cevabn için teşekrler... sanırım ben geç farkettim ve de vajinamın içinde olduğnu söyldi.. çok da bişey söylemedi doktor.. ilk defa muayene oluşum çok zor bişeydi.. vajinamın içinde varr daha da içeri gider mi yaa :S bu şekilde rahatszılığı olan var mı ? varsa nasıl tdavi oldu
ben gıttım koter oldum
koter oldum gun ası oldum CERVALIX
koter olduktan sonra doktorum ada c ayı ve papatya cayı ıc dedı bundan sonra top sende dedı kendıne ıyı bakar c vıtamını gunluk meywe sebze brokolı fılan yersen yogun bı bıcım de her yemegınde salata kawaltıda yumurta
ws ws ws cıkmıyor
ben aktardan her hangı ıcınde 20 30 cesıt bulunan bıtkı olan macun aldım 2008 den berı onu kullanıyorum
her gun sabah aksam balık yag kapsulu ıcıorm
bı tane wıtamın alıyorm
gunluk yarım kılo mywe yıyorum
2008 den 2009 kadar her gun pamukla batıcon surdum haftada bır pamukla sırke surdum
eyer cok cok hasta olmaz domuz kus gırıbı ws bısı olmassan cıkmaz
ve evlencen kısı harıc onun harıcınde ılıskıye muhakkak korunarak prezervatıfle gır cunku vajınanın yapısı hucrelerı deyısıo
sıgılerın yok olana kadar yaklasık gıttıkten 5 6 ay sonra bıle ılıskıe gırme derım
agda yaptırma 1 seneye yakın dagıtıyor cunku
jılet kullancaksan da tek kullan at
eldıvenle al alabılırsen ben lazere gıdıoruyorm su anda
aktardan ben macunu 440 gr lokman hekım zencelıfıllı amcunu 10 tl ye
200luk balık yag kapsulunu aktardan 30 tl
pekmez bı kasık onu bılmıyorum fıyatını
evevit vıtamın 12 tl
sona bır ara ssk apıkobal oduyodu vıtamın 3 tl ssk odedı ıcın onu yazdırdım belkı apıkobal oduyordur sıgıl warken ben evevıt aldım
eyer kendıne 5 sene ıyı bak atar gıder vucut
ortak bırının bıseyını kullanma sıgara ıcme alkol alma yogun yag we sekerlı ozellıkle seylerden uzak dur en azından tadımlık ye yanıı onun harıcınde kurtulursusn
asıyıda tek dozunu 2008 de 244 tl dı ben 93 tl aldım bı dozunu arkadasım depoda calıstı ıcın ezane
2.dozumu 170 tl aldım ılac reprazatıcısı arkdasıma rıca ettım
3 dozumu 130 tl aldım o doktora rıca ettm
asıya 300 tl ıkı aya bır aktarada 50 tl wer dedım gbı kullan bende hala cıkmıyo cok sukur