- 16 Nisan 2008
- 65
- 0
yaaa arkadaşlar çok ilginç yaaa tip 16 ya hala takığım çok üzüldüm ama korkma sakın çünkü hepimizde ne olursa olun aynı rik var bu hastalık bizlerde var diye de ölücez kötüye gidecek herşey diye de birşey yok.önümüzde çok güzel günler var.Allah herkese kendisini anlayabilecek herşeyi kabullenebilecek eşler nasip etsin.Hayat bizim için arkadaşlar eskiden neden öldü demezlerdi ecel derlerdi.adı yoktu hastalıkların kim bilir ailemizden kimlerde kimlerde bu hastalık vardı da ilmeden yaşadılar.KORKMUYORUZ ARTIK değil mi arkadaşlar?????? hastalıklar bizden korksun.bakın ben yine gidip dondurucam bu 2. olucak.Dua edelimde Allah şifasız dert vermesin.Hadiiiii bunun çaresi var ALLAHA şükürler olsun bugünümüzede.Yarın kapıdan çıktığımızda başımıza birşey gelmeyeceğinin garantisini kim verebilir????? bence yaşadığımız günlerin tadını çıkaralım hiç birşeyin moralimizi bozmasına izin vermeyelim.Allah yardım edicek hepimizeee:)
çok haklısın sevgili chdbrs.birbirimize her zaman destek verelim ALLAH çok büyük caresiz dert vermesin yeter.a.s.