- 10 Temmuz 2008
- 77
- 7
- 98
- 42
Condylox Solution
(podofilox) prevents the growth of certain types of cells. Exactly how podofilox works is unknown.
Condylox is used to treat genital warts that appear on the outside of the body, however this medicine is not a cure for genital warts.
Condylox may also be used for other purposes not listed in this medication guide.Important information about Condylox
Do not use Condylox on any warts or skin growths that have not been checked by your doctor. Using more of Condylox will not make it work better, and may increase side effects. Avoid getting this medication in your eyes. If this does happen, rinse with water and call your doctor. Do not place the gel or solution in your rectum, vagina, or urethra. If it does get into any of these areas, rinse with water.
Avoid having unprotected sex. Condylox is not a cure for genital warts, and it will not protect against sexually transmitted diseases such as chlamydia, gonorrhea, herpes, HIV, syphilis, and trichomoniasis. Talk with your doctor about safe ways to prevent transmission during sex.
Wash your hands before and after applying Condylox.
Before using Condylox
You should not use Condylox if you are allergic to podofilox. Do not use this medication on any warts or skin growths that have not been checked by your doctor.
FDA pregnancy category C. It is not known whether Condylox will harm an unborn baby. Tell your doctor if you are pregnant or plan to become pregnant while using Condylox. It is not known whether podofilox passes into breast milk or if it could harm a nursing baby. Do not use Condylox without telling your doctor if you are breast-feeding a baby.
condylox krem
Condylox Çözüm (podofilox) hücrelerin belirli tiplerinin büyümesini engeller. Tam olarak nasıl çalışır podofilox bilinmemektedir. Condylox ancak bu ilaç genital siğiller için bir çare değil, vücudun dışında görünen genital siğiller tedavi etmek için kullanılır. Condylox da bu ilaç kılavuzda yer almayan diğer amaçlar için kullanılabilir.
Condylox hakkında önemli bilgiler doktor kontrolünden henüz herhangi bir siğil veya deri büyümeleri üzerinde Condylox kullanmayın. daha Condylox kullanılması ve daha iyi iş yapmaz yan etkilerini artırabilir. Önlemek gözlerinde bu ilaç alıyorum. bu su ile durulayın olur ve doktorunuzu arayın yoksa. jel veya çözüm rektum, vajina veya üretra koymayın. bu alanlarda herhangi bir su ile durulayın girmek yoksa. Önlemek korunmasız seks. Condylox genital siğiller için bir tedavi değildir ve bu klamidya, gonore, herpes, HIV, frengi ve trikomoniyaz gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlamaz. cinsel ilişki sırasında geçişini önlemek için güvenli yolları konusunda doktorunuzla konuşun. öncesi ve Condylox uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayın. Eğer podofilox alerjiniz varsa Condylox kullanmadan önce Condylox kullanmamalıdır. doktorunuz tarafından kontrol henüz herhangi bir siğil veya deri büyümeleri bu ilacı kullanmayın.
siğiller ile 326 hastada ilk çok merkezli bir klinik çalışmada, Condylox Gel% 0.5 ve araç karşılaştırılabilir hasta grupları için çift-kör bir biçimde uygulanmıştır. etkinlik verileri ile 260 hastadan 176 Condylox Gel% 0.5 ile tedavi edildi. Hastaların Condylox Gel% 0.5 iki kez 4 gün "dinlenme" dönemi ardından üç gün boyunca her gün uygulanır. 4 hafta sonunda hastaların% 38.4 Condylox Gel% 0.5 ile tedavi siğil dokusunun tam takas oldu. anogenital siğiller ile 108 değerlendirilebilir hastalarda ikinci çok merkezli bir klinik çalışmada, Condylox (podofilox) Topikal Çözüm% 0.5 etkinliği için Condylox Gel% 0.5 ile karşılaştırıldı. ilk klinik çalışmada olduğu gibi, hastalar Condylox Gel% 0.5 iki kez dört gün "dinlenme" dönemi ardından üç gün boyunca her gün uygulanır. Benzer klerensi gözlendi. Condylox Gel% 0.5 muamele edilince 4 hafta sonunda hastaların% 25.6 'siğil dokusunun tam takas oldu
bu ılac sadece ustunu temızlıyor ve koter gbı derı altına 3 4 cm ınmıyor
Hel-incim doktor gibisin maşallah ne çabuk araştırdında buldun onu:)) tebrikler vallah... uzun zamandır girmiyodum sayfaya yeni arkadaşlar eklenmiş onlarında en yakın zamanda bu hastalığı atlatması dileğiyle.. ben 2. aşımıda oldum..cinsel hayatımda olmadığı için şuan rahatım..tekrar bu hastalığa yakalanmamak ümidiyle herkese geçmiş olsun.. :94: