evett bugün gitttim yaptııııııııı 15 gün sonra tekrar gell düşmezlerse tekrar yapıcam dediiii...ne bilim ii bi doktor davranış açısından bakalımm nolck anlıycazz paramı yemek acamıı iyileştirmekmi
evett bugün gitttim yaptııııııııı 15 gün sonra tekrar gell düşmezlerse tekrar yapıcam dediiii...ne bilim ii bi doktor davranış açısından bakalımm nolck anlıycazz paramı yemek acamıı iyileştirmekmi
Geçmiş olsun. İşlemi yaparken veya işlem bittikten sonra canın çok acıdı mı?
yaparken iğne batırıomş gibi oldu ama öyle abartılcak bi acı diildi yani..yaptıktan sorada acımadı
bu tip papilloma virusler cinsel yolla bulasan hastaliklardir..erkekler disardan alir cogunlukla bilginize..
bu tip papilloma virusler cinsel yolla bulasan hastaliklardir..erkekler disardan alir cogunlukla bilginize..
Bende 6 ay önce tanıştım kondilomlarla.İlk önce bir profesore gittim,yakma işlemini uyguladı ve 500 tl para verdim.1 hafta sonra tekrar çıktı.Sonra başka bir doktora gittim.Podofilmi önerdi.Ve sonuç super.yazdan beri hiç tekrarlamadı çok şükür.Fakat cin1 olan smearim cin 3 olmuş 7 ayda.Şimdi de gidip leep yaptırıcam.İyi bir doktor ve ucuz bir hastane bulmalıyım.Umarım bağısıklık sistemim virusle başa çıkmayı öğrenir
emin ol cinsel yolla almayanlarda varr ..ama tabikii yüzde 90 cinsel yolla
Bende 6 ay önce tanıştım kondilomlarla.İlk önce bir profesore gittim,yakma işlemini uyguladı ve 500 tl para verdim.1 hafta sonra tekrar çıktı.Sonra başka bir doktora gittim.Podofilmi önerdi.Ve sonuç super.yazdan beri hiç tekrarlamadı çok şükür.Fakat cin1 olan smearim cin 3 olmuş 7 ayda.Şimdi de gidip leep yaptırıcam.İyi bir doktor ve ucuz bir hastane bulmalıyım.Umarım bağısıklık sistemim virusle başa çıkmayı öğrenir
cok gecmıs olsun arkadasım umarım sağlıgına kavusursun atlatırsın merak edıyorumda bakıre olanlarda boyle bır rısk varmıdır...ve aşı olmusmuydun canım acil şifalar dılerım
canım sen ne yaptın gectımı senınkıler azdı yanılmıosam umarım gecıp gıtmıstır
yani anlatamadım çoğu erkekler dış ilişkilerden alır onu kastetmiştim..tabi hepsi değil..biz bu işle uğraşıyoruz ve kadınlara bunu söyleyince genelde gidip kocalarıyla kavga ediyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?