Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

He_lin canım haklısın belki.....benim kafam o kadar karışıkki...farklı farklı şeyler okuyorum.benim gittiğim dr. Sen enfekte olmuşsun aşıya gerek yok dedi.....senin giğil saysı epey çokmuş....hepsinden kurtulabildinmi????benim az olmasına rağmen doğru dürüst bakmıyolar galiba 2 sefer yaktırdım yine siğiller kalmış....sinirim bozuldu...yinemi o acıyı çekicem......

Canım çok sağl öerilerin için......biyerde okdum bu hastalığa yakalanmadan önceki iç çamaşırlarınızı atın diye....o yüzden tereddüt ettim şuan yenilerini kullanıyorum....benim dr. çinko kapsül verdi onu kullanıyorum....yeşil çay içiyorum.

arkdaşlar bakireyim ve bugün smir aldırdımm 1 hafta sora çıkar dedi dktor ..kzlık zarınada hçbir zarar gelmedi..yada benim zarım bu duruma elverişliydi bilemiorum ..herkesinki aynı olmayabilir çünkü..bakalm ne çıkıcak çok mrk ediorum..

7 ay önce bendede çıkmıştı bende çok korktum dr a gittim önce yapılması gereken tetkikleri yapcas dedi yakmadı vajinal enfeksiyonda varmış bir krem verdi o arada ben netten okumustum sirke ile sildim 2 defa 1 haftada siğiller geçti çok şükür bir daha tekrar etmedi inşallah etmezde

bende aynı sorunu yasadım 7 ay once fılan cıktı korktum dr a gıttım yakmadı hıc bısey yapmadı tetkıklerı yapalım once dedı bende o arada netten okumustum sırkeyle sıldım 2 defa bır haftada gectı sıgıllerım bır daha tekrar etmedı inşallah etmezde bir dene istersen belki faydası olur sanada

runya eyer sıgıllerın yarası koter ızı degıl yaraları tamamen gectıyse hemen sırkeye basla pamuga sırkeyı bolca dok sıgıllerın uzerıne koy

her gun vıtamın al

o salak doktorunun dedıklerıne kulak aldırma ımaknın warsa tanıdıgın bı ezacı doktor reprezantıc ılac deposunda calısan arkadsın warsa hemen asını ol
bı tane ezaneden evevıt vıtamın al her gun ıc cınkonada dewam et bu sure zarfında her gun portakal ye mumkunse bır bardak taze sıkma portakal suyu

elınde koter sonrası salak doktorun umarım batıcon kırmızı bır solısyon war vermıstır onu hep sur
bıtene kadar sabah aksam

hemen bugun basla sırkeye her gun eyer yaparsan evdeysen pamuga dok koy gunduz gece sabah 4 saat de bır deysıtır sırkeyı pamugu sur 2 3 haftaya eyer duzenlı yaparsan sıgılın duser ama bu sure zarfında kendıne ıyı bakarsan
agda yapma

ARKADASLARIM YOGUN C VE B VITAMINI
BALIK YAG KAPSULU
BOL YESIL SALATA
AKINTINIZI ENGELLEYEN ADA CAYI VE CIWAN PERCEMI CAYI GUNDE IKI BARDAK
AKTARDAN ALICANIZ DIRENCI YUKSEK TUTAN 10 15 TL BIR MACUN
EN ONEMLISI TIPIN BIR UST TIPE YUKSELMESINI ENGELLEYEN 5 YIL RAHIM KANSEIRNDEN KORUYAN CERVALIX YADA GARDESIL ASI

SIGILI OLMAYAN ARKIDASLARIM HAFTADA BIR SIRKE SURSUNLER .....

dedım gbı vıtamın eksık olmadı surece cıkmaz bu
eeğer 5 yıl ıcınde tekrar cıkmazsa bu sıgıller vucut kendını yenılıo aynı sekılde rahımde bu durumu kontol altına almak ıcın 6 ayda bır sıımır aldırın zor seyler dıl bol bol c vıtamını kocaman optummmmmmmmmm....

he_lincim henüz yaralarım var geçen hafta yaktırdım.bu bölgede çabuk iyileşmiyor malesef.sirkeyi yapıcam muhakkak.ben hergün taze portakal suyu, yeşil çay, çinko kapsül birde çörek otu yiyorum.....benim bağışıklık çok kötü sigarada içiyorum.....moralim bozuk.... galiba benim makatın içindede çıktı...o nasıl olucak ....deliricem....:84:

tatlım bu kadar takıp stres yaparsan coklaşır birazcık siğillerini unut sirkeyi dene derim ben 2 defa sirkeyle sildim geçti ve tekrarlamadı ufff ya kadın olmak çok zorrr

ASKEY elimde değl canım....sürekli kafamda bu var...hiç kabullenemdim.....neden beni buldu..bu yüzden eşimlede problemler yaşadık ben hep onu suçladım.hijyen takıntımda var.her şeye çok dikkat ederim geldi beni buldu benim için büyük talihsizlik.çektiğim acılar artı psikolojim altüst buda cabası.....pap simır testimde ASCUS çıktı.....ayın 25 inden sonra leep ve biyopsi yapılıcak. bakalım benim sonum ne olucak........kafayı sıyırmadan kurtulsam bu hastalıktan....tedavi edici aşı hakkında bir bilgin varmı?????2011 de çıkıcak diye bir yazı okudum.....o biraz beni rahatlatıyor.....

