Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

boshayallersmile

merhabalar,

ası atrık 45 yasına kadar oluyormus.bende dogumdan sonra yaptıracagım.

agda dan da bulasıyor bu vırus.
bazı doktorlar rahım yolu temızse normal dogum olur, bazıları ıse olamaz dıyor.

merhabalar,

ası atrık 45 yasına kadar oluyormus.bende dogumdan sonra yaptıracagım.

Sn alya, Sn OCD'nin de belirttiği gibi artık aşı 45 yaşına kadar olunuyor. Avrupa Topluluğu ülkeleri, aşının 45 yaşına kadar olan kadınlarda etki göstereceğini onayladı.
Bu nedenle eğer 45 yaşın altındaysanız gönül rahatlığıyla aşı olabilirsiniz.

dr sorup öyle bezle kapatsam baksa olur mu:uhm: zaten siğil dışarıda çıkıyor öylede göre bilir.sacede bakacak başka birşey yapılıyor mu:uhm:içeri falan bakmasına gerek yok herhalde:1no2:

sunset ,

eger doktor ıcerı bakmazsa ozellıkle sen soyle kontrol etsın muhakkak.

agda dan da bulasıyor bu vırus.
bazı doktorlar rahım yolu temızse normal dogum olur, bazıları ıse olamaz dıyor.

yok cnm ya ne ağdası hayatımda gdipte biyrede ağda falan yaptırdığım olmadı ama nerden gedi bana bu illet anlamdım.

yok cnm ya ne ağdası hayatımda gdipte biyrede ağda falan yaptırdığım olmadı ama nerden gedi bana bu illet anlamdım.

cınsel ılıskı yoluyla dıye bılıyorum ben.ama moral cok onemlı.sıkıntıya sokarsan kendını dahada cogalıyorlar.

bu doğum olayı çok ilgimi çekiyor benime henüz bekarım ancak illede sezeryan olmak zorundasın hamile kalınca diyen bir sürü dr var .. kesinlikle olmaz , cocuk dogarken ağzı burnu seninle temasa gectiği için bulasabilir .. iç organlarında tedavi edilemeyen hastalıklar yaratabilir dediler bana.. Çok korkunç gelmişti bana..

bulamıyorummm şu macun nasıl bişeymiş ya istanbulda yokmu nettende alamıyorum sitelerin online alışverişinde sıkıntı var

evet banada aynı şeyleri söyledi doktor ama doğuma yakın o siğillerden alıp test yaptıcam temiz çıkarsa belki normal yaparm.bende normal istiyorum ama bebğimide riske atmak istemem.

evet banada aynı şeyleri söyledi doktor ama doğuma yakın o siğillerden alıp test yaptıcam temiz çıkarsa belki normal yaparm.bende normal istiyorum ama bebğimide riske atmak istemem.

benim test e gitti ve hpv 6 çıktı canım yani aslında siğil varsa hpv vardır.. Sadece risk tipini belirlemen gerekiyor ama bebek bu olayın çok dışında riski az olsa bile normal doğum yapamazsınız diyorlar malesef

evet cnm ya banada öyle dedi doktor ozamanki testimde hpv değil ama hpv yatkını dedi siğiller için.offfffff ya okadar zor b durumki normal istiyosun ama yapamıyosun.sanırım bende sezeryan olucam riske atamam bebğimi onu ben çok bekledim çünkü.nerden bulaştı şu illet yaaaa

merhaba ...
hamılesın sanırım test yapılması ıcın hamıllıgın bıtmesımı gerekıyormus.yakma ıslemı yapıldımı hamıleyken senın sıgıllerın nerelerınde cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…