Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

slm geçmiş olsun bahsettıgın aşı ne ve nerde yapılıyor bende yaktırdım ama doktorum aşıdan bahsetmedi

canım dediğim aşı aslında bu hastalıga yakanlmadan once vurulmamız gerek ve koruyucu aşı gardesil ve cervarıx ama gıttıgım tum dr lar ozellıkle yınede aşı olmamı önerdi ve burda bı cok arkadasımız bu asıları drlarından duymustur ben bu hastalıgıma ılk yakalandıktan 15 gun sonra aşımı yaptırdım cervarix bana tip nedir bakmadılar ısrarla aşı olmamı söyledıler oldum bu aşılar hastanelerde yapılıyor koldan kas arasına eğer istanbuldaysan acıbadem hastanesi 130 tl cervarix yapıyor devletle anlaşmalıymıs ama gardesil 250 tl arkadasım 2 kere yaktırdım ama kendımede ıyı bakıyorum mumkun oldukca ve hala tedavı goruyorum emınım bır gun temıze cıkarım ve sanada cok cokkk gecmıs olsun tekrar arkadasım

slm geçmiş olsun bahsettıgın aşı ne ve nerde yapılıyor bende yaktırdım ama doktorum aşıdan bahsetmedi

aşı ezanede satılıyor yada ozel hastanede alıyor bazısı

cervalıx we gardesıl rahım kanserı asısı

ceervalıx ıkı tıp
gardesıl 4 tıp wurusten koruyor

asıyı ben cervalıx ol dedı benım doktorum 2 .5 senedır cıkmıyor

asıyı eza deposunda calısan arkadasımdan aldım

Ezanede o zaman tek dozu 244tl ıdı

ben arkadasımdan ılac reprezancısından 170 tl aldım ılk dozumu
2.dozumu 130 tl aldım doktor arkadasımdan
3.dozumuda depocu arkadasım baska bı ezaneye kestı gbı gosterdı 93 tl aldım

aşı ezanede satılıyor yada ozel hastanede alıyor bazısı

cervalıx we gardesıl rahım kanserı asısı

ceervalıx ıkı tıp
gardesıl 4 tıp wurusten koruyor

asıyı ben cervalıx ol dedı benım doktorum 2 .5 senedır cıkmıyor

asıyı eza deposunda calısan arkadasımdan aldım

Ezanede o zaman tek dozu 244tl ıdı

ben arkadasımdan ılac reprezancısından 170 tl aldım ılk dozumu
2.dozumu 130 tl aldım doktor arkadasımdan
3.dozumuda depocu arkadasım baska bı ezaneye kestı gbı gosterdı 93 tl aldım

canım onemlı dıl tipı mıpı sen sımdı onemlı olan 6ayda bır devlet hastanesınde sımır aldır onemlı olan bu

benım doktor ılk gıttımde sole bı baktı hıpv tıp 6 baslangıc sevıyesı dedı yogun o zaman ılk 10 tane vardı hatta

dedım gbı tıp boswer sen sıimir aldır bakıreysen

sevgili hel-in ınsallah bızde senın gıbı senelrce bunu yuzunu gormeyızde ıyı oluruz ınsallah bırdahada böyle kötü hastlaıklarla karsı karsıya gelmezsın arkadasım

sevgili hel-in ınsallah bızde senın gıbı senelrce bunu yuzunu gormeyızde ıyı oluruz ınsallah bırdahada böyle kötü hastlaıklarla karsı karsıya gelmezsın arkadasım

ama janım ben asımı oldum asım olmadan doktorum kendıne ıyı bak sadece cok hasta olma dırencın dusmesın dedı ben ıkı bucun senedır

ne balık yagı kapsulumu
ne macunumu
ne vıtamınımı
ne ogunumde salatamı
her hafta genıtal bolgemı pamukla sırke surdum usunmeden bııkmadan we cıkmadı halada wıtamınlerımı kesmıcem
ASI CUNKU 5 SENE KORUYOR.

arkadaşlar yaa benim sağ bademciğim şiş baya siğil gibi sankii 5 kere kbbye gittim farenjit tonsilit saydılar bazısı dedi senin bademciğin yapısı öle ama bnm içim hiç rahat diiil bana siğil gibi gelio anlamadılar galiba bu knyla ilgili tecrübeleri yok gibi..napıcam ben yaaa

bende aşımı oldum canım ya nısanda 5 de son dozumu olcam hayırlısıyla ınsallah bırdaha gormem bunları moralımıde bozuyor cunkı her sabah 1 kasık bal ıcıne corekotu sonra portakal lımon sıkıp ıcıyorum sonra balıkyagı hapı ıcıyorum sabah aksam genıtal jelle yıkıyorum bolgemı ve sonrasında sırkeyle sılıyorum bugun dr gıttım podofılm baya kötu yapmıstı gırıste catlak kalmıs azcık dr 1-2 tane daha var krem sur dedı derın ıyılessın 10 gun sonra tekrar podofılm uygulıcak olanlarada cok sıkıntı cekıyorum umarın atlatırım e halıyle bakıreyım smer yapılamıo ama ultrasonla normal kontrol ettı karnımdan bı sıkıntı goremdı
tehlıkelı bır seyın yokm rahat ol dedı dediğin gibi ne olursa olsun bende kesmıcem bu sekılde bakmaya devam edıcem kendıme sigara cay kahve bunları ıcmıyorum sekerı kestım yaglıdan kacıyorum bazen yorulsamda dırenıcem bu ıllete gercı allahım beterınden korusun

bu yazdiklarini emin ol senden daha iyi biliyorum butun gun bu tip vagen lezyonlarla servikal smearlerle ugrasiyorum ayrica evliyim ve bir suru jinekolojik problemler yasadim..hepsi boyle olur demedim niye kavga etsinler sonucta kisi kendini bilir..herkez dikkat etsin..kimse uzulmesin diye bildiklerimi yalnis aktaramam..yeni sayilirim bu sitede ama gordugum kadariyla insanlar kotu bisey yazmaya korkuyolar haksizda degiller yani..
ama gulucuk icin ozur dilerim abest olmus disaridan bakinca benlik biseydi..bunu yeni bir konu zannetmistim forum takipte gorup yazilanlara hic bakmadim bile..

