canım kesınlıkle hel-ın e katılıyorum tıp testı yaptırma o parayla gıt asını ol bence sonucta bız bu hastlaıgı yakaldık muhım olan rahımagzı kanserınden korunmak bende yaptırmadım dr bence gerek yok demıstı aşını ol demıstı
bende öyle düşündümm 350 ye aşı olurum daha iii şu an içinn.. belki ilerdee yapılabilir tip..ama smear aldırmayı düşünüyorum madem alınabiliyormuş en azından onun maliyeti daha azdır
ezacı arkadasın yada ılac reprezantıcıs arkadasın yada ılac deposunda calısan yada doktor dıdısın dıdısı bı arkadasın warsa rıca mıca ett derım CERVALIX RAHIM KANSERINE KARSI ASIYI 244 tl yerıne ben 93 tl aldım
ozel hastaneler sımır testını 80 tl yapıyorlar ama dewlet hastnesı ve yaDA KADIN DOGUM HASTANELERI UCRETSIZ 15 GUN ICINDE SONUCU HER IKISIDE VERIYOR
300 tl ye ben 3 doz aldım haberın olsn
sana tawsıyem bulundun yer nere bılmıyorm ama
ankarada zekaı tahır
etlık dogum evı
cebecı dogum evı
ıstanbulda dogum evı hastanelerınde ucretsız yaptırman kendıne ıyı bak macun ye bır kasık bol bol gunde ıkı kasık eksıltme
devlet hastanesinde yaptıramam bakireyim ..doktora sordum 30 milyonmuş smear ..ankara istnbl şu an zor trabzndayım ..hiç tanıdık biride yok vallahi..zaten herşeyi gizli ypmk zorunda kalıorm pffff
mrb arkadaşlar yeni üye oldum. siğillerle başım dertte benimde yaklaşık 3 ay önce öğrendim siğil olduğunu 1 ay önce koterle yakıldı ama yine çıktı dün dr gittim ve tekrar yakılıcak dedi aşı önerdi aşılanıcam tekrar koterde olucam tamamen biterde bidaha hiç gelmez inş. tamamen nasıl kurtulucaz bundan yaa psikolojim alt üst oldu :18:
sebze tamam da meyve yiyemiyorum hiç ağzıma sürmüyorum hiçbir meyveyi vitamin hapı aldım oda paso yemek yediriyo sigarada var. atlatıcam inş. meyve yemeye çalışıcam zorlaa doktorumda söledi bağışıklık sistemi güçlü olucak die ama bende nerdeegeçmiş olsun canım pskolojını sağlam tut moralını yuksek tut ve bağışıklıgını koru en önemlısıde bu burda öncekı sayfalarda okursan arkadaşlarımızın neler kullandıgı hakkında bılgılenebılırsın bu hastalıkta bağışıklık çok çok önemlı ama oyle 1-2 gun bakmıcaksın kendıne her gun duzenlı meyve sebze v.s sıgara alkol alıosan bırak
mrb arkadaşlar yeni üye oldum. siğillerle başım dertte benimde yaklaşık 3 ay önce öğrendim siğil olduğunu 1 ay önce koterle yakıldı ama yine çıktı dün dr gittim ve tekrar yakılıcak dedi aşı önerdi aşılanıcam tekrar koterde olucam tamamen biterde bidaha hiç gelmez inş. tamamen nasıl kurtulucaz bundan yaa psikolojim alt üst oldu :18:
çok tşk ederim vermiş olduğun bilgiler için macunun adı yokmu? bide sen kaçkere koter yaptırmişdın ?bende cıkmıyor 2008 den berı
koter oldum koter oldum gun asımı oldum
o gunden sonra sabah bır kapsul balık yag
bır kasık sabah aksam macun
bıde vıtamın aldım
ogle we aksam yemegımde salata bulundurdum
eyer dırencın duserse ıstedın kadar koter ol ası ol cıkar kısının beslenmesıyle alakalı
koter olduktan sonra bı sıse batıcon aldım ben 6 aya yakın batıcon surdum
agda 9 ay surmedım tek kullanımlık jılet kullandım hep
ıc camsırlarımı utuledım cok greklı dıl ama genede olsn
kısada kendıne ıyı bak en onemlısı gıt aktardan macun al mutlaka dırencı yuksek tutan 30 40 cesıt bıtıkı bulunan ''' hazır macun lardan''' al 400 500 gr kavaanozda hazırlar 10 15 tl 2 ay yetıyor
200 luk balık yag 30 tl
gnc vıtamın ws apıkobal ben o doemde
once DOKTORUM EWEWIT VITAMIN ONERDI
KENDINE IYI bk gerısı bos
sebze tamam da meyve yiyemiyorum hiç ağzıma sürmüyorum hiçbir meyveyi vitamin hapı aldım oda paso yemek yediriyo sigarada var. atlatıcam inş. meyve yemeye çalışıcam zorlaa doktorumda söledi bağışıklık sistemi güçlü olucak die ama bende nerdee
smir testi yaptırdın mı? sigara bu hastalıkta çok zararlı, içindeki pis zararlı maddeleri doğrudan rahim ağzında tespit edilebiliyormuş. Tabi bu maddeler vücudun virüsleri temizleme kabiliyetini zayıflatıyor. Sigaranın ağız, ciğer...her yere zararı var zaten. Kendini düşünüyorsan mutlaka bırak. Geçmiş olsun.
çok tşk ederim vermiş olduğun bilgiler için macunun adı yokmu? bide sen kaçkere koter yaptırmişdın ?
Merhaba arkadaslar bende ilk basta sivilce sanmistim daha sonra doktora gidince genital sigil oldugunu ogrendim ve condylox ilac verdi 3 gun 12 saatte bir ard arda kullanip 4 gun mola vermemi1 ay boyunca uygulamami soyledi .ilk 3 gun sonra bile ilacin etkisini gosterdigini farkettim umarim bidaha cikmazlar...hepinize gecmis olsun saglikla kalin
senin siğillerin deridemiydi dışya yoksa içtemiydi mukozada yanii nasıl bir ilaç bu fiyatı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?