ya öyle şey olurmu.Evli olupta bununla uğraşan yüzlerce insan var.tek eşli olman çok daha avantaj.Nişanlın tedavisin olmuş çıkmıyormuşta o virüsü yenmiş diyebiliriz.Sadece 1 sene kadar prezervatifle ilişkiye girin.Geçip gidicek tatlım

smir testlerin siğil çıktığı zamanlarda nasıl çıkıyordu?

yeni katılan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun herkes için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah geçicek
benim kasım 2010 da başladı bu rahatsızlık 2 siğil vardı aralık ayı boyunca doktora gittim 3 kere podofilm sürdü siğiller geçti
sonra bi tane çıkar gbi oldu yine podofilm sürdü geçti 2 aydır yok Allahıma şükür
bakire olduğumdan simir istemedi doktorum
inşallahta çıkmaz ben sağlık açısından pek dikkat etmiyorum bu aralar salata macun vitamin ihmal ediyorum ama en kısa zamanda devam edicem Allahtan sigara alkol yok
şunu söyliyim fazla canınızı sıkmayın o zaman çıkıyo bu bence
sivilce gibi dert sıkıntı olunca bi yerden ben burdayım hala senn vucudundayım dercesine çıkıyo
can sıkmamak elde değil ama yinede dua edin ben en başta inanmaktan geçiyo yol geçeceğine inanın
herkes sağlığına kavuşur inşallah

demekku nisanlin baskasiyla birlikte olmus belki 1 sene once belki cok daha once ve erkekte sigil cikmamasi virusu tasimamasi anlamina da gelmiyor, bence virus iyice kaybolana kadar iliskiye girmeyin. 2010 haziran cok yeni bence bu sene hic birlikte olma en azindan 1 sene gecsin, tabi o da bu arada baskasiyla asla olmamali yoksa yine bastan baslar.

lutfen yanlis bilgi vermeyin, kadinin tek esli olmasi hastaligi engellememis goruldugu gibi, erkek daha once veya nisanlisi varken bunu bilemeyiz baska birinden kapmis. hastaligin ne zaman bulastigi tespit edilemiyor cunku ara ara gecmis gibi gorunse de tekrar nuksedebiliyor. ayrica prezervatif tam koruma saglamiyor cunku diger acikta kalan bolgelerden de gecebiliyor, bu cunku sadece sivi yoluyla bulasan cinsel hastaliklar gibi degil, derinin temas et
esi ile bulasir ve enfekte olmus kiside virus aktif ise 1 kere temas etmek virusun gecmesi icin yeterlidir dolayisiyla iliskiye girmeden de sadece temas yolu ile de bulasir...madem arkadas evli degil en guzeli bir sure cinsel aktiviteye ara vermektir

GAMZELI BENCE KENDI KENDINE KIMSEYE BURDASU SUNLA BUNLA BIRLIKTE OLMUS DEME !!!!

HPV ILISKI HARICI agda wc ılıskı ,havuz,baskasının esylarını kullanma surtunme yoluyla olusabılcek her turlu surtunmeyle gecer

yanı ne kadar bılgın varda bu kadar konusabılıyosun..................

6 ayda bır sımır aldın asena ıyı olmana su anda cok sewındım eyer bılkı sıgıl ara ara cıkıosa bu senın basta c vıtamını eksıklıgınden kaynaklanır
sana tawsıyem yogun c vıtamını (evevıt vıtamın ,gnc vıtamın,dırencı yuksek tutan her hangı hazır macun.apıkobal vıtaın vs) kullanman

haftada bır sırke sur yat pamuga dok sırkeyı mutlaka dene ben ıkı sene bunu yaptım ve en onemlısı ası oldum
senın ası olmanada cok sewındım nısanlında bır an once asısını olabılır
EGER su an ıkınızdede sıgıl yoksa dedım gbı oda sende sırke surun hafftada bır kes
ve en onemlısı 1 yıl kadar prezarvatıfle korunun
IC camasırlanırını yıkadıktan sona utuleyın
havuza yaklasık 1 2 yıl kullanmayın mantar yapar akıntı yapar oda
agda yapatırmadım ben 8 9 ay hala 2 senedır jıletle alıyorum bu sene 3. senemde hala sıgıl cıkmadı lazerlı epılasyona basladım uzaktan atıslı tenıne deymıyen
jılet kullanıcaksan da tek kullanımlık kullan
agda uzun bı sure kullanma sıgılın en yakın dostu sıgılı dagıtan agdadır... bı sorun olrsa sor lutwen elımden geldınce yardımcı olmaya calısırım kıb

yok canim cinsel yolla bulasiyor, deriden deriye atliyor bu virus
ben 3-4 ayri doktordan aldigim bilgileri paylasiyorum
hic cinsel iliskim hicbisekilde surtunme dahil olmadi ama hpv kaptim diyen var mi acaba?
varsa da herhalde sigilli birinin camasirini cikarir cikarmaz giymis falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…