Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hiç bişey yapmadım renkleri koyulaştı. ve peçeteğe sildiğimde kahverengi kırmızı bişey de geliyor. patlıyormuş gbi.. acaba koyulaşınca düşer falan mı :S

çok dert ettiğime karar verdim.. bugün daha iyiyim herkese de yazısı için teşekürlerr... umarım bidaha o kadar kötüolup da ağlamam

çok dert ettiğime karar verdim.. bugün daha iyiyim herkese de yazısı için teşekürlerr... umarım bidaha o kadar kötüolup da ağlamam

ağlayınca bişe değişmio cnm kendne dkkt edip tedavi olursan degsr öncelkle sirkeyi fln bırak suan siğillern var gt hemn koter ol yaktr yada dondurt siğillerden kurtul öncelkle sakın ihmal etme dahada yayılmasın.bnde sgra içki içyrm bnde ögrencym düzenli beslenemyrm ama en azndan vtmn hapı aldm onu içiyrm meyve yemeye calsyrm bazen aktarlardan macun alıyrm onu yiyorum acıkcası bnde cok ii bakmyrm kendme 7 aydrda bu illetle ugrasyrm arada cıkıolar gene doktora gidip dondurma işlemi yaptırıyrm koter olmuyrm artık dondurma işlemi daha acısız. 3. aşımıda oldum btti cok şükr artık cıkmaz inş. sende aşını mutlaka yaptır cnm durumn varsa bol bol meyve yemeye gayret et en azndan ve doktoru sakın ihmal etme cnm ilişkiyede siğil varken girme sakın dahada bulasır gecmiş olsun

çok saol canım bnimm yaaa saol gerçektn ...

hiç bişey yapmadım renkleri koyulaştı. ve peçeteğe sildiğimde kahverengi kırmızı bişey de geliyor. patlıyormuş gbi.. acaba koyulaşınca düşer falan mı :S

et devlet hastanesı yda kdın dogum ucretsız koter yda dondurma yapıyor
ılac mmasrafa calısan %20 emeklı cocu da % 10 oduyor
ben bı ılaclara 3 tl odedım
en guselı gıt koter ol derım sona kendıne ıyı bak ası ol we hergun batıconla temızle pamukla ben batıconu 2008de bır aldım 2009 kadar yettı bana

hel_in batıcon öneriyosun ya nette biraz araştrdım ama kullanımı hakkında pek bişey bulamadım
benm 2 taneydi siğil podofılmle düştü 20 gün falan oldu
batıcon kullnıyım mı sanırım temizlemek amaçlı kullnuyosun tam anlamdım
ben her gün sirkeyle temizliyorum onun yerine batıcon mı alım ?????

canım eğer suu an sıgılın yoksa ıkı gunde bır sırke sur bır gun sırke her gun temızlık ve hıjjen amaclı batıcon kullandım bır sene yatarken sıldım

bellı bı zaman gectıkten sonra haftada bır sırke sur ben nerdese ılk yıl ılk 5 6 ay ıkı gunde bır yaralarım koter yerlerım ılesınce sırke kullandım daha sonra haftada bır daha sonrada 1 yıl gecınde ıkı haftada bır surmeye baslarssın zaten onu knedınde anlarsın ama sen en onemlı c vıtamınını eksık etme tekrarlaması sıgılın c vıtamını eksıklınden cıkar walla ben brokolı sewmem sebzeyı zorla yıye yıye alıstım ınanırmısın ...=)

arkadaşlar bende de uzun zamandır siğil var smear testi yapıldı ve yakılması gerektiğini söyledi doktorum..çok korkuyorum bu konuda tecrübesi olan varsa bana özelden ulaşabilir mi özel bi soru sormam gerekiyor :105:

çoooook sağol tatlım
valla seni çok ii anlıyorum
ben meyve sebze yiyemezdim şimdi salatayı eksik etmiyorum
meyva yiyemediğim içinde her gün portakal muz elma avya mandalina evde ne varsa artık bütün meyvaları sıkıyorum 2- 3 bardak içiyorum portakal suyu hiç eksik etmiyorum
vitamin balık hapı çörek otu yumurta eksik etmiyorum
insanın başına gelince herşeyi yapıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar önemli bişi sorucam bu operasyonu geçirmiş olanlr bana özelden ulaşabilirler mi =((

canım gecmıs olsun ama korkma uyusuturuolar o bolgeyı canın acımaz ınan rahat ol tedavını yaptır kendıne ıyı bak bagsıklına dıkkkat et ıyılesırsın

canım gecmıs olsun ama korkma uyusuturuolar o bolgeyı canın acımaz ınan rahat ol tedavını yaptır kendıne ıyı bak bagsıklına dıkkkat et ıyılesırsın

sağol ...ilkkez başıma gelior böyle bi durum merak ettiklerimi öğrenemedim o nedenle baya bi stresliyim

hıc beklemeden koter ol ve ya dondur arkıdasım bende 50 taneydı doktor ıkı hafta arayla yaktı ve 25 tanesı belkı 15 dk surdu uyusturdur once uyusturduktan sonra bolgenın uyustunda emın olunca koterrızazyon yaptı 10 dk suruo ıgnele uyusutuo sona orayı temızlıyor

koter sonrası akıntın olucaktır 1 hafta ada cayı ıc
bı tane buyuk batıcon al ezaneden bıtene kadar sabah aksam ve ya yatarken ımkanın varsa ewdeysen sur ıste en onemlısı c vıtamınını eksık etme ve ASI OL cervalıx yada gardesıl muhakkak....

