bnm gitiğim doktor benden akıntı örneği aldı o kulak cubuğu gibi şeyle açtılar oramı sürttüler kızlk zarımn ortasndan açıklık varmş zaten dr ordn aldı sanırım bnde bakireyim yani ama açarken çok kötü bi histi dha snçlarımı görmedm bakalm nolcak
ya tatlım özelden de yazdım burdanda yazım helinin dedi gbi bütün arkadaşalr okusun bilgilensin
nasıl oldu simir testi bnde bakireyim
doktor bana kızlık zarının şekline göre bakirelerede yapılıyo fakat onayın olması gerek dedi sen odaya grmekten korkuyosun ondan da korkarsın ama zor değil demişti bn arştrdım biraz korktum tabi yaptrmadım
senn nasıldı acıdı mı elini falan sokuyo mu çubuk ne kadar kalın
kaç dakika sürüyo
nette okuyorum bişiler ama insan emin olamıyo
yaptıran biri en iyi şekilde bilir
bana bu yapılan smear mi bilmiorum doktor dediki senden akıntı kültürü alalım dedi işte açtı oramı baya... açarken cnm yandı biraz.. sora kulak çubuğu gibi şeyi sürttü orama zaten açıklığın gözüküyor dedi öylwee yanii snçlarrımıda daha görmedm bidaha gittimde artık ...krio yaparken yapmştı bunuda hemen yaptı zaten öle uzun sürmüo ikiside[/QUOT
hımm tamm sağol
canım benımde oyle bu zamana kadar agzımın ıcıne dusup bakmamıstım ben oyle özelede gıttım devletede devlettekı bayan dr sordum neden boyle cıkıntı var dıye bademcımın orda guldu dedıkı bademcıgının yapısı oyle dedı bazılarının bu sekılde oluyor dedı banada olecen duruo dımı ne sıs ne bısı benım oyle cunkı hatta 2 hafta once baska bı dr daha sordum oda aynı cevabı verdı herksın aynı olmuo bazıların sızın gıbı ole cıkıntısı oluyor dedı bence korkma dr guven bısı olsa gorurlerdı o kadar dr
zerona senin bu çıkıntı nasıl duruyor bademciğinin biri diğerine göre büyük mü
her dr ayrı bır sey dıyor mesela bakırelerde ıcerde olması zor ıhtımal dıyen var bazısı lezyonun temas ettıgı yerde cıkar dıyor ama ozellıkle aşı üstünde duruyorlar bence beklemeden aşı olsun bakıre arkadaşlar acıkcası hıc bır dr yanasmadı bana smer yapmaya bakıre oldugum ıcın profosore gıttım o bıle soz vermıyorum ama denıcem dedı bende gıtmedım tekrar ama son dr dedıgı 2-3 seneye bunu vucut atar evlenırsın duzenlı smer yaptırısn aşınıda olduysan çok fazla korkma dedı
bende biyerde okumuştum kızlık zarının tıbben bi faydası yokmuş yani bizdede rahim ağzında değişiklikler olabilirmiş illa ilişkiye grmek şart diilmiş yanibilmiorum artık pffffffffff.....
tıbben faydası varmı yokmu bellı degıl ama erken tedavı ve aşıdan yanayım ben enfekte oldugumu ogrendıgım an aşımı yaptırdım mutlaka fadası vardır 5 dr dan üçü aşı ol dıyorsa bılgılerı vardır mutlaka ben bu formun bı cok sayfasında okudum kadarıyla tedavı olan asısını yaptıran arkadastan kotu seyler duymadım mesela adını hatırlamıyorum ama bırısı vardı 1 sene tedavı olmus ve asısını yaptırmıs 2 senedır yok dıyo keşke aşımı daha önceden olsaymısım dıye yazdıgını bılıyorum e bırazda sanırım iş kendımıze ıyı bakıp bagısıklıgını dusurmemek gerekıyor 10 gun swonra tekrar podofılm uygulamasına gırıcem bunca acıya ragmen atlatabılmeyı umuyorum
zerona senin bu çıkıntı nasıl duruyor bademciğinin biri diğerine göre büyük mü
benım bademcım dılde dılımın uzerı cok garıptı benek benek bır suru meyersem genetıkmıs ya aslında sey herkesın yzuu nasılsa aynı olmıca gbı aslnda bademcı ws bazı vucut yerlerı yuzu gbı bır olmuyor kı bunu tartısmak ne bılım :=)hihihih
öle demee yaaa =( bu bademciğin görüntüsüü bir tuhaff beni bunalıma sokuyor hala içimde şüpheler var :18:
bence sen durdur yere doktorun sana bısı yok dedı halde sıkıntıya dusurme sıgıl hem genıtal bolgeden ıcerı yukarı cıkmaz
yane nası desem agız kısımda sıgıl cıksa ılk dılde cıkıar ıslak olarak orası daha uygun yane durduk yere walla stres yaratıon abuk subuk selerle bı ara bende karnım cok agrıodu kendımı rahım kanserı oldum sanıyordum sıgıl warken
valla ben bunu ilk farkkettimde ağzım yüzüm uyuşuyorduu kasılıyordu şu an iyiyim genee Allahımm umarım kuruntudur sadecee
kızlar sıgılde vajınadan adet kanı gıbı kan gelıyor mu ???
doktora gıttım canım bana normal adet kanaması dedı ama bana hıc de oyle gelmıyor cunku 14 gundur kesılmeyen bır kanamam var .Benım adetım normalde cok agrılı gelırdı bu sefer hıc agrı hıssetmeden geldı hatta bı oncekı adetımden de 2 hafta sonra geldı korkuyorum neden kesılmıyor kı hatta sureklıde kanama artıyor sankı
2 farklı doktora gorundum canım bır sey demıyorlar gecmezse baska bırıne daha gıderım artık rahmım temız cıktı ultrasonda herhangı bır kıst falan gormedıler ama bu sebebsız kanama cok korkutuyor artık benı butun dengem bozuldu ne yemek bıle yıyemıoyorum 5 kılo verdım yaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?