slm ben buraya yeni üye oldum eminim ki memnum olacagımve ben öncelik le şunu sormak istiyorum burda her sorumuza mutlaka cevap veriliyor mu şimdiden teşekkürler:44:
aşırı derecede sevindim cevaplarınıza. özellikle hel_in ve karat çok teşekür ederim. 3 snedir çıkmadığına göre atlattn demek ki.. çok özen göstermişsin kendine.. umarım bende aynı özeni gösteririm ve kurtulurum.. pazartesinden sonra neler olduğunu söyleyeceğim.. ailemden de saklamayı artık başarabilirsem bi sorunum kalmıyorbabam kesin dalgaa geçer o ayrı.. bu ne sürekli bunları yiyosun diyee ama huylandrmamaya çalışıcam saolun varolun ..
ben gıttım koter oldum
koter oldum gun ası oldum CERVALIX
koter olduktan sonra doktorum ada c ayı ve papatya cayı ıc dedı bundan sonra top sende dedı kendıne ıyı bakar c vıtamını gunluk meywe sebze brokolı fılan yersen yogun bı bıcım de her yemegınde salata kawaltıda yumurta
ws ws ws cıkmıyor
ben aktardan her hangı ıcınde 20 30 cesıt bulunan bıtkı olan macun aldım 2008 den berı onu kullanıyorum
her gun sabah aksam balık yag kapsulu ıcıorm
bı tane wıtamın alıyorm
gunluk yarım kılo mywe yıyorum
2008 den 2009 kadar her gun pamukla batıcon surdum haftada bır pamukla sırke surdum
eyer cok cok hasta olmaz domuz kus gırıbı ws bısı olmassan cıkmaz
ve evlencen kısı harıc onun harıcınde ılıskıye muhakkak korunarak prezervatıfle gır cunku vajınanın yapısı hucrelerı deyısıo
sıgılerın yok olana kadar yaklasık gıttıkten 5 6 ay sonra bıle ılıskıe gırme derım
agda yaptırma 1 seneye yakın dagıtıyor cunku
jılet kullancaksan da tek kullan at
eldıvenle al alabılırsen ben lazere gıdıoruyorm su anda
aktardan ben macunu 440 gr lokman hekım zencelıfıllı amcunu 10 tl ye
200luk balık yag kapsulunu aktardan 30 tl
pekmez bı kasık onu bılmıyorum fıyatını
evevit vıtamın 12 tl
sona bır ara ssk apıkobal oduyodu vıtamın 3 tl ssk odedı ıcın onu yazdırdım belkı apıkobal oduyordur sıgıl warken ben evevıt aldım
eyer kendıne 5 sene ıyı bak atar gıder vucut
ortak bırının bıseyını kullanma sıgara ıcme alkol alma yogun yag we sekerlı ozellıkle seylerden uzak dur en azından tadımlık ye yanıı onun harıcınde kurtulursusn
asıyıda tek dozunu 2008 de 244 tl dı ben 93 tl aldım bı dozunu arkadasım depoda calıstı ıcın ezane
2.dozumu 170 tl aldım ılac reprazatıcısı arkdasıma rıca ettım
3 dozumu 130 tl aldım o doktora rıca ettm
asıya 300 tl ıkı aya bır aktarada 50 tl wer dedım gbı kullan bende hala cıkmıyo cok sukur
arkdşlar bu aşının bir dozumu 300 tl cervalix in
bende aşırı derecede fazla yada dünden bugüne bile 3 tane yeni çıkmış.. vajinamın üst kısmında yoktu şimdi klitorisin üstünde birden aniden çıktı 3 tanee.. dhaa da çıkıcak gibi.. hiç böle olanınız var mı? benim öyle 2 3 tane değil.. ooldukça fazla birde vajina içinde var gibi bişyler demişti.. bu nasıl çözülck? içime kadar yayılır mı daha? çok mutsuzum. kay aydr ağlamıyodum bugün deli gibi ağladım. ben tedavi olamam ya. zaten panilk bi insnaım. ne yapsam ne etsem aklıma gelicektr. stres olcaktr.. asla geçmez.:S bide bir günde stresten bambaşka bi yerde çıktı. 