Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok dert ettiğime karar verdim.. bugün daha iyiyim herkese de yazısı için teşekürlerr... umarım bidaha o kadar kötüolup da ağlamam
ağlayınca bişe değişmio cnm kendne dkkt edip tedavi olursan degsr öncelkle sirkeyi fln bırak suan siğillern var gt hemn koter ol yaktr yada dondurt siğillerden kurtul öncelkle sakın ihmal etme dahada yayılmasın.bnde sgra içki içyrm bnde ögrencym düzenli beslenemyrm ama en azndan vtmn hapı aldm onu içiyrm meyve yemeye calsyrm bazen aktarlardan macun alıyrm onu yiyorum acıkcası bnde cok ii bakmyrm kendme 7 aydrda bu illetle ugrasyrm arada cıkıolar gene doktora gidip dondurma işlemi yaptırıyrm koter olmuyrm artık dondurma işlemi daha acısız. 3. aşımıda oldum btti cok şükr artık cıkmaz inş. sende aşını mutlaka yaptır cnm durumn varsa bol bol meyve yemeye gayret et en azndan ve doktoru sakın ihmal etme cnm ilişkiyede siğil varken girme sakın dahada bulasır gecmiş olsun
hiç bişey yapmadım renkleri koyulaştı. ve peçeteğe sildiğimde kahverengi kırmızı bişey de geliyor. patlıyormuş gbi.. acaba koyulaşınca düşer falan mı :S
hel_in batıcon öneriyosun ya nette biraz araştrdım ama kullanımı hakkında pek bişey bulamadım
benm 2 taneydi siğil podofılmle düştü 20 gün falan oldu
batıcon kullnıyım mı sanırım temizlemek amaçlı kullnuyosun tam anlamdım
ben her gün sirkeyle temizliyorum onun yerine batıcon mı alım ?????
canım eğer suu an sıgılın yoksa ıkı gunde bır sırke sur bır gun sırke her gun temızlık ve hıjjen amaclı batıcon kullandım bır sene yatarken sıldım
bellı bı zaman gectıkten sonra haftada bır sırke sur ben nerdese ılk yıl ılk 5 6 ay ıkı gunde bır yaralarım koter yerlerım ılesınce sırke kullandım daha sonra haftada bır daha sonrada 1 yıl gecınde ıkı haftada bır surmeye baslarssın zaten onu knedınde anlarsın ama sen en onemlı c vıtamınını eksık etme tekrarlaması sıgılın c vıtamını eksıklınden cıkar walla ben brokolı sewmem sebzeyı zorla yıye yıye alıstım ınanırmısın ...=)
arkadaşlar bende de uzun zamandır siğil var smear testi yapıldı ve yakılması gerektiğini söyledi doktorum..çok korkuyorum bu konuda tecrübesi olan varsa bana özelden ulaşabilir mi özel bi soru sormam gerekiyor :105:
canım gecmıs olsun ama korkma uyusuturuolar o bolgeyı canın acımaz ınan rahat ol tedavını yaptır kendıne ıyı bak bagsıklına dıkkkat et ıyılesırsın![]()
arkadaşlar bende de uzun zamandır siğil var smear testi yapıldı ve yakılması gerektiğini söyledi doktorum..çok korkuyorum bu konuda tecrübesi olan varsa bana özelden ulaşabilir mi özel bi soru sormam gerekiyor :105:
hıc beklemeden koter ol ve ya dondur arkıdasım bende 50 taneydı doktor ıkı hafta arayla yaktı ve 25 tanesı belkı 15 dk surdu uyusturdur once uyusturduktan sonra bolgenın uyustunda emın olunca koterrızazyon yaptı 10 dk suruo ıgnele uyusutuo sona orayı temızlıyor
koter sonrası akıntın olucaktır 1 hafta ada cayı ıc
bı tane buyuk batıcon al ezaneden bıtene kadar sabah aksam ve ya yatarken ımkanın varsa ewdeysen sur ıste en onemlısı c vıtamınını eksık etme ve ASI OL cervalıx yada gardesıl muhakkak....
helin merak ediyorum siğiller nerdeydi?? en büyük korkum içte olması ve farkedememem falan.