Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

aşırı derecede sevindim cevaplarınıza. özellikle hel_in ve karat çok teşekür ederim. 3 snedir çıkmadığına göre atlattn demek ki.. çok özen göstermişsin kendine.. umarım bende aynı özeni gösteririm ve kurtulurum.. pazartesinden sonra neler olduğunu söyleyeceğim.. ailemden de saklamayı artık başarabilirsem bi sorunum kalmıyor babam kesin dalgaa geçer o ayrı.. bu ne sürekli bunları yiyosun diyee ama huylandrmamaya çalışıcam saolun varolun ..

slm ben buraya yeni üye oldum eminim ki memnum olacagım ve ben öncelik le şunu sormak istiyorum burda her sorumuza mutlaka cevap veriliyor mu şimdiden teşekkürler:44:

Son düzenleme:
karat merhaba yazdıgın 6 ay olayı yanı dr lar nedense bekleme taraftarı bana soylenen kuluckası 6 aymıs cunkı bekle demıstı dr ama ben beklemedım tabııkı benım girişte bı kac tane var onuda podofılmle gecırme taraftarı dr sanırım

benle geçtiler mesela bir anda beslenme tarzım değiştiii macunlarr ballar meyveler salatalar vs herkes şaşırdı yaniii ama şu an alıştılar artık aileye her gün salata yeme özelliği kazandırdımm

canım bu vitaminleri doktor kendimi yazdı sen mi söyledin de yazdı bana hiç dr böle şelerden bahsetmedi yaaa bi dahaki gidişimde sorucamm artık.

bende aşırı derecede fazla yada dünden bugüne bile 3 tane yeni çıkmış.. vajinamın üst kısmında yoktu şimdi klitorisin üstünde birden aniden çıktı 3 tanee.. dhaa da çıkıcak gibi.. hiç böle olanınız var mı? benim öyle 2 3 tane değil.. ooldukça fazla birde vajina içinde var gibi bişyler demişti.. bu nasıl çözülck? içime kadar yayılır mı daha? çok mutsuzum. kay aydr ağlamıyodum bugün deli gibi ağladım. ben tedavi olamam ya. zaten panilk bi insnaım. ne yapsam ne etsem aklıma gelicektr. stres olcaktr.. asla geçmez.:S bide bir günde stresten bambaşka bi yerde çıktı. 3 tnne hemde. düşünsenize bi haftada 20 tane artıcak şaka mı bu:S ya ben hayatıma nasıl çeki düzen vericem. hiç mi arkadaşlarımla dolaşmıycam. odtüdeyim ben. sıgaranın ve alkolün içinde bütün arkdaşlarım:S kahve içmedn duramam.. kahvaltı etmem.. kaçta uyuduğm uyandığım belli değil:S içimde bişeyi saklayamam da. ikidebir doktora giderim ben şimdi. her hafta. :S kafayı üşüttüm mü ki:S bu ne ya böyle.. neymiş bu ya:S depresyona girdim. kesin o kanserli virüs tipi bendedr ya. yada vajinam mı değişicek o kötü rsimler gibi mi olucak:S hamile kalamazsam:S 19 yaşındayım ya. dahaa ne hayalerim var. haksızlık bu nasıl vücudumu yormıyım. hiç mi konsere gitmym..S hiç mi eğlenmiym.. nfrt ederim macundan falan ben. ellerimde bile var gibi geliyor sanki virüs:s bir an önce acilen yakılsın mı napılıyosa yapılsın. mümkün değil krem mrem kullanamam ben. acıyosa acısın yavaş yavaş artıyo mu azalıyo mu diye kafayı ymekten iyidir. virüs beynime mi sıçradı:S

canım yaa sakın ol oncelıkle dr gıt zaten senı yonlendırıcektır korkma kımsede kalmıyor bu hastalık sende kalsın ama kendıne yedıgıne ıctıgıne uyku duzenıne dıkkat edıceksın sigara alkol vs uzak durucaksın ama en onemlısıde moral kendı kendıne cogaltıosun daha cok yenı ılk baslarda hepımız yasadık bunları ama zamnla her sey gecıcek üzme kendını tedavını ol saglıgına dıkkat et vide aşını ol bu kadar

internetteki resimlerin bazıları çok fena bu arada umarım o kadar ilerlemz:

en başta ineternette resimlere bakma dicektim ki bakmışsın bile
ben ilk öğrendiğimde internetten araştırıken resimler bakim dedim
sayfa bi açıldı ben pat bilgisayarı kapattım çok kötü oluyo onlar
helin ve karat çok iyi açıklamış zaten
kendi kendimizin doktoru olucaz çok ii bakıcaz geçiçek nasılsa
en başta moralini iyi tutmaya çalış

