Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar,
ası atrık 45 yasına kadar oluyormus.bende dogumdan sonra yaptıracagım.
yok cnm ya ne ağdası hayatımda gdipte biyrede ağda falan yaptırdığım olmadı ama nerden gedi bana bu illet anlamdım.
evet banada aynı şeyleri söyledi doktor ama doğuma yakın o siğillerden alıp test yaptıcam temiz çıkarsa belki normal yaparm.bende normal istiyorum ama bebğimide riske atmak istemem.
merhaba ...
hamılesın sanırım test yapılması ıcın hamıllıgın bıtmesımı gerekıyormus.yakma ıslemı yapıldımı hamıleyken senın sıgıllerın nerelerınde cıktı
bulamıyorummm şu macun nasıl bişeymiş ya istanbulda yokmu nettende alamıyorum sitelerin online alışverişinde sıkıntı var
içeride mi ayyyyy
peki şu spekulum denen aletimi kullanacakbilmiyorumkismile
KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU
İSMİ: TOPİ-X
GİNSENGLİ (%0.2) ÇAM BALİ
KARISIK BITKISEL
MACUN
GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR
ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....
kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....
merhaba helıncım benım ankara ya glısım haftaya carsambaya kaldı maalesef.ızınler ıptal oldu ve bızım bılette yandı tabı ama sımdı kesın gelıyoruzzzz.bu arada senın söyledıgın topı-x karısımı var ya dün elıme ulastı sabah kahvaltıdan sonra 1 kasık öglen yemekten sonra ve aksam yemekten sonra 1 kasık alıyorum tahta kasık kullanıyorum sanırım yanlıs kullanmıyorum dımı ben aktarla konustum ama ac mı yoksa tok karnına mı yenılecek dıye sormadım. bır bılgın varmı dua edın kı ıı gelsın
benim gidiceğim hastahane ve gidiceğim doktor belli.bir de doktor benim arkadaşımın arkadaşı (arkadaşım ilaç mümessili) .arkadaşımla konuşup benim geleceğimi ve ailemin hassas olduğunu söylese mi diye düşünüyorum.anneme söylüyorum ama annem hiç önemsemiyo bugün konuştuk hatta cildiyeciye gidelim dedi bana bende şüpelenmesin diye bişey diyemedim ( nasıl olcak bu işler artık bilemiyorummmmm bir de siğillerimden biri 3 gündür ağrı yapıyo canım çok sıkkın :sinifsinif:
KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU
İSMİ: TOPİ-X
GİNSENGLİ (%0.2) ÇAM BALİ
KARISIK BITKISEL
MACUN
GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR
ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....
kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....
kızllaarr yine derdim var of ya bu şey iyileşmiyo 2 hafta oldu ama makattaki ( makat ta değil makatın kuruk sokumuna dogru olan yanı) yara iyileşmiyo hala acıya birde üstüne sarı akıntı gibi bişey geliyo korkumdan bakmıoyrum dr ada gidemedim kontrole hafta içi orda ve ben izin alamıyorum bu ara:S batıconu bırakır gibi olmustum yine sürmeye basladım birde gazlı bez koyuyorum tam makata dogru belki iyi gelir die .. acaba orası hep kapalı kalıyo ya bide böyle birbirine yapışık ondan mı sadece orası iyileşmiyo.. ancak önümüzdeki hafta gidebilirim dr a inşallah kötü bişey diildir.. ve haftaya kadar da kötüleşmezz..
canım benim bak, dr sana içeri bakmaya gerek yok dese bileee.sen baktır bence .yok baktırmam utanırım derseeeeenn,sonunu görmek için görsellerden ihmal edilmiş siğillere bi bak belki akıllanırsınlaelaelaelaelae.şimdiye kadar gitmiş gelmiştin, hadi git şu dr ve tedavini doğru düzgün ol.
sonunda sevinen sen olacaksın.
iyi haberlerini bekliyorum.hadi kolay gelsin.opuyorumnanaktan :teselli:
bebısım koter makınası ucu kurdan gbı bıyu 10 cm fılan bısı uyusturyolar orayı uyustuken hıssetmek harıcı herhangı bı acıda yok...
canım dr gidiyorumda o zaman çıkmıyor bende dr söylemiyorum diyorum çıkncamı göstereyimeyvahedigeldismile