ası 3 doz ılk ay olunuyo daha sonra
sonrakı bır ay sonra olunuyor
3 dozdaaa 6 ay sonraya wuruolsunuz
asının tek dozu 250 cıwarında ben hastanede dr rıca ettım 170 tl geldı ona sagolsn
ası hpv gecırenler ıcın benım dr cervılax onerdı o daha etkılı oluyor dedı cervılax 2 tıp wurusten koruyor
gardesıl 4 farklı tıp wurusten koruyor. hpv gecırmeyenler ıcın daha etkılı dedı ....
ası ayrıca hpv yuksek tıplerınden koruyor .... hpv gecıren bırı hpv 6 warsa hpv 11 sewıyesınden we 10 yıl sonra kanser olmaktan koruyor sıgıl cıkmaz dıe bısıde yok ayrıcaaa cıkabılır ama gene aynı sewıyede cıkarrr onemlı olan rahım kanserınden korunmak.... 10 yıl sonrası ıcın
sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
slm arkadaşlar bende bu illetle uzun zaman uğraştım test yaptırdığımda doktor bana hpv değil ama hpv yatkını siğiller demişti.ben dondurdum bunları ama o kabarcıklar hala geçmedi doktora gttiğimde bana doku bozukluğu olmuş o bölgede oyüzden o kabarıklıklar var dedi.benim aklıma bişey takılıyo bu hpv dednilen şey sadece cinsel yollamı bulaşıyo çünkü ben bekarken vardı bu siğiller bende ve ben ozaman hiç cinsel ilişkde bulunmadım yani ilk deneyimi ilk gecemde yaşadım yani.bunu ben doktora dedğimde ısrarla bana cinse yolla blaşır dedi ve benm yanımda annem vardı ozaman cidden çok zor bi duruma düşmüştüm yanımda eşimde olabilirdi.ama ben doktora ozaman eğer u siğiller sadce cinsel yolla bulaşıyosa ben hpv değilim diye çıkışınca çenesini kapadı. bilgisi olan varmı arkadaşlar sadce cinsel yollamı bulaşıyo.ve ben şuan hamileyim normal doğum yapabilcekmiyim.
sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
merhabalar,
ası atrık 45 yasına kadar oluyormus.bende dogumdan sonra yaptıracagım.
dr sorup öyle bezle kapatsam baksa olur mu:uhm: zaten siğil dışarıda çıkıyor öylede göre bilir.sacede bakacak başka birşey yapılıyor mu:uhm:içeri falan bakmasına gerek yok herhalde:1no2:
agda dan da bulasıyor bu vırus.
bazı doktorlar rahım yolu temızse normal dogum olur, bazıları ıse olamaz dıyor.
yok cnm ya ne ağdası hayatımda gdipte biyrede ağda falan yaptırdığım olmadı ama nerden gedi bana bu illet anlamdım.
yok cnm ya ne ağdası hayatımda gdipte biyrede ağda falan yaptırdığım olmadı ama nerden gedi bana bu illet anlamdım.
bu doğum olayı çok ilgimi çekiyor benime henüz bekarım ancak illede sezeryan olmak zorundasın hamile kalınca diyen bir sürü dr var .. kesinlikle olmaz , cocuk dogarken ağzı burnu seninle temasa gectiği için bulasabilir .. iç organlarında tedavi edilemeyen hastalıklar yaratabilir dediler bana.. Çok korkunç gelmişti bana..
evet banada aynı şeyleri söyledi doktor ama doğuma yakın o siğillerden alıp test yaptıcam temiz çıkarsa belki normal yaparm.bende normal istiyorum ama bebğimide riske atmak istemem.
içeride mi ayyyyy
evet banada aynı şeyleri söyledi doktor ama doğuma yakın o siğillerden alıp test yaptıcam temiz çıkarsa belki normal yaparm.bende normal istiyorum ama bebğimide riske atmak istemem.
merhaba ...
hamılesın sanırım test yapılması ıcın hamıllıgın bıtmesımı gerekıyormus.yakma ıslemı yapıldımı hamıleyken senın sıgıllerın nerelerınde cıktı[/QU
test için hamileliğin bitip bitmemsi ile ilgili bi bilgim yok daha bu konuyu doktoruma sormadım.ben dondurmuştum geçen sene yaktırmadım.vajinanın kenarlarında çıktı bende
merhaba ...
hamılesın sanırım test yapılması ıcın hamıllıgın bıtmesımı gerekıyormus.yakma ıslemı yapıldımı hamıleyken senın sıgıllerın nerelerınde cıktı[/QU
test için hamileliğin bitip bitmemsi ile ilgili bi bilgim yok daha bu konuyu doktoruma sormadım.ben dondurmuştum geçen sene yaktırmadım.vajinanın kenarlarında çıktı bende
bende de ilk vajinanın dısında kenarda çıkmıştı bacak arasına daha yakın sonra dısarıda yayıldılar içeride değil , en son 2.ci koterimi oldum makata dogru yayılmıştı hatta makattan içeri girmeye baslıyodu zor bi koter oldu kısa sürdü ama hala acıyo hafta olmasına rağmen..:S