önce bi sakin ol canım söylediğin hiç bi şey olmıcak
senn siğil sayısı artıyosa sırf bu moral bozukluğun yüzünden artıyor
yapma Allah aşkına elbet geçicek sen neyi nasıl düşünürsen başına da o gelir en başta iyi düşünmesini öğren bu sayfaya yazı yazan herks bu aşamalardan geçti ilk günlerde tamm hayatım bitti kanser olucam düşüncesi oluyo herkesde en kötüsünü düşünmeye başlıyosun
ama bu tedavisi olmayan bişey değil ki doktorun seni yönlendiricek zaten yakılır dondurulur yada asitlerle tedavi edilir çaresi bulunmayan bi hastalık değil ki
ayrıca internette her sitenin yazılarını okuma resimlere bakma o zaman daha kötü oluyo kimi sitelerde çok abartmışlar
yeri geliyo insanın çok canı sıkılıyo ağlıyo ama bunu abartma bi kenara geçip mahvoldum öldüm bittim demektense ayakta dur lütfen tedavini ol düzenli kontrollere gt
asla yemem etmem deme ben 2. öğretm okuyorum mesela uykum çok düzensiz kahvaltı yapmam aktara falan gidip hiç ot bitkisel şey almazdım ama 1 aydır bunları yapıyorum salata vitaminler eksik etmiyorum macun da kullnıyorum gözünü yum kaşıkla gtsın ilacıda yut gtsin işte aşınıda en kısa zamanda ol
bütün bunları yap 3-4 ay sonra yine konuşalım olur mu
bak sana şunu söyliyim eğer geçmicek dersen zaten geçmez kurtulamazsın
en başta geçicene bi inan

Son düzenleme:

benim ilk gittiğim dr bekleyebilirsin demişti. 2. gittiğim beklemedi podofilm uyguladı ama kolposkopide servikal hücre bozulması da vardı Yaşım da 30 üstü. sanırım o kısım daha hızlı düzelebilsin diye virüs yükünü azaltmak için siğillere podofilm uyguladı.

tedaviler aslında tamamen kişiye özel. yaş, çocuk beklentisi, test bulguları, vb bir sürü değişkene göre karar veriliyor. Amerikan Kolposkopi ve Servikal Patoloji Birliği (ASCCP)nin hazırlamış olduğu bir kılavuz var. Burada hangi durumda ne yapılacağı tek tek belirtilmiş. İnternette de var İngilizce olarak. Link verilebiliyorsa buradan sayfayı linkleyebilirim. Bilen var mı?

karat canım link verilmiyo sanırım
sayfanın adını yazar msısn goggleden çıkar

Abartmayalım Tabii ki konsere de gidersin, eğlenirsin de...Hissettiklerini anlıyorum çünkü ben de yaşadım bu süreci. Geçecek, geçiyor. Şu an ilgilenmen gereken bir sağlık durumun var. Eğer kendine iyi bakarsan 1-2 senede atlatır, sonra da daha rahat yaşarsın Kendine iyi bakmazsan bu illeti 5-6 belki 10 sene çekersin, bütün gençlik yılların da uçar gider. Bünyeni kuvvetli tutman lazım. Uykuysa uyku, macunsa macun. İyi beslenmek bu virüs olmasa da zaten herkesin yapması lazım gelen birşey.
Dışta çıkan siğiller için tea tree oil veya elma sirkesi kullanabilirsin. Bu başlıkta eski mesajlarda sirkenin nasıl uygulandığı da anlatıldı. Bunu uygula sanırım ilk etapta yenilerin çıkmasını engelleyecektir.

arkadasım ıyımısın bı kere once bı sakın ol

bunları yapma dıl alt tarafı sıgara we ıckı ıcme dedım ben
bende belkı senden daha kotuydum ama kendıne ıyı bakarsan gecer bu anlıyormusun macun balık yag pekmez kecı boynuzu ıc mutlaka gunluk ası ol en onemlısı bende tam 50 sıgıl wardı hıc beklemeden koter ol koter oldugunun gununde asını ol we macuna basla aktardan aldın her hangı dırencı yuksek tutan bır macun gunluk ye bol meywe sebze tuket bende hala 2008 den berı cok sukur bunları yaptım ıcın cıkmıyor
agda yapma jılett kullanıyorsan tek kullanımlık kullan ılerde lazere basla baskasının esyasını kullanma ortak kullanım alanlarını tercıh etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…