2 farklı doktora gorundum canım bır sey demıyorlar gecmezse baska bırıne daha gıderım artık rahmım temız cıktı ultrasonda herhangı bır kıst falan gormedıler ama bu sebebsız kanama cok korkutuyor artık benı butun dengem bozuldu ne yemek bıle yıyemıoyorum 5 kılo verdım yaa :2:
canım dahılıyeye de gıttım 6 tup kan verdım ıdrar vs. de yapıldı sapasaglam cıktım sadece kreatının dıye bır deger yuksek cıktı oda bobrekle alakalıymıs bobrek ıcın ultrason ve ıdrar yapıldı onlarda sapasaglam cıktı anlamadımmmmmmm hala devam edıyor...
kızlar sıgılde vajınadan adet kanı gıbı kan gelıyor mu ???
Seni yeterince bilgilendirmeleri gerekiyor niye kanama bu kadar uzun sürüyor diye. Normal diyorlarsa da nasıl, niye normal onu açıklamaları lazım. Geçmiş olsun.
hayır sıgılde addet kanı dıl de duzensız kanama yaapar sıgıller gecene adar bana doktor ara kanama olablır korkma dedı ama sıgıl belırtısı ılk kanamadır dedı sonara kasıntı sonra sıgıller simir aldır hemen
hmm cnm nasıl gecer bu sıgıller pekı ? bana sımır falan demedıler kanaman var durunca bakarız dedıler kanama olunca sımır oluyormu kı canım???
merhaba arkadaşlar... 6 ay sonra evleneceğim ve bu HPV virüsüyle boğuşuyoruz nişanlım ve bensizden bir ricam var arkadaşlar istanbul da anadolu avrupa yakası fark etmez HPV virüsü ve genital siğiller alanında uzman önerebileceğiniz doktor var mı? lütfen acil cevap verebilirseniz sevinirim... cuma günü randevu alıp istanbul a gideceğim fakat hangi doktora gideceğimizi bilemiyoruz. dermatoloji uzmanında 2 kez yaktırdım bu defa smear testi vereceğiz iç kısımda bir sertlik hissettim moral ve sağlıklı beslenme hastalıkla mücadeledenin başındaymış ama ben hergün ağlıyorum (((( herkese bol şifalar diliyorum sağlıklı günler...
yanlız bakıre olan bayanlara sımır alınmıyor
kanaman durmadan da probu makınasını vajınana bakamıyorlar
aslında kanamanı durdurcak bı ılac vermesı gerekırdı dıye dusunuyordumm bence durana kadr kanaman ada cayı ıcmenı onermekteyım
merhaba arkadaşlar... 6 ay sonra evleneceğim ve bu HPV virüsüyle boğuşuyoruz nişanlım ve bensizden bir ricam var arkadaşlar istanbul da anadolu avrupa yakası fark etmez HPV virüsü ve genital siğiller alanında uzman önerebileceğiniz doktor var mı? lütfen acil cevap verebilirseniz sevinirim... cuma günü randevu alıp istanbul a gideceğim fakat hangi doktora gideceğimizi bilemiyoruz. dermatoloji uzmanında 2 kez yaktırdım bu defa smear testi vereceğiz iç kısımda bir sertlik hissettim moral ve sağlıklı beslenme hastalıkla mücadeledenin başındaymış ama ben hergün ağlıyorum (((( herkese bol şifalar diliyorum sağlıklı günler...
pekı adacayı kesermı canım kanamayı?? ben bu sabah yataga cıkan kanla uyandım azalacagına cogalıyor(( benım bır arkadasımda tam 1 ay adet olmus sonra kesılmıs bırsey olmaz dıyor anlayamadım sınırı bozuluyor ınsanın
YOK YA elbet bıtıcek o kadr stres yapma yane olabılır bole bısı korkcak bısı yok kanama bıtınce her syeı yaptırısın olur bıter
meraba hrkese. ben 19 yaşında bi genç kızım. ilişki tecrübem oldu. 2 aydır da n olduğunu bilmediğim sivilce şeklinde bezelerim vardı. fakat final döneminde olduğum için adeta gözüm zatn bişeyi görmüyordu. doktora gittm hpv virüsü dedi. smear testi yapıldı ve pazartesi donuçlarım çıkıcak. aileme bunu asla açıklayamam. bu hastalıktan tamamen kurtulmuş birileri var mı )= siğillerden kurtulsam bile her zman bulaştırıcı bi insan mı olucam... yada her sınav dönemi üzüldüğümde yeniden mi çıkıcak... bana lütfen birileri cvp yazsın.. serin kanlı olmaya çalışıyorum ama.. ailme bakire olmadığımı bile söyleyemem.. beni anlayan biri var mı ... morelim 0 . .. 0 0
önce bekle bence test sonuçların çıksın şimdilik heyecan yapma...virüsü vucttan tamamen atana kadar bulaştırıcılık devam ediyor..oyüzden ilişkiyee girmemeni tavsiye ederm..bu virüss ölene dek senle kalmıyorr kendine ii bakarsan gidebiliormuşş üzülmemeye çalş öncee tabi bu biraz zor gelebilir ama öle yapman grklii beslenmede dkkt et burdaki eski yazıları okuu..iyileşen insan çok varr ..aşıda olabilirsin..
meraba hrkese. ben 19 yaşında bi genç kızım. ilişki tecrübem oldu. 2 aydır da n olduğunu bilmediğim sivilce şeklinde bezelerim vardı. fakat final döneminde olduğum için adeta gözüm zatn bişeyi görmüyordu. doktora gittm hpv virüsü dedi. smear testi yapıldı ve pazartesi donuçlarım çıkıcak. aileme bunu asla açıklayamam. bu hastalıktan tamamen kurtulmuş birileri var mı )= siğillerden kurtulsam bile her zman bulaştırıcı bi insan mı olucam... yada her sınav dönemi üzüldüğümde yeniden mi çıkıcak... bana lütfen birileri cvp yazsın.. serin kanlı olmaya çalışıyorum ama.. ailme bakire olmadığımı bile söyleyemem.. beni anlayan biri var mı ... morelim 0 . .. 0 0
cevabn için teşekrler... sanırım ben geç farkettim ve de vajinamın içinde olduğnu söyldi.. çok da bişey söylemedi doktor.. ilk defa muayene oluşum çok zor bişeydi.. vajinamın içinde varr daha da içeri gider mi yaa :S bu şekilde rahatszılığı olan var mı ? varsa nasıl tdavi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?