genotipleme sonucumu dün gece netten öğrendim....16,11,6 çıktı..(( hpv 16 en yüksek riskli tip, moralman yıkıldım...bundan sonra hayatım hiç bir zaman normal olmayacak...hep tedirgin olucam.sürekli doktor kontrolleri....çok moralim bozuk çoookkkkk......
hepiniz çok sağolun arkadaşlar.....işte ben böyleyim en ufak bişeyi kafaya takan ben bu hastalığı kabullenemiyorum...karat canım malesef sigara içiyorum....bu benim için kocaman bir eksi...testin sonucunu gece netten öğrendim...çok ağladım tip 16 yı hiç beklemiyodum..en tehlikelisi ve siğiller daha agresif oluyormuş.....şimdiiii kanser olmak riskinemi yanayım, yoksa sürekli siğil çıktıkça yaktırma olayınamı......bıktııımmmm......hayatım alt üst oldu sürekli doktorlardayız...(benim makattada var)...bugün yine doktordaydım....10 - 15 gün sonra kolonoskopi yapılıcak...buda sanırım çok can yakıyormuş....rahim ağzı koterize edilecek falan filan...siğillerim de var yine.....psikolojim alt üst oldu...eşimlede kopma aşamasına geldik....her şerde bir hayır vardır...bakalım sonumuz ne olucak...hepimize allah sabır ve şifa versin..
ARKADAŞLAR ŞU ÇIKICAK OLAN TEDAVİ EDİCİ AŞIYLE ALAKALI BİR BİLGİSİ OLAN VARMI....CEVAP BEKLİYORUM....
hepiniz çok sağolun arkadaşlar.....işte ben böyleyim en ufak bişeyi kafaya takan ben bu hastalığı kabullenemiyorum...karat canım malesef sigara içiyorum....bu benim için kocaman bir eksi...testin sonucunu gece netten öğrendim...çok ağladım tip 16 yı hiç beklemiyodum..en tehlikelisi ve siğiller daha agresif oluyormuş.....şimdiiii kanser olmak riskinemi yanayım, yoksa sürekli siğil çıktıkça yaktırma olayınamı......bıktııımmmm......hayatım alt üst oldu sürekli doktorlardayız...(benim makattada var)...bugün yine doktordaydım....10 - 15 gün sonra kolonoskopi yapılıcak...buda sanırım çok can yakıyormuş....rahim ağzı koterize edilecek falan filan...siğillerim de var yine.....psikolojim alt üst oldu...eşimlede kopma aşamasına geldik....her şerde bir hayır vardır...bakalım sonumuz ne olucak...hepimize allah sabır ve şifa versin..
ARKADAŞLAR ŞU ÇIKICAK OLAN TEDAVİ EDİCİ AŞIYLE ALAKALI BİR BİLGİSİ OLAN VARMI....CEVAP BEKLİYORUM....
arkadaşlar meraba, öncelikle hepinize geçmiş olsun. aranıza yeni katıldım, mümkün olduğunca okumaya çalıştım yazılanları. ancak sormak istediğim bişey var: smear testinin temiz çıkmasına rağmen siğil olmasının anlamı nedir?
ben 3 hafta önce tesadüfen farkettim. o kadar dipte köşede biyerde ki daha önce hiç bakmadığım biyer. dolayısıyla 1 gün önce de çıkmış olabilirdi, 3 ay ya ya 1 sene önce de. 1 tane ve yarım pirinç büyüklüğünde. geçen sene genel kontrol amaçlı smearim temiz çıkmıştı. haftaya doktora gidicem tekrargerçekten çok sıkıcı ve stresli bir süreç.
merhaba arkadaşlar.. başından beri okumadım ama başlığa göre yazıyorum...
bu virüs vücuttan atılabiliyorrr %1de ihtimal olsa da atılıyor yaşadım biliyorum.. bağşıklık sistemin eğer kuvvetl ise vücut temizliyor... herbalife ın bütün ürünlrini kullandım bağşıklık sistemimin güçlenmesi daha sağlıklı olabilmek için.. kullanmaya başladıktan 1 sene sonra bütün sonuçlarım negatif cıkmaya başladı yani doktor dediki geçmiş.. bende iki kere yaktırdım, rahmimin içine kadar sıçramıştı kazıdılar falan vs neyse bunlardan bahsetmeyceğim bağşıklık sisteminiz iyi oldugunda geçiyor vücut aıyor... evliyim eşimdede siğiller vardı aynı sonucu aldık çok şükür... önceden hastaneden çıkamazken 1 senede kontrole çagırdı doktor... çok şükür...Allah yar ve yardımcınız olsun... kanser olcam diye korkmayın çok ağladım ben bu sebepten.. iyi beslenin dua edin ..RAbbim şifasını verecektir..
ne illet bişey bu ya kocamdan kaça kaça bi hal oldum:)
arkadaşlar meraba, öncelikle hepinize geçmiş olsun. aranıza yeni katıldım, mümkün olduğunca okumaya çalıştım yazılanları. ancak sormak istediğim bişey var: smear testinin temiz çıkmasına rağmen siğil olmasının anlamı nedir?
ben 3 hafta önce tesadüfen farkettim. o kadar dipte köşede biyerde ki daha önce hiç bakmadığım biyer. dolayısıyla 1 gün önce de çıkmış olabilirdi, 3 ay ya ya 1 sene önce de. 1 tane ve yarım pirinç büyüklüğünde. geçen sene genel kontrol amaçlı smearim temiz çıkmıştı. haftaya doktora gidicem tekrargerçekten çok sıkıcı ve stresli bir süreç.
*gördüğün siğil olmayabilir.
*vücudundaki virüs yükü düşüktür ve/veya bağışıklık sistemin kuvvetlidir ve durumu kontrol altına alabiliyordur.
*sana düşük riskli virüs bulaşmıştır, o da rahim ağzında değişiklik yapmamıştır. (hiç yapmaz anlamına gelmiyor)
çabuk davranmanın çok faydası olduğuna inanıyorum. farkeder etmez dr a gitmek+ilişki vs askıya almak+her zaman hijyene dikkat etmek...bunlar önemli.
şimdiden geçmiş olsun...
sewgılı arkadaısım oncelıkle gecmıs olsun
eğer sıgıl cıkmammasını ıstıyorsan vıtamın alırsan cıkmaz bak bır sene gecmıs ne gusel eğer kendıne ıyı baksan 2 sene sıgıl kendını vucut dırencıyle yenılıo ve vurusu atıyor
aktardan macun al sana tawsıyem hazır onu sabah aksam ye bır tatlı kasıgı bır de aksam yatarken corek otu cektır yogurttla ye
asını olmasıdıysan eger ol derım ımkanın warsa
senınkı temızse baslangıc sewıyesıdır sewıyenın yukselmemesı ılerlemesı ıcın ası sart kendını ayarl yaptır derım
arkadaşlar!!!bu hpv ile alakalı tedavi sürecince hıv virüsüyle alakalı test yaptıran varmı....bunu doktoru isteyen varmı?????benim kafam çok karışık şimdide taktım bu hıv virüsüne ya oda varsa diye....hiç bu ikisini bir arada yaşayan varmı ????nolur biri bana bu konuyla ilgili bişeyler yazsın....
arkadaşlar!!!bu hpv ile alakalı tedavi sürecince hıv virüsüyle alakalı test yaptıran varmı....bunu doktoru isteyen varmı?????benim kafam çok karışık şimdide taktım bu hıv virüsüne ya oda varsa diye....hiç bu ikisini bir arada yaşayan varmı ????nolur biri bana bu konuyla ilgili bişeyler yazsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?