3 tnne hemde. düşünsenize bi haftada 20 tane artıcak şaka mı bu:S ya ben hayatıma nasıl çeki düzen vericem. hiç mi arkadaşlarımla dolaşmıycam. odtüdeyim ben. sıgaranın ve alkolün içinde bütün arkdaşlarım:S kahve içmedn duramam.. kahvaltı etmem.. kaçta uyuduğm uyandığım belli değil:S içimde bişeyi saklayamam da. ikidebir doktora giderim ben şimdi. her hafta. :S kafayı üşüttüm mü ki:S bu ne ya böyle.. neymiş bu ya:S depresyona girdim. kesin o kanserli virüs tipi bendedr ya. yada vajinam mı değişicek o kötü rsimler gibi mi olucak:S hamile kalamazsam:S 19 yaşındayım ya. dahaa ne hayalerim var. haksızlık bu nasıl vücudumu yormıyım. hiç mi konsere gitmym..S hiç mi eğlenmiym.. nfrt ederim macundan falan ben. ellerimde bile var gibi geliyor sanki virüs:s bir an önce acilen yakılsın mı napılıyosa yapılsın. mümkün değil krem mrem kullanamam ben. acıyosa acısın yavaş yavaş artıyo mu azalıyo mu diye kafayı ymekten iyidir. virüs beynime mi sıçradı:S
internetteki resimlerin bazıları çok fena bu arada umarım o kadar ilerlemz:
bende aşırı derecede fazla yada dünden bugüne bile 3 tane yeni çıkmış.. vajinamın üst kısmında yoktu şimdi klitorisin üstünde birden aniden çıktı 3 tanee.. dhaa da çıkıcak gibi.. hiç böle olanınız var mı? benim öyle 2 3 tane değil.. ooldukça fazla birde vajina içinde var gibi bişyler demişti.. bu nasıl çözülck? içime kadar yayılır mı daha? çok mutsuzum. kay aydr ağlamıyodum bugün deli gibi ağladım. ben tedavi olamam ya. zaten panilk bi insnaım. ne yapsam ne etsem aklıma gelicektr. stres olcaktr.. asla geçmez.:S bide bir günde stresten bambaşka bi yerde çıktı. 3 tnne hemde. düşünsenize bi haftada 20 tane artıcak şaka mı bu:S ya ben hayatıma nasıl çeki düzen vericem. hiç mi arkadaşlarımla dolaşmıycam. odtüdeyim ben. sıgaranın ve alkolün içinde bütün arkdaşlarım:S kahve içmedn duramam.. kahvaltı etmem.. kaçta uyuduğm uyandığım belli değil:S içimde bişeyi saklayamam da. ikidebir doktora giderim ben şimdi. her hafta. :S kafayı üşüttüm mü ki:S bu ne ya böyle.. neymiş bu ya:S depresyona girdim. kesin o kanserli virüs tipi bendedr ya. yada vajinam mı değişicek o kötü rsimler gibi mi olucak:S hamile kalamazsam:S 19 yaşındayım ya. dahaa ne hayalerim var. haksızlık bu nasıl vücudumu yormıyım. hiç mi konsere gitmym..S hiç mi eğlenmiym.. nfrt ederim macundan falan ben. ellerimde bile var gibi geliyor sanki virüs:s bir an önce acilen yakılsın mı napılıyosa yapılsın. mümkün değil krem mrem kullanamam ben. acıyosa acısın yavaş yavaş artıyo mu azalıyo mu diye kafayı ymekten iyidir. virüs beynime mi sıçradı:S
karat merhaba yazdıgın 6 ay olayı yanı dr lar nedense bekleme taraftarı bana soylenen kuluckası 6 aymıs cunkı bekle demıstı dr ama ben beklemedım tabııkı benım girişte bı kac tane var onuda podofılmle gecırme taraftarı dr sanırım
karat canım link verilmiyo sanırım
sayfanın adını yazar msısn goggleden çıkar
arkdşlar bu aşının bir dozumu 300 tl cervalix in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?