He_lin canım haklısın belki.....benim kafam o kadar karışıkki...farklı farklı şeyler okuyorum.benim gittiğim dr. Sen enfekte olmuşsun aşıya gerek yok dedi.....senin giğil saysı epey çokmuş....hepsinden kurtulabildinmi????benim az olmasına rağmen doğru dürüst bakmıyolar galiba 2 sefer yaktırdım yine siğiller kalmış....sinirim bozuldu...yinemi o acıyı çekicem......
bana biri yardım etsin. sürekli artıyor. aldara kullanıyorum ama faydası yok. koter le yakılınca izkalıyo mu. . ve erkek arkadaşımda yok bende var bu nasıl olabiliyor. bu süreçte ilşkiye griliyor mu ? siğil kalmaması mı lazım. yoksa hep bulaştrma riskim var mı. tek ilşkide bulama olasılığı nedir? koterle yakılınca iz kalıyor mu? helin sen kaç kez yaktırdın. ?? biraz bilgi verir misn? ne kadar zaman da bir kontrole gitmem lazım. sende ankaradasın sanırım. hag doktoru hangi hastaneyi tavsiye edebilirsin bana? ne kadar sonraya tarihveriyolar koter için ? bana kalsa ben şimdi gidip olucam:S ama doktor aldara verdi faydası yok!!! bırakırsam senin gibi artr mı( dha ne kadar artıcaksa) lütfen... yorumlarınızı bekliyorum.
He_lin canım haklısın belki.....benim kafam o kadar karışıkki...farklı farklı şeyler okuyorum.benim gittiğim dr. Sen enfekte olmuşsun aşıya gerek yok dedi.....senin giğil saysı epey çokmuş....hepsinden kurtulabildinmi????benim az olmasına rağmen doğru dürüst bakmıyolar galiba 2 sefer yaktırdım yine siğiller kalmış....sinirim bozuldu...yinemi o acıyı çekicem......
he_lincim henüz yaralarım var geçen hafta yaktırdım.bu bölgede çabuk iyileşmiyor malesef.sirkeyi yapıcam muhakkak.ben hergün taze portakal suyu, yeşil çay, çinko kapsül birde çörek otu yiyorum.....benim bağışıklık çok kötü sigarada içiyorum.....moralim bozuk.... galiba benim makatın içindede çıktı...o nasıl olucak ....deliricem....:84:
he_lincim henüz yaralarım var geçen hafta yaktırdım.bu bölgede çabuk iyileşmiyor malesef.sirkeyi yapıcam muhakkak.ben hergün taze portakal suyu, yeşil çay, çinko kapsül birde çörek otu yiyorum.....benim bağışıklık çok kötü sigarada içiyorum.....moralim bozuk.... Galiba benim makatın içindede çıktı...o nasıl olucak ....deliricem....:84:
ASKEY elimde değl canım....sürekli kafamda bu var...hiç kabullenemdim.....neden beni buldu..bu yüzden eşimlede problemler yaşadık ben hep onu suçladım.hijyen takıntımda var.her şeye çok dikkat ederim geldi beni buldu benim için büyük talihsizlik.çektiğim acılar artı psikolojim altüst buda cabası.....pap simır testimde ASCUS çıktı.....ayın 25 inden sonra leep ve biyopsi yapılıcak. bakalım benim sonum ne olucak........kafayı sıyırmadan kurtulsam bu hastalıktan....tedavi edici aşı hakkında bir bilgin varmı?????2011 de çıkıcak diye bir yazı okudum.....o biraz beni rahatlatıyor.....
ASKEY elimde değl canım....sürekli kafamda bu var...hiç kabullenemdim.....neden beni buldu..bu yüzden eşimlede problemler yaşadık ben hep onu suçladım.hijyen takıntımda var.her şeye çok dikkat ederim geldi beni buldu benim için büyük talihsizlik.çektiğim acılar artı psikolojim altüst buda cabası.....pap simır testimde ASCUS çıktı.....ayın 25 inden sonra leep ve biyopsi yapılıcak. bakalım benim sonum ne olucak........kafayı sıyırmadan kurtulsam bu hastalıktan....tedavi edici aşı hakkında bir bilgin varmı?????2011 de çıkıcak diye bir yazı okudum.....o biraz beni rahatlatıyor.....
laktoz sağl canım....senin şuanki durumun nasıl bana anlatırmısın sürecini....
leep ten önce kolposkopi yapılır diye biliyorum ben. emin misin leep yapacaklarından canım? kolposkopi ve biyopsi olmasın o? leep ascus için fazla radikal bir yöntem değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?