ok sen hemen aktardan macun al o zaman dırencı yuksek tutan her gun bır kasık tatlı ye yaralar gecınce tamamen sırkeye basla aksam yatarken ıc camasırınla yat sadece
gunluk ped kullanma corek otu ye aksamları yogurtla karısıtır zaten yıosun sıgarayıda dusur sayısını ben sıragaryı braktım sıgılden sona umarım sanada wsıle olur

canm geçmiş olsun evet insanın elinde olmuyor ama biraz rahatla taktıkça daha da çıkar.şimdi sakin ol gerekli tedavini ol dr un dediği zamanlarda smear aldır 1 sene boyunca smear temiz gelirse normal takibe dönersin.dr ların % 90 ı 1 sene boyunca siğil çıkmazsa atlatmışsın diyorlar.tek yapman gereken tedaviden sonra kendine çok iyi bakman tatlım geçmiş olsun.

He_lin canım sigarayı bir türlü bırakamıyorum....bu olay başıma geldikten sonra sigaraya dahada yüklendim...sen nasıl bıraktın sigarayı????özel bişey yaptınmı??????piyasada bantlar ilaç falan varmış bunlar ne kadar etkili olurki acaba......denesemmi ki....

leep ten önce kolposkopi yapılır diye biliyorum ben. emin misin leep yapacaklarından canım? kolposkopi ve biyopsi olmasın o? leep ascus için fazla radikal bir yöntem değil mi?

laktoz sağl canım....senin şuanki durumun nasıl bana anlatırmısın sürecini....

cnm benim bikini bölgesinde 1 tane çıkmıştı ne olduğunu bilmediğim için önemsememiştim uzun bir süre geçmeyince dr a gittim gittiğim dr da ilk anlamadı siğil ilacı verdi baktım olmayacak başka dr a gittim bunu alalım ne olduğuna bakalım dedi ve yarıp aldı ve dikiş atıldı malesef ve siğil oldugu sonucu geldi.smear yaptı ondan sonra Allaha şükür temiz geldi.6,5 aydır yok.hiç bu hastalığa yakalanmamış gibi davrandım gripmiş ve geçicek dedim.Ekstradan bişey yapmıyorum zaten sebzeyi çok sevdiğim için bir problem olmadı bol salata yerim.yeşil çay mutlaka içerim.sigara hiç kullanmadım.İlk önce beyninde bu hastalığı bitir psikolojini düzelt zaten bizler şanslı insanlarız farkedip dr a gittiğimiz için.o yüzden bu da geçicek.biraz zaman geçsin iyileşmeye başladığın zaman kendini bu kadar yıprattığına üzüleceksin.Geçicek canım unutma

leep ten önce kolposkopi yapılır diye biliyorum ben. emin misin leep yapacaklarından canım? kolposkopi ve biyopsi olmasın o? leep ascus için fazla radikal bir yöntem değil mi?

sanırım onu yanlış anlamış kolposkopi yapıp hücre bozukluğu farkederse biyopsi yapar sanırım dr u.leep ascus için yapılması erken

runyacım ben tipleme yaptırdım hpv tip 6 çıktı dr aşıya gerek yok dedi ilaç kullanmadan geçti hemen birde tekrar etmedi bir süre sonra vucuttan atarsın dedı korkulcak bişe yok 6 ayda bir kontrole gel negatif olana kadar dedi ama uyguladığım özel macun vitamin vs.. yok bünyemde zayıf oysaki ama kafana takmamayı dene başka şeylerle ugraş hijyene bende önem veriyorum ama siğillerden sonrada bişey değişmedi yani aynısı gibi devam :)

arkadaşlar ben ayrı ayrı 2 doktora gittim ikiside o bölgede hücre bozulmaları var hpv de olduğu için o bölgeyi kazımaları gerektiğini söyledi.....leep işlemiyle birlikte biyopsi için alınması gerekenide alırız denildi...ben burda ünvst. hastanesine başladım.regl olduktan sonra gidicem....

arkadaşlar şükür bu sabah koter oldum.. ama virüsün dna sı çıkmadığı için henüz aşı yapmayalım dedi doktor.. o kadar yerleşmiş ki bendeki siğil tam 1 saat sürmüş operasyon. ve sürekli kanamam var.. bir günde artık 5-6 tANE çıkmaya başlaıştı düşün ilk yazı yazdığımdan bu yana ne kadar zaman geçti. çok fala yaram var ama br an önce iyileşmesini, umuyorum yoksa devamsızlıktan kalabilrm:S doktorum süppper br doktor iki seferde olabilecek operasyonu bir kezde halletti. ve benim 1 senede kurtulabileceğimi söyldi. tekrarlayabilr benm siğiller çünküçok yaygındı.. ama sonuçta daha çok gnçsin ve gereken her şeyi yapıcaksn dedi.. spor falan da yapıcam düzenli olarak doktorum şddetle önerdi. vücudunun yükünü hafiflet biraz dedi.tabi bunun dşında çörek otu ve garip garp otlar almış annem bnir dolu. yeşil çayın açığını her şeyin organiğini almış, portakal greyfurt suyu ve 3 öğün salata ne çeşit ot vara yiorum. kızartma bira kola falan kesinlikle yok. hayatımı değiştim .D inşalah virüs de bendeki varlığını sonlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…