Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bı an once yaptır sonrada asını ol oldumu ıhmal etme dondurma ıslemı dısıne nası pıs pıs sıkıo ya uyusturuo ole bı ıslem acı duyman uyusuo hemen

Geçmiş olsun. İşlemi yaparken veya işlem bittikten sonra canın çok acıdı mı?

çok çok geçmiş olsun tekrrlamaz inşallah

dilerim hepımız eskı sağlığımıza kavuşuruz arkadaşlar ben cunkı cok üzülüyorum ınsallah en kısa sürede kesın tedavi edici aşı falanda cıkar

yaparken iğne batırıomş gibi oldu ama öyle abartılcak bi acı diildi yani..yaptıktan sorada acımadı

hadı gecmıs olsn canım macun yogurt corek otu sebze meywe bırakma cok ye bol bool 20 gun sonra ılesınce sırkeye basla olmayan yerleree ılesınceee cıkmasın bıdaha en azından tedbırımızı asınıda mutlaka ol sıradakı o cunku

bu tip papilloma virusler cinsel yolla bulasan hastaliklardir..erkekler disardan alir cogunlukla bilginize..

emin ol bunu bılmeyen yoktur herkes kendını bılır....ama ısrarla tedavıyı gecıktırmeyın ve kım nederse desın aşı olunmalı sonucta ıyı olmak ıcın her yolu deneyecegızkı aşmak ıcın ıyı olmak ıcın sebebımız olsun..

Bende 6 ay önce tanıştım kondilomlarla.İlk önce bir profesore gittim,yakma işlemini uyguladı ve 500 tl para verdim.1 hafta sonra tekrar çıktı.Sonra başka bir doktora gittim.Podofilmi önerdi.Ve sonuç super.yazdan beri hiç tekrarlamadı çok şükür.Fakat cin1 olan smearim cin 3 olmuş 7 ayda.Şimdi de gidip leep yaptırıcam.İyi bir doktor ve ucuz bir hastane bulmalıyım.Umarım bağısıklık sistemim virusle başa çıkmayı öğrenir

cok gecmıs olsun arkadasım umarım sağlıgına kavusursun atlatırsın merak edıyorumda bakıre olanlarda boyle bır rısk varmıdır...ve aşı olmusmuydun canım acil şifalar dılerım

arkadasm bence sen once ası ol amac baslangıc sewıyesınden dahada yukarı cıkma sıgılın cıkması o kadr onemlı dıl onemlı olan ust tıpe rahım kanserınden uzak durmak hemen gıt ası ol her 3 ayda bır 6 ayda bır sımır aldır

bu arada gıttın profosör bey sıgılı yakmayı eyer unuttuysa bı tane bıle kaldıysa bır hafta sonra cıkması cok normal kısaca prof olması onun ıyı bı doktor oldunu gostermez ben halen kadın dogum hastanesıne gıdıorm sımır parası koter test ws parası wermıyorum sende arastır guwencen warsa dewlete gıt derım bagısıklık sıstemınıde her gun ekstra wıtamın alarak yuksek muhakkak tut ama once AŞI

bu tip papilloma virusler cinsel yolla bulasan hastaliklardir..erkekler disardan alir cogunlukla bilginize..

Bence o kadar emın olma arkadasım

doktorlar yuksek ıhtımal cınsel yolla oldugunu soyluyor hepsı bu

cınsel yollla
surtunmeyle
wc ortak kullanıla alanla ozellıkle alafaranga wc ler kesınlıkle
baskasının esyası ıc camasırı hawlusu
havuz
bayanların agdacısı (agda spatulası tek kullanımlık ama agda kazanı gıt gel gıt gel suruyor aslında her kesın tenıne deyıyor

sımdı cınsel yolla demek anlamsız acıkcası hastanede kadın dogumcularla calısan bırı olarak bılgımı sızlerle paylasıyor at gozluyle dılde genıs acıyla bakmaya calsıylorum ve aktarıyorm gecmıs olsn canım

cok gecmıs olsun arkadasım umarım sağlıgına kavusursun atlatırsın merak edıyorumda bakıre olanlarda boyle bır rısk varmıdır...ve aşı olmusmuydun canım acil şifalar dılerım

canım benım o rısk hepımızde var bas bas bagrıyorum bı ust tıpe atlamasın dıye ASI OLUN DIYORUM

yani anlatamadım çoğu erkekler dış ilişkilerden alır onu kastetmiştim..tabi hepsi değil..biz bu işle uğraşıyoruz ve kadınlara bunu söyleyince genelde gidip kocalarıyla kavga ediyolar:))

yani anlatamadım çoğu erkekler dış ilişkilerden alır onu kastetmiştim..tabi hepsi değil..biz bu işle uğraşıyoruz ve kadınlara bunu söyleyince genelde gidip kocalarıyla kavga ediyolar:))

buradaki kadınlar da kocalarıyla kavga etsin diye mi bunu belirtme ihtiyacı hissettin? yazının sonunda gülücük yapmışsın bir de...

sence hpv, servikal, vulvar, vaginal, anal kanser, grad 1,2,3 epitel neoplazisi, kondilom... KOMİK Mİ?

sparkling geçmiş olsun. tip testi yaptırmış mıydın?

arkadaşalr bana tip testi yapılmadı
ilk gittiğimde parça aldı ordan teste yolladı ama o tip testi değildi
şimdi siğiller düştü tip testi yapılmaz demi bu durumda
offf niye yapmadı ki aklıma takılıyo bu benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…