canım benımde oyle bu zamana kadar agzımın ıcıne dusup bakmamıstım ben oyle özelede gıttım devletede devlettekı bayan dr sordum neden boyle cıkıntı var dıye bademcımın orda guldu dedıkı bademcıgının yapısı oyle dedı bazılarının bu sekılde oluyor dedı banada olecen duruo dımı ne sıs ne bısı benım oyle cunkı hatta 2 hafta once baska bı dr daha sordum oda aynı cevabı verdı herksın aynı olmuo bazıların sızın gıbı ole cıkıntısı oluyor dedı bence korkma dr guven bısı olsa gorurlerdı o kadar dr

ay bilmiorum yaa bu şeyin ağızdada çıkıcak olması ayrı bir dert yani ..sende bnm gibi dolaştın dr dr anlaşılan ama ben gene gidicem yaa bende özele gitttim devlete gittim bide tıpa gideyim diorm çıldırıciğimm artık:18:

bence bu kadar strese gırme derım alacagın cevap aynı olabılır o kadar dr yanılıyor olamazkı canım ılk zamanlar bende sen gıbıydım artık bakmıyorum orama burama sadece sağlıgıma dıkkat edıyorum cunkı kendımıze ıyı bakarsak her sekılde bagısıklımız bunu yenebılır duzenlı dıslerını fırcala ve tavsıyem dr gargara yazdır cunkı benım farenjıt sorunum coktu antıbıyotık almıyorum gargarayla gecırıyorum arkadasım

bakire olduğum için simir yapılamıyo tatlım
ayyy zaten o korkunç bişi ya doktor bana evlendiğin zaman simir testini ihmal etme dedi bnde netten araştırdım oraya bişi sokup bişi alıyolarmış ne kadar acıyo kim bilir

şimdi biz hpv taşıyoruz ya bu ömür boyu böyle mi gidicek
bu siğil bizim her zayıf anımızıı yakaladığında orada burada çıkacak mı
tamam dikkat ediyoruz kendimize ama bazen insan dikkat edemeyecek halde oluyo morali bozuk oluyo hayatta herşey yolunda gtmiyo
hastalığın kendisi moral yıkıcı zaten
evlendik diyelim evlendiğimiz kişiyede bulaştırıcaz
kısır döngü gibi bu devam mı edicek
moral bozmak istemiyorum ama düşündükçe çok canım sıkılıyo

smir kulak copule ordan kulak cupunu surtuo adı smear soktugu ssey wajına gırısını acıo ıcerıyı kontrol edıo acımıyor kiiiii kım uyduuyor bunları

tabiki hayır eyer sıgıl 3 ve 5yıl ıcınde cıkmaz tekrar etmesse kendını vucuttan aıyor saten bu sure zarfında sende kendıne ıyı bakcan tabekı cıkmaması gbı

hasta olmaman lazım cok onemlı yane kuş grıbı gbı vb....yane ole hapsurdum tıksırdım cıkmıo nadır cokkk nadır...
saglıklı yasamayı sıstemlı hale getır bısı olmaz boylece

evlendıın zamana kadar cıkmazsa yane 3 5 sene ıcınde bısı olmaz zaten ewlencen kısıde ası olursa hıc olmaz onada sanada
sen asını ol o asısını olsun 3 5 seneye sende evlenırsın bısıcık olmaz her ıhtımale karsı oda olur bıter
Ası zaten 5 yıl koruyor

cocun olca zamanda sezeryan oluyorsun o kadar

smir kulak copule ordan kulak cupunu surtuo adı smear soktugu ssey wajına gırısını acıo ıcerıyı kontrol edıo acımıyor kiiiii kım uyduuyor bunları

valla bilmiyorum o kadar basit yani
ben bi sitede öyle okumuştum hatta resimlerini bile koymuşlar oraya doktorun kullndığı aletleri
evlenince nasıl yaptırırım diye şimdiden düşünüyodum
sağol içimi rahatlattın canım

anladım canım çok teşekür ederim
Allahım daha büyük dertler vermesin tek derdimiz bu olsun
artık kedimize çok ii bakıp aşımzıı olucaz gerisi Allaha kalmış
herkes kurtulur tekrr etmez inşallh

evet şu an öyle yapıorum dişlerimi düzenli fırçalıyorum dr gargara c vitamini antibiyotk ağrı kesici verdi ama antibiyotkle ağrı kesiciyi kullanmıorum gargarayla vitamini kullanıyorum

bnm gitiğim doktor benden akıntı örneği aldı o kulak cubuğu gibi şeyle açtılar oramı sürttüler kızlk zarımn ortasndan açıklık varmş zaten dr ordn aldı sanırım bnde bakireyim yani ama açarken çok kötü bi histi dha snçlarımı görmedm bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…