canlarıımmm :)) a.s.a.s.
döndüüüm :)))
hepinize desteğiniz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler ediyorum canlarım benim...insanın bazen en yakın arkadaşım dediği kişi bile aramıyor
ama sizler beni düşünmüşsünüz, minettarım sizlere kızlar...a.s
canlarım, ameliyatım başarılı geçti. kist patalojiye gönderildi, sonucu 5 gün sonra alıcaz ama yumurtalığa çok yapışıkmış, bu nedenle dermoid olma ihtimali çok yuksek. nispeten zor bir ameliyatmış, ama başarılı dedi doktor. 1 saat kadar sürdü, açık ameliyat oldum arkadaşlar, laparoskopiye uygun olmadığını söylediler. sezeryan gibi ince bir iz kalıcak
ama olsun napalım, sonuçta sağlık...yumurtalık dokusunu bozmadan kist çıkarıldı, tüperim falan da açıkmış, rahim de sağlıklıymış, bunu da öğrenmiş olduk çok sevindim.
narkoz çok değişik bişeymiş yau :))) ayılırken babamı sayıklayarak ağlamışım baya :)) bi de sevgilimi. annem de alınmış bu duruma onu sayıklamadım diye
:roflol:
ameliyattan sonra ağrım çoktu ama zamanla geçti. akşam da 7 gibi ayağa kalktım biraz ama yürüyemedim...bir gece hastanede kaldım, dün öğlen eve geldim, bugun artık baya iyiyim :) dualarınız sayesinde...hastanede bir dizüstü bilgisaayarım olsaydı diye sizlere haber vermeyi çok istedim inanın ben de sizleri düşündüm sık sık..
yani kızlar, şimdi iyiyim...ameliyatın yeri acıyor sadece, hafiften de kanamam var ama doktor normal olduğunu söyledi.
desteğinize çok teşekkür ederim, sizleri çok ama çok seviyorum...a.s.a.s.a.s.