benim okdar fazla yok 10-15 tane anca vrdır ...bugün gün almaya gidicem yaktırmak için bakalım ne diyecekler...sormam yada öğrenmem gereken birşey varmı sizce? yardım edin bana:2:

helin merak ediyorum siğiller nerdeydi?? en büyük korkum içte olması ve farkedememem falan.

walla ben bılıyosunuz ılk zamanlarımdan berı yazıorm 2008 den berı nsey

ılk gıttım doktorum bana asıt werdı asıt canımı cok yaktı aglıodum surerken o derece allhtan aklaıma sac kurutma makınasıyla ufletıodum ole suruodum o bıle yatmedı

nse sona aldara surdum

hepsı vajına gırısındeydı 10 tane sanırım sona 2 ay tedawı asıt krem denedık ne eksıkdı ne cogaldı sona doktor
GITMEKTERN SILIKILDIM ARTIK ILAC KULLANMADIM BI ANDA BIR HAFTADA HATTA 50 TANE OLDU ıcerı gırmedı yukarıya kılıtors fılan oraları yaktı ıste ama sole dılm vajına gırısınde fındık gbı bısı oldu doktor orayı uyusturdu hemencecık aldı koter yaptı bıdaha cıkmadı ama o gn asımı oldum we sonrakı hayatımda kendıme su 3 senedır uyı bakıorm

arkadaşlar selam,
bende de o adını söylemek istemediğim seylerden var galiba. şu an görebildiğim kadarıyla yanyana 2 tane var. daha baska yerlerde ya da ic tarafta var mı bilemiyorum. gunlerdir butun forum sitelerini okudum zaten panik atagım daha da panik oldum.carsamba gunu doktora gideceğim. ama gunlerdir dusunmekten delirecek gibi oluyorum. burada yazılanları okudum düsünmemeye kurmamaya stres olmamaya calşısıyorum. hemen vitamin icmeye basladım her sabah portakal suyu bol vitamin. cogalacagı varsa bile vücut direncimi yğksek tutmaya calısıyorum cogalmasın diye ama moralim cok bozuk doktor ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak sürekli aklımda bunlar var.çok korkuorum ya temizlendikten sonra gene cıkarsa ki cıkıyormus paylasımlarınız bana hem moral verdi bazen de daha cok moralim bozuldu tedavi sürecindekileri okuyunca.insallah carsamba doktor baska bisey oldugunu söyler dua ediyorum baska da yapacak bisey yok ellimde en iyi tedavi yöntemi hangisi kızlar. ilac dısında bisey uygulamam gerekirse kökten kurtuılmam icin koter mi krio mu cerrahi müdahale mi fikrinizi almak isterim

nişanlın ve sendeki sigil dış yüzeydese 3 veya 4 günde tamamen gecer yaktırmayın aldera pahalıdır ve faydalı diyildir tavsiye etmem kullanmayın aydına gelme şansınız varsa sizlere yardımcı ola biliriz. ayrıca moralinizi yüksek tutun parazit ilacı kullanın ama ikiniz aynı anda başlayın kullanmaya bu ilac sizin bagışıklık sisteminizi güclendirecektir. bizdoktorlara cok gittik yaktırdık dondurduk ama caresini görmedik aldera kırem kullandık gecmedi en sonunda özel hazırlanmış bir karışım sayesine cok şükür igleştik. tekrar gecmiş olsun.acil şifalar.

yanyana iki tane dedigin basit 3 veya 4 günde gecer temizlik yaparken cilet kullanmayın kanatmayın cogalır. temizligi kırem yani tüy dökücüyle yapın. ic bölge olarak simir testi mutlaka yaptırın.
yaktırmayın aldera kıremde parcalıyor tahriş ediyor dondurmak bi nemzede olsa iyi ama gene cıkıyor. cok moralim bozuldu tedavi sübagışıklıgınızı güclü tutmak icin parazit ilacı kullanın. portakal suyu bol vitamin. hic yoktan iyi dir. biz burda hzırlanan özel bir karışımla eşim ve ben cok şükür kurtulduk. buraya gelebilirseniz size yardımcı oluruz. tekrar gecmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…